• striko
    2.1k
    I nakon ovoga gore netko napiše preživjeli smo 2017-tu!!! Lale moja ni sami ne znamo što nas čeka.....
  • NKDZ86
    3.3k
    ak dođe do toga, bar ih neću gledat u zagrebu, svi će dole otić hvala Bogu ,a portale ne otvaram tak i tak
  • Ritam Ulice
    66
    Evo tovari vec rade docek zlatne generacije a sportske prenose… ti mater kakva kolektivna dijagnoza.. dao Bog da sve izgubili i iducih 20 godina… FUJ
  • Mali Zeus
    16.4k
    Splitski Bijeli opet sve drže u svojim rukama, ako u preostalih devet kola osvoje više bodova od najbližih konkurenata Rijeke i Dinama, osvojit će naslov prvaka kojeg njegovi brojni navijači (ne)strpljivo čekaju već gotovo puna dva desetljeća.

Ovaj dio mi je odličan. Pazi, bit će prvaci ako osvoje više bodova od konkurenata. Evo dobro da me nije šlagiralo.
  • striko
    2.1k
    Ja živi na području gdje je omjer 50:50. Sjećam se proslava dvoranskog prvenstva a i nedavnog kupa. Ne znam gdje bi morao otići taj tjedan da budem u miru.
  • Noel
    9.8k

Čak su i to krivo napisali. Mogu osvojit i manje bodova od svojih protivnika (nas) i bit prvaci. Strašno..
  • Ritam Ulice
    66
    bob rock pisao clanak
  • Boysica
    716
    Ja neću preživjeti sezonu koju moram odradit u Splitsko dalmatinskoj županiji... nadam se da na Hvaru nema tovara upucat ću se i da idem 1.7 kad sve to zaborave .. ko preživi pricat će :monkey:
  • Mali Zeus
    16.4k
    nadam se da na Hvaru nema tovaraBoysica

:lol:

mogu ti odmah raspršiti tu nadu.
  • DrawTube
    6.5k
    Ne kužim dio ljudi ovdje. Pa tovari nisu digli kantu 20g, iako ne igraju nikak, uvaljaju neki krumpir na Poljudu i pobjede na ideju individualca, dok smo mi počeli i penale fulavat naveliko

U međusobnim ogledima s Dinamom su napravili uzeli 7/9 bodova, a zadnji derbi igraju dolje, a Dinamo (za razliku od prošlog proljeća) ne pokazuje neke znakove plave lavine

Rijeka će kad tad vjerojatno otpast jer nema pogurance ko oni, a mi smo najgori unazad 20 godina.

Zakaj se ne bi hajpali? Nas i dalje smatram vecim favoritima nego Rijeku, ali smo u derbijima zivi ocaj i ne bi me cudilo da Istra bolje stoji protiv ostala 3 kluba od nas. Zanima me neko ko zna statistiku, je li se ikad dogodilo da je ekipa koja je vodila u 4. mj spusila titulu?
  • Mali Zeus
    16.4k
    Zakaj se ne bi hajpali? Nas i dalje smatram vecim favoritima nego Rijeku, ali smo u derbijima zivi ocaj i ne bi me cudilo da Istra bolje stoji protiv ostala 3 kluba od nas. Zanima me neko ko zna statistiku, je li se ikad dogodilo da je ekipa koja je vodila u 4. mj spusila titulu?DrawTube

Zar nije tak bilo prošle godine? Rijeka je bila ispred nas al uz utakmicu više.
  • DrawTube
    6.5k
    je, al opet to je utakmica više. Kužim ja da se tu u pravu ne upisuju 3 boda, al matematički je moguće

Ja se ovakvog odnosa na tablici iskreno ne sjećam, možda 2017
  • Eduardo
    23.2k
    Iz ove perspektive, nije mi teško razumjeti pogled @emilperska i ostalih na tablicu i njihov nagon da navijaju za Rijeku. Kad malo bolje razmislim, danas i sam gledam na subotnju utakmicu u Koprivnici na sličan način - bilo bi bolje da Riječani nisu izgubili. I ne zato što sam odjednom počeo gajiti simpatije prema njima, nego iz jednog jednostavnog razloga - da se tovari ne odvoje na vrhu... da je Hajduk igrao u terminu prije Rijeke i izgubio ili odigrao neriješeno, naravno da ne bih navijao za Rijeku. No, s obzirom na to da je Rijeka igrala prva i izgubila, a Hajduk potom dobio svoju tekmu, poraz Riječana mi više nije toliko drag dodavši tome da su se i nama nakon ovog vikenda odvojili na pet bodova... jednostavno, ne želim Hajduk na vrhu ljestvice.

Da skratim, dođe vrijeme kad tablica kroji perspektivu i ma koliko se trudio ostati vjeran navijačkim načelima, i iako mi srce govori jedno, logika tablice ipak nalaže nešto drugo. U koži sam onih koje inače ne bih podržavao, međutim sve samo da tovarski cilj ostane nedostižan.

Iza nas je vikend iz gotovo pa najgoreg scenarija.
  • Mali Zeus
    16.4k
    ↪Mali Zeus je, al opet to je utakmica više. Kužim ja da se tu u pravu ne upisuju 3 boda, al matematički je mogućeDrawTube

ma ok, al ovi sad imaju doslovno bod više. tak da je to tu negdje.
  • Filip85
    78
    Ovaj dio mi je odličan. Pazi, bit će prvaci ako osvoje više bodova od konkurenata. Evo dobro da me nije šlagiralo.Mali Zeus

Vidi se da je novinar čitao Alan Forda u mladosti :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.