• Sibirski plavac
    4.4k
    Upravo tako. Čak postoji scenarij da mi već ono kolo nakon barem privremeno zasjednemo na vrh. Ajdučija izgubi kod Slavena, Rijeka izgubi u Kranjči, mi dobijemo Istru i onda iduće kolo igramo prije jednih i drugih s Osijekom. To ako dobijemo, prvi smo barem do nedjelje popodne. Ako pak ne budemo prvi, kolo nakon toga otvaramo kolo u petak gostovanjem kod Šibenika. Znači najlakši protivnik za uzet 3 boda i vratit se na vrh.

Pun k je kombinacija još u igri, i dok god nas matematika drži u igri za vrh treba vjerovati.
  • BBB Sibenik
    5.5k
    "Nikad slabiji" Hajduk gostuje kod nikad jačeg Slaven Belupa.

Očekujem sva tri boda za Slaven, ali ni bod nije tako loš.

Nemoguće je da se ovako loš Hajduk provlači protiv kvalitetnijih.

Iduće kolo se sve opet mijenja.
    4m
    NORTE

Sve jasno, razumin tvoju filozofiju i logiku. Al jednostavno pre dugo traje da mi u ključnim trenucima ne smanjivamo prednost. Da smo došli na -3 bila bi druga pisma i njima i nama psihološki. Ovako uvik imaju dovoljno lufta da opet kiksaju. Dok mi dodatno vučemo presing a kola sve manje. Nije sve izgubljeno, al ako ne možemo povezat tri pobjede u nizu to je velik problem. Čak i taj vz koje je slabiji u odnosu na prvi dio sezone. Ja iskreno nisam ocekiva ovakav podbačaj nakon prijašnje dvi utakmice. Mislia sam da se zahuktajemo za za zadnju trećinu taman na vrime. Prvak će bit ko manje kiksa očito i uz bod dva prednosti max 3.
  • Praskaton
    4.1k
    Ma predaja nije opcija nikad.Ima se tu još igrat.Siguran sam da neće glatko uzet titulu ni hajduk ni Rijeka.

Treba skupo prodat kožu pa makar ne uspjeli osvojit,tri boda na poljudu su pod moranje ostalo šta bude bit će.Učinit sve što je u našoj moći da tovari ne budu prvi.
  • Klenx
    7k
    ovo sada stanje na tablici branit i zivotom i krvlju ako treba, nigdje ne spominju teren i igru.NitkoBitan

Točno ono što tjednima pišem čega se bojim ako oni zasjednu na vrh ljestvice pred kraj prvenstva.

Ako se ne varam, prvi puta ove sezone Hajduk je favorit na kladionicama za naslov prvaka.
    Hajduk 2.5
    Dinamo 2.8
    Rijeka 3.0

Moje mišljenje je da su tovarima čak dosta i dali, a na Rijeku je poprilično malo. Stavimo to na stranu sada.
    Daleko je od gotovoga, i po matematici, i po igri na terenu.
    Međutim, moglo bi se u idućih par kola dosta toga razbistriti, a do derbija na Poljudu sigurno.
    Realna situacija je da ćemo mi derbi na Poljudu morati dobiti.
    Tovari do derbija stvarno imaju težak raspored, i nadamo se da će na kojem gostovanju prosut bodove kako bi mi došli u situaciju da ih pobjedom u derbiju preskačemo. Ukoliko nakon derbija na Poljudu ostanu na prvom mjestu 3 kola do kraja, to je onda to.
    Gorica, pogotovo ako osigura opstanak, im neće talasati, Šibenik nije neka prepreka ako im pobjeda bude značila jer su ovi stvarno loši, a Rijeka bi se u predzadnjem kolu mogla susresti na Poljudu sa svime osim sa nogometom.

Ali kako da vjerujem u našu seriju pobjeda? Trebamo nanizati sve pobjede do derbija što bi u normalnim okolnostima bilo sasvim realno, ali mi ne možemo sada nanizati ni tri dobre utakmice. Dva tjedna pripremaju utakmicu u Varaždinu i uđu mlako, beskrvno, kao da se igra prijateljska koja o ničemu ne ovisi.
    Aut se izvodi kao da se nalazimo na Nou Campu i vodimo 0:4, trka bez lopte nikakva, volja nula bodova.
    Gdje je glad, gdje je pritisak, gdje je želja što igrom slučaja u malom dijelu sezone možeš ispraviti ono što si usrao kroz 6 mjeseci nogometa.

Senatore boli kurac, mladi eksponati su glavama već u inozemstvu, a ostali su jednostavno tu gdje jesu, u klubu koji im je vrhunac karijere i oni jednostavno bolje ne znaju. Ako oni na terenu međusobno ne vjeruju u naslov, kako da mi vjerujemo na tribinama?
    Nismo loši, nije problem u trenerima.
    Kako mogu pasti Qarabag, Milan, Slovan, Salzburg. Kako se može potući sa Monacom i Celticom, a iz tjedna u tjedan se sramoti kod Varaždina, Gorice, Osijeka i Istre.
    Zasrala je uprava, zasrao je IO, zasrao je SD, zasrali su djelomično i treneri.
    Najviše su zasrali igrači.

Kakve mi to igrače trebamo za osvojiti HNL?
    Zar ostali imaju Pjace, Sučiće, Mišiće, Baturine, Petkoviće, Stojkoviće, Gabriele?
    Voljni moment je ovdje veliki dio problema.
    Tovari imaju debila za predsjednika, debila za SD, trenera koji ne priča s upravom i duplo lošiji igrački kadar. Pa su prvi.

Na papiru je to sve izjednačeno, kladionice to drže poprilično izjednačeno, ali realno stanje stvari je da malo fali da se to totalno prelomi na tovarsku stranu.
    Neka nitko ne počinje s time što će Hajduku donijeti naslov, hoće li opet ispasti iz Europe ili se sramotiti – to sada nije bitno. Svi znamo kako funkcionira njihov hype kada ni nemaju pravi razlog za njega. A što bi tek bilo da dobiju dva mjeseca prostora da jašu na valu naslova i pripremama za Ligu Prvaka?

Pare bi se upumpale, sponzori bi ih salijetali, dugovi smanjili, momentum bi bio na njihovoj strani i privukli bi sigurno solidan igrački kadar.
    To bi nam napravilo dugoročni problem.

Šteta samo što je Rijeka stvarno slaba da se drži u trci za svaki slučaj. Ona će na kraju završiti treća.
    Mi ili tovari. Trećeg konkurenta nema. Bez obzira na stanje na tablici.

Nije sve izgubljeno. Mora li se? Mora.
    Može li se? Nisam siguran.
  • Eduardo
    23.2k
    Senatore boli kuracKlenx

Uglavnom se s tvojim postovima mogu samo složiti, ali ne i s ovom konstatacijom koja se već duže vrijeme ustalila na zoni... senatori, možda nemaju istu moć i klasu kao nekada, ali to ne znači da im nije stalo i da ih boli ku*ac - baš naprotiv, vjerujem da su i sami svjesni toga i da i njima ta činjenica teško pada.
  • Crni86
    9.1k
    Pogledajte snimku i pogled petkovica na prijenosu jucer kad je stao pred boyse pa recite da li ih boli kurac. Nepotrebno je i sve stavljti u isti koš, naravno da ima igraca koje boli k (vjerojatno je i vecina takvih), ali nisu svi takvi.

Vjerujem da je petku, akiju i misicu itekako stalo samo kako da oni glume autoritet kad ih nema 6 mjeseci na terenu? Kad aki izlazi iz igre svaku tekmu zbog ozlijede? Tko ce ih vise shvatiti ozbiljno u ekipi?
  • don
    11.9k
    Ako se ne varam, prvi puta ove sezone Hajduk je favorit na kladionicama za naslov prvakaKlenx

nije prvi
  • Carrasco
    5.7k
    Naravno, u slučaju da tovari stvarno i budu prvaci morat ćemo isključiti svaku vezu s vanjskim svijetomMali Zeus

A zbog čega? Šta će se točno promijeniti ako osvoje? Pa oni su već u svojim glavama najveći klub na svitu, a Livaja je bog nogometa. Ponašaju se kao da je hajduk al pari sa Barcelonom i Realom, a ne kao da je 154. klub u Europi po koeficijentu
  • Droljo
    14k
    prvi puta ove sezone Hajduk je favorit na kladionicama za naslov prvakaKlenx

A njima je za vjerovati. Mene uvijek zajebu!
  • NVKOD
    3.9k
    Ovaj graf najbolje prikazuje situaciju kako se je mijenjala iz kola u kolo. Također, stavio sam liniju koja prati bodovnu razliku između Dinama i to kolo vodeće ekipe. Prva četiri kola smo bili prvi, imali smo u par slučajeva -1 i -2, a najduži bodovni minus imali smo od 17. do 20. kola kada smo zaostajali 7 bodova za vodećim.

Dolaskom Cannavara došli smo s -7 na -5 pa na -4. Ponovno slijedi poraz i padamo na -7 da bi trenutni zaostatak bio 5 bodova za prvoplasiranim.

utrka-hnl.gif
  • NORTE
    14.4k
    Uzmimo u obzir kako je očajno loš Hajduk zasjeo na prvo mjesto.
    Minimalnom domaćom pobjedom nad Šibenikom s igračem više.
    Kiksevima Rijeke i dinama na sjeveru Hrvatske gdje će uskoro Hajduku biti jako teško!
    Nikad jači Slaven koji je dobio Rijeku.
    Solidan Varaždin koji dinamu nije dopustio šut u okvir, s oporavljenim Mitrovskim.
    To njih čeka.
    Ta dva gostovanja i jesu ključ završnice prvenstva.

Imaju i gostovanja u Osijeku i Velikoj Gorici.
    Ako baš treba dodati onda i u Šibeniku.

Doma im dolaze Loksa, Istra, dinamo i Rijeka (koja ih melje).
    To su klubovi koji igraju, nisu rang Šibenika s kojim se ovi muče.

Oni su loši, nemaju nikakvu igru i ne možemo im 9 kola prije kraja predati sve.
    Rijeka im je na -1, nemojmo se zavaravat da su toliki favoriti, s ovakvom igrom nisu.
  • Praskaton
    4.1k
    Nikad jači Slaven koji je dobio Rijeku.NORTE

Slažem se sve al i oni imaju blijede partije,ni zadnju protiv nas nisu bili bogzna što (ok imali su igrača manje).
    Igraju kup koji im je bitniji trenutno.Nebi bio prvi put da baš podbace.

Dodaj tome hajp tovara koji su loši al na želju i energiju prvog mjesta mogu to dobit.Sudački poguranac ako ne bude išlo.

U normalnim okolnostima očekivao bih kiks al nekako sam uvjeren da nažalost hajduk to dobiva bez puno muke.
    Nadam se da sam ih ureko.
  • Izet Hajrović
    4.7k
    veliki hendikep za Slaven je to što igraju protiv Osijeka u srijedu, a u subotu igraju protiv Hajduka. 3 teške utakmice u nizu, nadam se da će izdržati pa izvući barem bod.
  • NORTE
    14.4k
    loši al na želju i energiju prvog mjesta mogu to dobitPraskaton

Slaven je na 4.mjestu!
    Izlazak u Europu je veliki mamac za igrače.
    2 boda više od Vž i čak 6 od ostalih!
    Zamislite kakvu tek želju imaju njihovi igrači.
    Tu su zahvaljujući igrama i kvaliteti.

Po meni je Slaven favorit.

Jedinu opasnost vidim u tome što imaju tri bivša igrača Hajduka.
  • Mihaljević
    12.2k
    Ja sam svu nadu za ovu sezonu izgubio, premalo je utakmica da se možemo izvuć, a roster za 9/9 nemamo.

Gledajući sa neke pozitivnije strane, vjerojatno ćemo igrati Europa Ligu a ne Konferencijsku ligu, financijski ništa drugačije, ali za moju dušu i ugled kluba bolje.

Titulu kao da nismo osvojili ako ne uđemo u ligu prvaka, jer nam financijski ništa ne donosi.

Ko god da dođe za sportskog direktora, mora otpisati 85% svlačionice.

Cannavaro tu nije ništa kriv, ali prvak uspio biti nije, to je činjenica.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.