• Sajla
    7.9k
    kad se bira kolektiv onda je odgovornost podijeljena, ali je puno jači mehanizam zaštite i kontrole. teže je podmititi više osoba, nego jednu, a i ako se netko polakomi postoji ostatak kolektiva da ga izolira.fakin

pa pogledaj na razini države kako to funkcionira. isto biraš kolektiv, tj. stranku na parlamentarnim izborima, ali znaš tko će biti premijer u slučaju da stranka pobijedi. to je ono što očekujem i na izborima u Klubu - ako se bira lista, ona mora imati svog predvodnika koji će biti budući predsjednik, a ako se bira predsjednik, on mora prije izbora predstaviti važne ljude u svom budućem timu. jedno bez drugoga ne ide.
  • OBIGB
    824

Problem u ovome vidim kroz konstataciju Papas-a. Da li birali predsjedinka IOa ili predsjednika uprave, oni idu u nešto za što nema garanciju da će proć.

Npr, Manenica…. On je prvo ušao u klub kroz skupštini, kao volonter. S vremenom s iskristaliziralo da je kandidat za upravu koja je operativna funkcija i plaćena. To je bilo u trenutku kada njegov posao nije bio ugrožen i potencijalna egzistencija (CFO Vaila).

Pogledaj profil ljudi koji ulaze u sabor. Ako se kandidiraju na izborima i ne prodju, najčešće nema posljedica za poziciju s koje bi trebali otić.

U situaciji GNK, ne vjerujem da bi neki direktor za Europu Vaila blagonaklono gledao na to da je ovaj htio otić, ali ako ne proðem, ipak bi ostao.

To je moj dojam.
  • Krizy
    54.2k
    Gostujuće utakmice ove sezone:

HNL: 4-4-5
    Europa: 3-0-2

U HNL-u 4 gostujuće pobjede u 13 utakmica, u europskim utakmicama 3 gostujuće pobjede u 5 utakmica.
  • NORTE
    14.4k
    "Samo" trebamo ponoviti Koprivnicu i nadati se kiksu lošeg Hajduka jer nam je to jednako važno.

Ako u ovom kolu mi izađemo kao pobjednici dosta se to opet mijenja na naš mlin.
  • rioda
    7.7k

Ako pobijedimo Istru, bit ćemo prvaci :cool:
  • Sibirski plavac
    4.4k
    "Jednostavno" je. Dobijemo Istru, magarad izgubi u Koprivnici, a Rijeka na Kranjči. Početkom idućeg kola mi dobijemo Osijek i barem privremeno smo prvi. Ukoliko to kolo ne budemo prvi, imamo priliku u onom nakon gdje opet igramo prije naših konkurenata, i to sa Šibenikom, znači najlakši mogući protivnik za vratit se pobjedom na vrh. Još ćemo mi dočekati derbije s Rijekom i Magaradi s vrha tablice. :cool:
  • Paggini
    42.2k
    Dobijemo Istru, magarad izgubi u Koprivnici, a Rijeka na Kranjči. Početkom idućeg kola mi dobijemo Osijek i barem privremeno smo prvi.Sibirski plavac

I opet se nahajpam i nakon 20. puta ove sezone kad imamo ovakvu kombu :hearts:
  • Dinamo-SB
    218
    Pokušo sam analizirat malo,uzimajuci u obzir sve nedaće i probleme i gubljenje bodova,nesrecu,stative i nas i protivnika,zašto smo baš konstantno na 3-7 bodova zaostatka konstantno,a ne na -1,0+1 jer svi su gubili bodove i nitko ne igra spektakularno bolje od Dinama. Zašto nismo tu negdje? Nemojte me krivo shvatiti, to da smo "tu negdje" i dalje nije dobro s obzirom na našu ekipu i vrijednost te ekipe.
    E pa ima jedna ekipa od koje ostale ekipe nisu gubile bodove. Katastrofalna je ove sezone i igra jednu od najgorih sezona svog postojanja. S NK Osijekom ove godine osvojili smo 3 boda,a i ta 3 boda su bila u zadnjoj minuti. 2 puta smo gubili. Usudio bih se reci da u nijednoj utakmici nismo zaslužili izgubit bez obzira na neke naše greške. Osijek igra spektakulsrno protiv nas,maksimalna borba,zelja i eurogolovi. Svaka polukontra i prelazak centra zavrsava spektaklom. Dodajmo još ispadanje iz kupa gdje smo i treci poraz ove sezone s njima upisali. Doslovno nevjerojatno.

Rijeka i Hajduk nisu porazeni nijednom od Osijeka ove sezone i osvojili su 7 bodova s tim da su to uvjerljive pobjede i vrlo lako je moglo biti 9 bodova. To je ta razlika.

E sad, moja poanta nije kmečanje da Osijek jedino protiv nas igra plus da ih malo za reć tu ekstremna fortuna prati jer su ono doslovno katastrofalni ove sezone nego to da jednostavno eto i uz sve probleme ovih konstantnih 4-5 razlike na tablici od vodecih je doslovno i ono malo puno spleta nesretnih okolnosti.
    Zasluzili smo bar da smo tu u egalu s njima po bodovima. Ne branim nikog,puno je tu problema ove godine,ali isto tako ne vadim se na poraz od Belupa,utkamkice s Hajdukom i Rijekom i ne znam npr. 2-2 s Goricom. Samo sam Osijek recimo uzeo za primjer koliko je tu nevjerojatne okolnosti i koliko bi samo to promjenilo percepciju citsve sezone. Nije realno da je Hajduk ispred nas 5 bodova. Nije to realno uz sve kritike koji svi zasluzuju u Dinamu i uz sve greske ove sezone. Zaslužujemo više ove sezone od ovih bodova.
    I ja sam baš jako uvjeren da cemo uspjet ukoliko fokus bude na utakmicama.
    Petko kako uzima loptu da opuca penal i taj njegov polunabrijani stav gdje vidis da mu je stalo baš budi nadi. Po govoru tijela sam znao da ce zabit.
    Nismo u nizu pobjeda,ali smo u nizu 4 tekme bez poraza sto uopce nije zanemarivo. Vjerujem u titulu i vjerujem u ove dečke!
  • Dinaminjo
    1.4k
    Hajduk gostuje u Koprivnici, Varazdinu, Gorici, ali je domacin u oba derbija

Rijeka je gost u oba derbija, ali protiv gore navedenih igra doma.

Mi smo na pol, docekujemo Rijeku i idemo u Split, od drugih neugodnih terena gostujemo u Gorici.

Sve tri ekipe imaju vise utakmica u kojima mogu izgubiti bodove.
    Ali ne treba gledati suparnike. Treba gledati nas.
    Neporazeni smo 4 utakmice. Nastaviti niz.
  • Chempers
    513
    Ok, ako je ova legija stranaca, senatora, mistera i koječega već imalo ozbiljna oko titule onda bi računica trebala biti zapravo dosta jednostavna. S obzirom na poziciju i raspored imaš 4 utakmice prije Rijeke koje moraš i možeš dobiti.

Rijeka i Hajduk imaju dosta teži raspored u ta 4 kola pa se možemo nadati i nekom kiksu, iako ga nismo zaslužili, no dobijemo li te 4 morali bi bar biti u poziciji da će slijedeća 2 direktna dvoboja sve odlučiti. Druga stvar je što će nam računica vjerojatno opet past u subotu...
  • De Oliveira
    1.4k
    Nakon 31. kola prva trojka ce imati po 58 bodova. U 32. mi kuci razbijamo Rijeku, Hajduk gubi u Osijeku i eto nas na prvom mjestu.
  • NORTE
    14.4k
    Ovaj muk na zoni jasno govori u koliko smo lošoj situaciji zapravo.

Nema više ni neke velike nade među navijačima jer smo također nemoćni na terenu kao i ovi iznad nas.

Nema Europe, nema kupa, mi ne puknemo u okvir Varaždinu nakon dva tjedna Hnl pauze.

Imamo zapravo 6 bodova manje od Hajduka, a 9 kola prije kraja ovisimo o previše toga.

Nije još gotovo, ali šanse su nam nikad manje.
  • Mali dioničar
    17.1k
    mi ne puknemo u okvir VaraždinuNORTE

Puknuo je Marina, a i napravio je penal.
  • Mr Anderson
    11k
    Puknuo je Marina, a i napravio je penal.Mali dioničar

Jebi ga, za pobjedu je trebalo ući u još kojeg igrača.
  • Mali dioničar
    17.1k

Nemoj ti sad insinuirati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.