• fakin
    156

poslušajte od 10:05

mene zanima kojim to ljudima iz Dinama smeta Thompson
  • don
    11.9k
    ne znan ko mi je autističniji, taj Deda ili ljudi koji ga gledaju.
  • Paggini
    42.2k
    Znaci ovaj balkan deda je takav jebeni kripl, samo niotkuda krene sa "možemo su ušli u klub!!!" bez da kaže kako, tko, šta - pa nisu jebena mafija da ga ubiju ako kaže da su možemosi. Onda krene sa NJIMA NE ODGOVARA THOMPSON jasno igrajući sad na najljigavije emocije nakon rasprodanog hipodroma.

A moj balkan deda, otkad su ti maknuli besplatan ulaz očito nisi ni bio na maksimiru, parazitu jebeni, jer bi čuo da ss pušta thompson normalno
  • Crusades
    15.2k
    Zabranio bi mu ulaz samo zbog ovog "balkan", a di ne zbog svih gluposti koje istresa svaki dan
  • Jameson
    477
    Već duže vremena pratim na koji način Balkandeda objavljuje videozapise i njegov sadržaj. Funkcionira na način da kaže 5-10% ispravnih stvari, a ostatak preuveliča kako bi dobio veći angažman gledatelja i širu masu.

Uz bombastične i dramatične naslove stavlja jednako tako dramatične naslovne slike videa te na principu rage baita privlači publiku i povećava gledanost.

Shvatio je da jeftinom patetikom (primjer: "Ja sam upozoravao ranije na lošu situaciju, pa su me svi napadali da sam protiv Dinama, a želim najbolje Dinamu", "Danas pod gripom i virozom prenosim utakmicu, a oni ovako igraju, zašto ja ovo radim sebi?" itd itd) radi od sebe paćenika za Dinamo, a zapravo se podmuklo nada lošoj igri i rezultatima kako bi mogao napraviti još jedan dramatičan video sa širom otvorenim ustima, tamnim prognozama propasti i većim angažmanom publike.

Shvatio je da zastrašivanjem (primjer: "Dinamo je bio simbol hrvatstva u Jugoslaviji, a sad u klubu vladaju ljudi koji su protiv Thompsona", "Objavljuju se svaki dan brojke članova, postajemo kao izravni konkurenti s juga" itd itd) predstavlja sebe kao iskreno zabrinutog navijača Dinama, a ne Youtubera koji na taj način zarađuje od sponzora zbog sve većeg broja pregleda.

Kaže da je u Dinamo ušla politika, a zaboravio je na Dinamove oglase u novinama HDZ u srcu sa potpisima svih igrača.

Čovjek je shvatio na koji način može najviše zarađivati, a vi odlučite hoćete li ga gledati i dodatno se uzrujavati.
  • Noel
    9.7k

YouTube klošar. Većina njegove publike su penzići koji ustvari uopće ne prate nogomet niti Dinamo i nemaju pojma o ničem nego politiku. Da on kaže da su prekriveni Srbi preuzeli klub oni bi povjerovali i ušli u tu mantru.
  • Teofil Kateran
    2.1k
    Kakva budala, žao mi je što sam se upecao i premotao na tih 10:05. Kaže lik nešto u smislu da u Dinamu sjedi hrpa ljudi koja je protiv onog što predstavlja Dinamo i Zagreb, a isti lik ima u imenu Balkan. Možda zbog glave misli da su vrijednosti Dinama i Zagreba kao grada zapravo balkanske.

Kružila je već neka njegova fotografija s glavom na nekoj fešti tako da je tu sve jasno.
  • BluePhone67
    4.8k
    Da ne otvaram tog Balkan Dedu, ne znam jel ti ljudi uopce idu na utakmice u Maksimir, a to isto pitanje se može postaviti i onima koji vjeruju njemu a ne svojim ušima ?

Thompson se uredno pušta na stadionu "ako ne znaš što je bilo" , ne vidim problem osim u njima da ljudi ne dolaze na utakmice GNK Dinamo Zagreb.

Edit: To je isto floskulu provukao i Tarzan Cvjetković u nekom podcastu ili emisiji, pa da ne bude greške da je od njega krenulo i prije njega i te emisije su puštao Thompson.
  • Mathiasovi Chageri
    4.4k
    Pazi ti kako je to Balkan Deda dobro detektirao, Svaka mu je na mjestu, postoje dokazi za sve!

U Dinamo je ušla politika:

42679.webp

PXL-090313-5858669-1024x697.jpg

Dinamo je bio simbol Hrvatstva u Jugoslaviji:

Capturekdaskosdjdojisd.png

Ljudima u Dinamu smeta Thompson!!!!!

Capture-DDSADADSA.png

Ljudi progledajte pored zdravih očiju, Balkan Deda je tu naš mesija koji će nas izvesti na pravi put nakon desetljeća tame, mraka i šutnje, pojavio se napokon naš Balkan Deda koji je razvio dar govora.

Povedi nas Davore Pecci!

vuksan31-AAD.webp
  • jedan u nizu
    12.4k

u jednom opisu fotografije stoji:

Omiljena nevjesta: Zdravko je za Moniku rekao da mu je najljepša snaha; na slici s prijateljem Mamićevih

Covjek bio (ili jos uvijek je) suvlasnik narodnjackog kluba, a tu govori o hrvatstvu ili cemu vec (nisam palio podcast niti namjeravam)
  • barbax
    293
    Op op, i vlasnik narodnjačkog kluba...
    https://www.zagreb.info/vijesti/vlasnik-popularnog-narodnjackog-kluba-propast-cemo-ovako-ne-prenosi-se-virus-samo-grljenjem-i-skakanjem/359372/

Žešća klošarčina. I još ide bulaznit o Thompsonu. Bože oslobodi takvih panglua.
  • Crusades
    15.2k
    Izašao je iz te priče s noćnim klubom... svejedno ne mijenja činjenicu da je klaun
  • FelceAzzurro
    284
    Ako sam dobro shvatio ovaj lik ima neki podcast koji se zove balkan deda, uz to je drzao Ray gdje su cajke, zamjera sto nema Thompsona na Maksu iako ima :grin: , zaziva nekoga da dođe ko Tito(Tatta) u klub i povrh svega s plemickim hrvatskim prezimenom Pecci? I to sve ljudi radi nekog razloga gledaju?Sve luđe od luđega :lol:

Jbte, ne zna se ko je veca Hrvatina, on, Tofko Dedić ili Bela Buja :lol:
  • Ritam Ulice
    66
    Kakva ljigava spodobetina od lika
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.