• NKDZ86
    4.5k
    zanimljiva imena, a najviše Mihajlo Ševa ,daj ga nama!
  • Nolifer
    11.9k

Veliš "Dinamove skaute"? Mora da čitaju zonu :razz:
  • Kujtim Shalla
    5.5k
    na žalost ne , da čitaju doveli bi bar pola igrača koji bi sad grizli a ne neke Mbukue uz nužno poštovanje za dečka
  • Blueshadow86
    3.7k
    Nama treba igrač poput Selahija. Dam se kladiti da barem 1/3 primljenih golova ne bi primili da imamo takvog jednog ili njega na zadnjem veznom.
    Terijer, trkač, destruktivac, odgovoran u fazi obrane... treba nam baš takav jedan jer više - manje su svi naši ostali vezni igrači - kreativci.
  • Kujtim Shalla
    5.5k
    Upravo,slažem se sa tobom @Blueshadow86
    Da smo u 90 posto tekmi gdje smo prosuli bodove imali takvog čovjeka ,da popravi,da popuši karton kad je potrebno,odradi i prljavi posao ,sad bismo bili prvi. To sam ubjedjen. "Ja čisto sumnjam "- Jajan :lol:
  • ElDorado
    4.7k
    Cijela ova sezona prepuna je neobjašnjivih kadrovskih poteza i nepoteza i bez nekog jasnog i temeljitog plana ovo sve je nemoguce razmrsiti. Jer jedan ce napisati taj i taj je ocajan a drugi ce ga hvaliti. Totalni kaos. Najjaci zadnji potez intistiranje na Belcaru koji je sad 6 ili 7 zamjena. Inače Ljubic je potpuno pukao u podcastu i temeljito izvređao Kangu s cim bi se u velikoj mjeri mogao i sloziti.
  • San Lorenzo
    19.8k

Cijela sezona, počevši sa transfer politikom izgleda kao osoba koja baulja u mraku i sapliće se preko namještaja u nadi da će pronaći prekidač i upaliti svjetlo...Kanga je utjelovljenje te bezidejnosti i očaja, u momčad čija krila i veznjaci čine pakeri i tehničari dovodiš napadača kojem zabijanje golova uopće nije forte, a bome se nemože podičiti ni nekom zavidnom tehnikom...lik kojeg ćemo u ljeto 2026. prodati za popularnih 0 eura i skidanje s plaće i biti presretni tim poslom...inzistiranje na Rogu i Belcaru koji više ni mrvice ne dobivaju uopće nije vrijedno ni komentiranja...Cordoba i Oliveiras, jesu ti likovi uopće u Hrvatskoj, tko i kad ih je zadnji put vidio?
  • Dadox
    519
    Vinko Rozić je za našega Arbera - Oršić.Hitno ga privesti kao i Jagušića.Usput,Valinčić je bolji bek od svih naših.
  • Dani Olmić
    1.8k
    samo kaj je sad pogrijesio
  • IvanPerić1945
    119
    Eintracht Frankfurt zainteresiran za Baturinu, piše Transfermarkt.de
  • rioda
    9.1k

Dobro da nije Hoffenheim...
  • Paggini
    58.3k
    I ja sam zainteresiran za zendayu
  • Paggini
    58.3k

Svako od nas svoju slabost ima, ma sta mi drustvo reklo, a slab sam na nju jos od versace on the floor! VOLIM JU PUSTI NAS DA ŽIVIMO
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.