• dinamozivivjecno
    2.5k
    bas to, da su prosle godine digli titulu usred Zagreba sprdali bi se sa nama iducih 20 godina zbog toga, ali hvala dragom Bogu nije se desilo.
  • don
    11.9k
    upravo to, koliko vas je ovdje navijalo da Rijeka izgubi, zamalo san i ja krenia tim puten pitajući se jesan li ja lud i u krivu..

slavia san gol Fruka protiv Belupa da san mu čak i aplaudira.
  • Filip85
    78
    je li se ikad dogodilo da je ekipa koja je vodila u 4. mj spusila titulu?DrawTube

Onak na prvu, Rijeka u sezoni 1998/1999. ?
  • Eduardo
    23.2k
    slavia san gol Fruka protiv Belupa da san mu čak i aplaudiradon

Dobro, gol je svakako bio za aplaudiranje... majstorija :clap:
  • Odani Zgd
    171
    Devet kola do kraja,mi u zaostatku,3 na tablici....za usporedbu u zadnjih devet kola Dinamo osvojio 19 bodova,Rijeka 17,Hajduk 15....možda u nekim ludim snovima se dogodi da uzmemo titulu,mada sumnjam.Treba se jednostavno okrenuti novoj sezoni,ova je izgubljena nažalost
  • Filip85
    78
    Zakaj se ne bi hajpali?DrawTube

Slažem se, tim slađe će biti slušati njihovo kmečanje kad ih "dohvati" nekakav novi Shelbourne ili Debrecenka euro kvalama...
  • DrawTube
    6.5k
    meh, pitaj ih 100 i 90+ bi potpisalo poraz 15-0 od debrecena ako to znači da dižu kantu
  • Blueshadow86
    2.9k
    Ništa još nije izgubljeno.
    Igramo međusobno još i s Riječanima i tovarima... naravno, ukoliko ne uprskamo sve do tada.
  • Keyser Soze
    13k
    Ja znam lika koji kaže da bi potpisao bankrot kluba samo da osvoje.
  • NitkoBitan
    24.5k
    Oce Kustic i Toni Dadic bit na celu slavljenicke pjeacke kolone? Doticni su dali veliki obol sadasnjem bodovnom stanju a budu i do kraja prvenstva dejstvovali. Kako prakticki nesluzbena stranica Hajduka kaze - ovo sada stanje na tablici branit i zivotom i krvlju ako treba, nigdje ne spominju teren i igru.
  • Infinity
    17.6k
    Zanima me neko ko zna statistiku, je li se ikad dogodilo da je ekipa koja je vodila u 4. mj spusila titulu?DrawTube

Rijeka prosle sezone.
  • Filip85
    78
    Rijeka prosle sezone.Infinity

I mi u sezoni 1994/1995.

Stanje 2. travnja je bilo Dinamo +3 u odnosu na Hajduk....
  • NORTE
    14.4k
    "Nikad slabiji" Hajduk gostuje kod nikad jačeg Slaven Belupa.

Očekujem sva tri boda za Slaven, ali ni bod nije tako loš.

Nemoguće je da se ovako loš Hajduk provlači protiv kvalitetnijih.

Iduće kolo se sve opet mijenja.
  • Marcinko
    660
    Treba se jednostavno okrenuti novoj sezoni,ova je izgubljena nažalostOdani Zgd
    Hahaha, pa da su dva kola do kraja na -5 klub kao Dinamo se ne smije predavati.
  • Odani Zgd
    171
    Ako si nisi posložio situaciju u 27 odigranih kola,sumnjam da je budeš posložio u zadnja dva
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.