• xavier
    12.1k

Očito mu je bolje biti treći ofenzivni vezni u Maksimiru nego prvi u Osijeku.
  • marcio amoroso
    43.3k
    Netko iz terceta Gojak, Majer, Ivanušec će otići, inače ovo dovođenje Tolića nema smisla.
  • Dudu
    2.6k
    Kad cemo dosegnut brojku od 500 transfera s Lokomotivom?! Nije mi jasno kako bar Uefi ovo ne smeta, pa dopistaju da isti tim igra iz iste lige igra dvije utakmice u kvalifikacijama za Ligu Prvaka..
  • deda
    38.6k
    Zašt, pa već je igrao RB
  • Papastrumf
    17.6k

A Salzburg i Leipzig su u istoj ligi?
  • deda
    38.6k
    Igraju isto takmičenje UEFE. Još gore
  • Navijač Dinama
    10.2k
    A Sazburg i Leipzig su istoj ligi?Papastrumf

A LP? Ona se ne računa ili se gleda samo domaće prventsvo?
  • deda
    38.6k
    Ma sve je to travestija koja je prešla sve gramice dobrog ukusa, ali što ćemo, rulja to voli i plaća
  • Navijač Dinama
    10.2k
    Gojak, Majer, Ivanušecmarcio amoroso

Imam neki osjećaj da su šanse za odlazak nekog od te trojice nekako podjednake što se Amera i Majera tiče, Gojak vjerovatno da se zaradi nešto, baš kao i za Moru što su, dok za Majera ako i ode otic ce možda u Osijek ili ekipu takvog ranga, a Ivanušeca čisto sumnjam da će ga prodat, imam neki feeling da ga uprava vidi kao Olmovog nasljednika
  • Infinity
    19k
    UEFA-i je odnos Dinama i Lokomotive 'drazi' nego odnos Salzburga u Leipziga. Ovima je vlasnik ista osoba, a Dinamo i Lokomotiva su pravno nepovezani. Mozemo mi tu pricati sta hocemo, al zakon je vise nego lako izigran. Oni bi rekli da su to samo dva kluba sa super odnosima. Nije da Dinamo na osnovu tog 'super odnosa' osvaja LP svake sezone, je*e se njima za buraniju kakva mi u njihovim ocima jesmo.
  • vjeko1701
    16.5k
    Pa točno to. Svima su jasne moralne implikacije odnosa Lokomotive i Dinama. U prvih par godina, sigurno je bilo i neke pravne problematike no ona je relativno brzo rješena. Kaj UEFU boli k za dva kluba iz Zagreba, njoj ni iz džepa ni u džep. RBS i RBL jesu imali problema kaj se tiče UEFE, nakon ulaska u isto natjecanje, mislim da se RBS malo restrukturirao i da vlasnik nije više bio naše gore list nego se to prebacilo na nekog negovog rođaka ili sina/kćer.

Da budem iskren, uvijek sam navijao da preuzme neki naš klub. Osobno mi ne bi smetao Red Bull Šibenik ili Zaprešić....a naš nogomet, mladi igrači i liga bi samo profitirala.
  • Mr Blue
    4k
    ukratko, ko ih jebeKwedi

:up: :up: :up:
  • Kwedi
    3.9k
    u Europi ima hrpetina klubova sa svojim feeder klubovima da se izrazim FM terminologijom. U istoj ligi.

Ukrajina, Češka... To su odnosi kao npr. Dinamo i Inker - posudiš šest igrača koji su klinci i ak se koji pokaže vratiš ga natrag.

Dinamo i Lokomotiva je druga razina; nije sporan isti rang [naravno da je, al to je zaista najmanji faktor] već je problem da u deset godina tek su zadnje dvije sezone koji koincidiraju bijegom u Međugorje odjednom narasla muda Kaizer Cheifsima pa su nešto pokazali u međusobnim susretima.

Nadalje, Ivanušec i Majer kroz medije imaju vrhunske ponude prema Italiji, Dinamo ih kupuje za duplo manje cifre.

S druge strane, prelazak Broza iz Lokomotive u Dinamo je bio cca 2,5 milje eura. U tom vremenu i s tim igrama Broz nije bio ni blizu tog iznosa - dakle pretplatiš ga namjerno da bi ovima dao lovu za režije.

O Pjacinih milijun eura bi se isto dalo razgovarati koliko je u tom trenutku vrijedio.

Onda imamo novu razinu pranja love - Karačić di igrača možeš dovesti badava, al Dinamo svejedno plati odštetu i posudi ga natrag Lokomotivi. Plus činjenica kako na toj poziciji ima Iranca, Stojanovića i Pinta pod ugovorom.

A onda meni najdraži transferi; Atta [who the fuck is Atta!? pitao bi bend Smokie], Puljć po nekoilko puta vamo-tamo, Mitrović... svi igrači masno plaćeni da bi Locco?Si! imali mirnu sezonu bez stresa.

Bilo je i statistički dokazano kako je nemoguće da u prvih sedam-osam sezona Lokomotiva nije mogla otkinuti bod[a i sami bivši igrači su znali pričati o čudnoj atmosferi u takvim utakmicama] s obzirom na rezultate Lokomotive u prvenstvu i u komparaciji s ostalim klubovima te kvaltete npr. RNK.
  • Kwedi
    3.9k
    i onda sve to dodati trenutnim financijskim stanjem; em imaš 60-ak igrača koji su juniori pod ugovorom, dakle seniori maltene, s prvom momčadi i posudbama tu je još trideset igrača, preplaćuješ igrače iz Lokomotive poput Karačića koji vjerojatno nikad neće igrati za Dinamo...

Kako bi rekao Bata Stojković; hoćeš da jedeš, hoćeš da jebeš, a to košta.

Da ne govorim koliko koštaju i igrači s prijateljskim klubovima di kupiš Barišića iz Osijeka samo da oni imaju za kruh i mlijeko, Brezovec iz bivšeg Varteksa, inkeraši Sivonjić, Palić, Dodo, Osmar, Boras iz Rijeke [jebote platili igrača mislim 120 hiljada eura da bi igrao desnog beka u drugoj ligi]... nikakva korist od njih.

i na kraju plus svi oni inozemni transferi koji nakon par mjeseci ili godinu idu na raskid ugovora; Petev dobije novi ugovor, par mjeseci kasnije - ćao amore.

Sammir ista stvar. Friški primjer Dilavera, oće ga se riješiti kak je god moguće - lik potpisao prije mjeseci novi ugovor i još je bio jedan od degutantnijih u medijima gdje je hvalio Zdravka.

Nije ni čudno kaj na kraju lipnja na žiroračunu nemaju love samo da poplaćaju režije, a kamoli kaj drugo.
  • Ludovic IX
    9.2k
    Spašavali i Hajduk sa andrijaševićem..sve to ista govna.jedino što je Hajduk možda tek dinamo 11 pa su zato malo manja govna u njihovim očima..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.