• Juznjak
    4.1k
    To njih čeka.
    Ta dva gostovanja i jesu ključ završnice prvenstva.
    NORTE

Ovo je kao kad slušam njih da su nam Varaždin, Lokomotiva, Belupo itd skinuli gaće. Dajte ljudi nemojte se lagat, Hajduk je poprilično kvalitetniji i od Varaždina i od Belupa i Livaja sam može riješit svaku utakmicu do kraja sezone, a kamoli ne protiv te dvije ekipe. Hajduk ima kvalitetu i ogromnu želju i upravo zbog toga imaju najviše bodova do sad i pobjeđuju onako kako su jučer pobijedili. Da 10 utakmica igraju protiv Šibenika, svih 10 bi pobijedili a u svakoj bi izgledali užasno. Našim igračima se ne da i boli ih kurac hoće li Dinamo osvojit naslov. A što i očekivat od Sučića koji je već prodan, od Petkovića čiji menadžer javno jasno i glasno kaže da ovaj namjerava ići iz kluba, od Baturine koji zna da će se svakako prodat? Klenx je u jednom svom postu nabrojao Kalika, Šegu, Biuka, Brajkovića, Dialla, Bambu, Durdova i Hrgovića, kad maknemo Dialla i Bambu, ja sam siguran da svaki od ovih ima veću želju od bilo kojeg našeg igrača i takvi igrači im usprkos manjku svoje kvalitete zbog toga donose ogroman broj bodova. I to nije slučajno, jer 27 kola ne može bit slučajno nikako. Kad na njih nadodaš njih par koji nešto znaju dobiješ ovo što imaš sad. Sreća u prvenstvu ne igra nikakvu ulogu, 36 jebenih kola ne može odlučit sreća nego samo kvaliteta i muda. Teško je prosudit čega su naši od to dvoje manje pokazali do sad.
    Daj Bože da griješim i da mi par vas optimista na kraju sezone odgovori na ovaj komentar i napiše mi kako sam glup.
  • Time
    1k

Da su toliki bezveznjaci ovi nabrojani ne bi igrali u Dinamu,sutra u interu psgu its... sucic bi vec zapeo u iskri iz bugojna,baturina bi cekao livaju da dode na gripe na male...naravno da žele osvojiti titulu jednako kao i mi vjerojatno i jace...nakon prospavane noci bod jucer nije toliko los...nece ni tpvari ni rijeka sve pobjedit do kraja...a ako pobjede svaka im cast nek slave titulu
  • Blueshadow86
    2.8k
    nakon prospavane noci bod jucer nije toliko los.Time

Do jaja.
  • gaTeDZG
    632
    Da otvaramo temu za Istru nakon njihove tekme Kupa? Imam osjećaj da bi danas vote za pobjedu na Drosini bio mizeran, pogotovo onaj na "Vjerujete li u obranu naslova?"...

Smirite malo, molim vas. Da, ne izgleda dobro. Da, i dalje smo u igri. Da, jedini imamo pobjednički mentalitet, bez obzira na sve okolnosti i ne, niti jedan od dva konkurenta neće zaredati 4-5 pobjeda, u to sam životom siguran.
  • Juznjak
    4.1k

Nisam ja ni napisao da su bezveznjaci, nego sam napisao da tom svojom kvalitetom ne mogu nadomjestit manjak želje na terenu. Hajduk ove sezone ima više bodova od Kalikove želje nego mi od Baturinine kvalitete.
  • NORTE
    14.4k
    Baš zato što oni toliko očito nekvalitetni i nemoćni toliko žele titulu bit će im još i teže.

Idućih 8 tekmi igraju s malo jačim klubovima tj. kvalitetnijim igračima s nekom ambicijom, za razliku od slabog Šibenika kojeg su zadnja dva puta jedva riješili i oba puta s igračem više.
  • rakurs
    954
    veliki hendikep za Slaven je to što igraju protiv Osijeka u srijeduIzet Hajrović

Igrao je Slaven prije utakmice s nama Kup s Goricom četiri dana prije pa su nas svejedno držali u neizvjesnosti do kraja utakmice s igračem manje. Kovačević je odličan trener, pogotovo u takvim utakmicama tako da će ovima biti jako teško izvući pobjedu.

Ali mislim da će ju i izvući, imam osjećaj da im se ove sezone jednostavno sve posložilo i da svemir želi orgijanje u 5. mjesecu.

Btw, igra i Istra tri dana prije nas Kup s Rijekom pa opet mislim da će energetski biti na top razini. Jednostavno, njima su te utakmice ono za što žive, Dinamo i Hajduk kad dolaze nitko te ne pita jel si umoran.
  • dinamozivivjecno
    2.5k
    naravno da nece ni Hajduk ni Rijeka imati 9 pobjeda u nizu, ali necemo ni mi kako trenutno stvari stoje.
  • ElDorado
    2.6k
    jednostavnom matematikom dolazimo do zakljucka da moramo imati dvije pobijede vise od njih
  • Oluja
    5.2k
    Imali su i Rijeka i hajduk sasvim dovoljno kikseva koje mi nismo iskoristili. Nemam na temelju cega biti optimistican da cemo buduce kikseve iskoristiti.
  • IceMan
    2.7k

Ma dobit ćemo Istru i Osijeka… al onda opet nećemo u Gorici i tak u krug i sve okolo….
  • Ritam Ulice
    66
    Ja ne kuzim na temelju cega vise ekipa brije da cemo mi nekog dobit? Bude nas izvukla genijalnost nekih pojedinaca, kvalitetan kadar, širina klupe? Da se razumijemo i ja sam utopist sve dok ne krene tekma i dok ne vidim onu pogubljenost na terenu i bezidejnost.. pa jebote ak vidim jos jednu stativu ili precku izrigat cu se.. da ne pricam o onom fulavanju zicera i pucanju pod oblake…

Jednostavno se nadam temeljitim promjenama kadra s pocetkom iduce sezone ili ce se ekipu iz lože natjeravat vilama i bakljama, a do kraja ove tekuce sezone kako nam Bog da.
  • emilperska
    9.2k
    Osijeku blokiran račun zadnja 3 dana. Nije se dugo desilo. Očito kriza i tamo dolazi.. Zadnju blokadu su imali u sezoni 2016/2017.

Screenshot-2025-03-31-223746.png
  • The Undertaker
    7.4k
    Da ih nije netko (Bjelica) ovršio?
  • emilperska
    9.2k

Pa pošto su se nagodili s njim, mislio sam da nije on. Ali možda i je.
    Naš Nenad je zajeban lik :)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.