• jakov1
    499
    Ne, vidis da su njemu hlace ispravno namjestene, on smije fulat.
  • Jaro
    9.4k
    Bome, Ljubo ga je fino opisao u zadnjem UPU - nazalost, sve vise sam dojma kako je u pravu...
  • Patak
    3.2k
    Na 1:13:00 govori o Kangi
  • GeneralNapoleon
    1.2k
    Mogu se samo slozit kako ga je opisao. Uostalom od dolaska Kange u Dinamo Kule ima vise golova od njega. Tolko o tome.
  • NKDZ86
    3.3k
    ono kad ne želiš uzet Sopića jer je kakti seljo, dovedeš igrača koji slavi golove i igra tak da pokazuje gaće :rofl:
  • barbax
    302

Kvalitetan i inspirativan špric po Kangi :lol: :rofl:
    Pogledao 2 puta :rofl:

https://youtu.be/kamwtCfBGfc?list=PL279H2ix-v5XSH6m_QxPD2mygdBRXS-i5&t=4417
  • Sibirski plavac
    4.4k
    Past će forumi kad Kanga metne Lučiću i Zlomisliću u dva odlučujuća derbija ( :roll: copium is real).
    Jedino jače od toga bi bilo da Mmae zabije gol za titulu zadnjem kolu. :rofl:
  • Droljo
    14.1k
    A taj ćelavi peder/pametnjaković je dokazani stručljak i njegovo mišljenje ima težinu neku? Pa dajte najte ljudi. Kanga je skroz nebitan u ovoj priči. Sad mi je puno jasnije droljenje po forumu od pojedinaca kad si mozgove truju sa raznim podkastima i sranju raznih budala na istima. Svaka čast!
    Drago mi je da nisam niti jednu tu glupost pogledao. :vomit:

Pogledao 2 putabarbax

Još dvaput pogledaj da utvrdiš gradivo.
  • Laugreano
    3.8k
    Isti komentar po utakmici u Varazdinu je mogao dati i za Pjacu, Baturinu, Stojkovica, Sucica...
  • ElDorado
    2.6k
    gle svi mi volimo naš klub i uvijek u svemu tražimo pozitivu. Bar ja a i mnogi koji ovdje pišu i čije objave cijenim. Postoji mala grupica koji uvijek seru i u svemu vide negativu. Ljubo je možda pretjerao ali je sažeo kako razmišljamo većina od nas. U početku opća pozitiva i nadanje on je taj. Lik je jak ko bik, bio uspješan u nekim ligama, vidiš ima nekaj u njemu, u prvih par tekmi grede, krenuće ga. I onda fakat downfall do crvenog glupog u Rijeci, do ovog da fakat kad ga gledaš, kad primi loptu kao da stoji na jednoj nozi pa ekvilibrira hoće li se svaki čas srušiti ili neće. Da se razumijemo ne uspoređujem ga s Kuletom i uopće me to ne zanima. Samo Kanga daj jebote već odigraj nešto osim povratne lopte i rušenja ko čunj.
  • austrijanac
    6k

Ali nije jer to nije u modi.
    Za klikove i lajkove ce se posrat po sveme, no nece se prozvat Sučić ili Baturina koji ponekad se natječu koji će se manje vidjet na terenu.
  • Smotanihaker
    854
    Ja nislim da uopće nije problem u Kangi. Problem je naša igra. Zadnju utakmicu ne znam jesmo li imali 3 ubačaja. Pjaca dobiva loptu i odigrava sa Baturinom i zabijaju se u sredinu, Stojković i Sušić također.
    Za takvu nam igru treba Petković a ne Kanga ili Kulenović. Nama kao da je sram bilo ostaviti loptu beku da ubaci.
  • GOAT
    2.3k
    Mislim da se njega ne koristi kako treba. Premalo ima dodira sa loptom, skoro pa nikakve sanse mu se ne kreiraju i uzasno malo ubacaja ide prema njemu. Ne znam mozda je problem u formaciji, mozda u njemu i neka problem prepoznaju oni koji su za to placeni ali mislim da tratimo potencijale nasih igraca i opet gdje je nestala ona brza igra sa 1-2 dodira?

Ne moze covjek biti izoliran 80 minuta i onda zabiti cim se ukaze prva sansa jer se ne radi o Ronaldu.
  • Droljo
    14.1k

A da se dečku da vremena da uđe u ritam? U prošlom klubu nije igrao, nije prošao pripreme itd. Slobodno pjaca i nabaci koju u 16, miško, baturina ili drugi veznjak odigra u prostor gdje se čovjek nudi i sl. Možda bi bolje izgledao.
    Ma neda mi se više...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube