• Odani Zgd
    171
    Pa šta nas nije taj Mance odbio već dva puta?I sad treći put će kao doći?Baš nema logike...
  • fakin
    156
    Ok, očito onda ja više cijenim Dinamo kad mi ne bi bilo prihvatljivo da nam sd bude osoba koja je do sad u karijeri bila sd 1 sezonu na cipru i sad par sezona u nekom osrednjem turskom klubu. Meni to nije ni blizu dovoljno za Dinamo, vama je, sve u redu.
  • Noel
    9.7k
    Štrumf je reko da su pogodili ime ovaj put. Znači Goran. Ali ne Vlaović nego Boromisa.
  • Kujtim Shalla
    4.5k
    Uvijek prije za Boromisu nego Mancea kad bi morali domaćeg
  • sport
    4.3k
    Ivan Mance NIJE bio SD u šampionskoj Rijeci nego šef skauta a na klupi Rijeke je sjedio u svojstvu predstavnika kluba i pokazivao nam na utakmici u Zagrebu srednji prst.
    Bio je SD Rijeke godinu dana 2020/2021.
    Neka ga tamo gdje je i sada.
  • GeneralNapoleon
    1.2k

Ja se sve vise nadam da je bas Boromisa, jer s obzirom da su sanse sve vece da naslova ove godine vidjeti necemo, ce nam trebat tocno takav tip koji ce za male pare dovodit na znanje neprepoznate talente i kvalitetu te tako stvorit novu sampionsku ekipu.
  • OsamŠest
    4.6k

Ja sam čak to sve od @Papastrumf shvatio kao sarkazam. Baš me zanima..
  • don
    11.9k
    pa x puta je rečeno/dalo se zaključit i valjda jasno više da će SD bit stranac, a vi opet o Boromisi :lol:
  • Zg123
    1.5k
    Mance je vise puta rekao da se ne zeli vracati u hr ligu, ne znam sta se sad promjenilo da bi kao dosao
  • Odani Zgd
    171
    Pa Boromisa je strano prezime,i ne, ne brojim krvna zrnca
  • FrenchMontana
    1.1k
    meni se cini da se spalo na Boromisu jer su stranci otpadali jedan po jedan… ali meni je to ok, Boromisa prati sve na ovom podrucju, kuzi klub, voli ovaj klub i odma bi se uklopio.
  • Crni86
    9.1k
    nije to napiso
  • Mr Anderson
    11k
    Ja se sve vise nadam da je bas Boromisa, jer s obzirom da su sanse sve vece da naslova ove godine vidjeti necemo, ce nam trebat tocno takav tip koji ce za male pare dovodit na znanje neprepoznate talente i kvalitetu te tako stvorit novu sampionsku ekipu.GeneralNapoleon

Prevedeno, još jedna sezona bez naslova dok se takva ekipa ne posloži i sazrije.
  • nemapredaje
    4.6k

Kak misliš još jedna?

Koliko ja znam naslov još nismo izgubili.
  • Mr Anderson
    11k
    Koliko ja znam naslov još nismo izgubili.nemapredaje

Teorija kaže da još nismo. I da imamo -5 dva kola prije kraja, teorija bi govorila isto.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.