• Nolifer
    10.2k

Bolje i takva plastika, nego da ti kaže da se zove Valentino...

:lol:
  • Nemrem igra Dinamo
    3k
    Meni je samo misterija da, pogotovo nakon jučerašnjeg kiksa Rijeke, mi izađemo s teškom bolikurčinom na teren... Kaj se Stojketu dogodilo u međuvremenu da od glavnog igrača spadne na to da na 0:0 onaj zicer zapuca onako preko gola...
    Na kraju možemo biti i sretni s tih 1:1...
    I dalje sam optimist, puno je bodova u igri, ali ako ne pronađemo formulu za pobjede u serijama, trest ćemo se do zadnjeg kola.
  • Filip85
    72
    Bolje i takva plastika, nego da ti kaže da se zove Valentino..Nolifer

Dobra, dobra... :lol: :up:
  • Sibirski plavac
    4.4k
    Ja večeras idem spavati sa mišlju da smo ovaj vikend strašno pogurnuli Kalika, Šegu, Biuka, Brajkovića, Dialla, Bambu, Durdova i Hrgovića prema statusu kultne generacije, u najmanju ruku statusu naše generacije 82’Klenx

A možda smo baš "pogurali" Menala, Gojaka, Butića, Dogana, Godu, Petroviča i slične "igračine" prema statusu kultne generacije s obzirom da nakon našeg remija ostaju drugi i matematički su još tu.. Ne znam zašto se Rijeku unatoč porazu od odličnog Belupa izbacilo iz utrke, a ljudi na samo -1 od magaradi. Nije nemoguće da magarad padne u Koprivi, a Rijeka nakon dugo vremena mazne Lokose u Kranjči i opet su prvi.

Naravno, ja bih jako volio da smo mi kako je jedan bivši naš trener rekao "bod bliže naslovu", ali ako se već moram pomiriti da netko drugi uzima, lakše ću podnjet Rijeku, i mislim da oni itekako imaju još štošta za reć u borbi za naslov. Na kraju krajeva magarad im je zadnjih godina mušterija na Poljudu, viđeno nedavno i u kupu, a imaju još jednu tekmu s njima na Poljudu tamo negdje pred kraj prvenstva .
    Bit će tu još svega, i to kod sva 3 kluba.
  • NitkoBitan
    24.5k
    Kao netko sa utakmice imam osjecaj da su igraci i navijaci ili umorni od uzastopnog osvajanja titula ili vjeruju da cemo to cak i lagano izvuc do kraja, mozda je i nesto izmedu.

Sto se tice bakljade nitko nije namjerno prekidao utakmicu (nista se nije ubacivalo, vise su sa istoka ubacivali case u teren), da se ista bakljada izvela na Maksimiru utakmica ne bi bila prekinuta, to je naprosto dio navijackog folklora. Dobio si 8 minuta nadoknade, a da su se igrali i produzeci do penala ne bi gol iz igre zabili.

Evo sad i citam da su "domaci" navijaci vrijedali Belcara. Ljudi moji bit navijac umjetnog kluba poput Varazdina je nesto najgadljivije, za sesti/sedmi krug pakla. Odrekli se Varteksa i sad sole pamet da je to njihov grad i kako ljudi tamo mogu navijat za Dinamo, terajte se da ne kazem gdje.

I da se osvrnem na nase navijace... BBB odlicni, bilo nas je na zapadu a i istok se fino prikljucivao navijanju. To je za pohvalu... Sramota su svi navijaci koji ne dolaze na utakmice jer im je Dinamo vjerojatno na 5tom mjestu zivotnih prioriteta (iako kakti tvrde drugacije), da mi ne mozemo rasprodat stadion u Varazdinu, a plavi da plaviji kraj nemre bit, i iz Zagreba na tekmu dodes prije nego tramvajem i presjedanjem sa ruba grada na Maksimir...
  • Crni86
    9.1k
    sve ja to razumijem, samo jedno je sta bi ti ili netko treci to napravio i reko to tim debilima tamo, a ne u studiju rec zato postoji ograda. Za koga? Za vas gospodu, a mi seljaci smo na tribini? Znog tih jebenih seljaka taj zalizani dupelizac danas ima placu. Ne igra se nogomet zbog njega nego upravo radi tih ljudi sa druge stranr ograde ali on to ne razumije.

To je live program, on je placen da bude profesionalac i da se ponasa kao profesionalac a ovime je dokazao da je isti kao i te seljacine, nista bolji nije od njih. Kaj se nije kurcio kad mu je torcida zasula bakljadom kolege u studiju? Tad nije bio hrabar?
  • Ritam Ulice
    66
    kad to tako kazes jebote strava koja su to imena…kakvi su to anti igraci… bolesno totalno
  • Fabercaster
    91
    Osobni dojmovi:

1.) Pjaca i Sučić su danas došli na hakl, previše su gnjavili loptu u prvom poluvremenu i zaustavili puno akcija

2.) Apsolutno sam šokiran, frapiran i iznenađen...time da nisu one škarice ušle. Možda je to znak napretka jer više ne primamo golove za Puškaša, nego obične/normalne?

3.) Odbrojavam travnjak od 30.03. u Varaždinu da baš vidim koliko će trajati dok ga "struka" ne sahrani.

4.) Mladenovski sa svojih 90+ kilograma je doslovce stavio Kangu u klinč i ovaj opet uspio puknut po golu. Kakvo čudovište od čovjeka (pa padni **bem te poštena)

5.) Lijepo mi je vidjeti Mišića da je ponio kapetansku traku

6.) Igrači su bili vrlo pokretni i mjenjali pozicije kad smo se dobili nakon početka, drago mi je bilo vidjeti Franjića u jednoj prilici na 25 metara

7.) Nijedan igrač nije pokazao grčeve ili znakove umora, a nemamo ni novih ozlijeda. Očito su krivo trenirani kod prvo kod Jakira, a potom i kod Bjelice.

8.) I dalje ne razumijem zašto ne igramo sa 2 napadača? Imaš Kangu, Kulenovića i Petkovića za 30 minuta/poluvrijeme. Dokad više?!

9.) Tovari igraju loše a pobjeđuju, mi igramo dobro i ne pobjeđujemo. Unatoč lošijoj igri nego zadnje 2 utakmice, danas smo opet trebali zabiti 5 golova: Kanga, autogol, Stojković, penal i Kulenović. Možda nam uz našu lošu realizaciju stvarno nije suđeno bit prvaci.

10.) Nakon 22.ožujka 2020e po prvi puta čuti/viknuti "Ajmo Istok" posebno dira :`)
    ----------------------------------------------------------------------

Sve mogu dokazati statistikom, osim istine (~George Canning)

1.) Ponovno smo zapucali stativu, doduše ovaj puta njihov za nas ali eto brojim 19u stativu/prečku ove sezone. All time record 22 je jako blizu

2.) Nevistić opet nije obranio nešto što nije trebao (match-winning save) te tako i dalje stoji na 0 u cijeloj sezoni, u 23 natjecateljske utakmice. Statistika broji 1 protiv Lecha u prijateljskoj ali realno...kog briga za to? Em prijateljska, em 3:1 pobjeda.

3.) Mmae je danas odradio korektan posao, uzeo je sve duele u kojima je sudjelovao (zračni 3/3, na zemlji čini mi se 1/1 ili 2/2). Žalosno je da hvalim ono što bi trebalo biti normalno ali bar neki pomak u igri.

4.) Baturina i Sučić su danas odigrali jednu od svojih najslabijih utakmica sa čak 17 izgubljenih lopti svaki s time da se Sučić donekle iskupio osvojivši 8/9 duela.

5.) Od čak 13.09. i tek drugi puta ove sezone smo nanizali 4 utakmice u HNLu bez poraza. Pobjedom ili remijem protiv Istre ćemo prvi puta ući u niz od 5 utakmica u HNLu bez poraza ove sezone. Tužno.
    ----------------------------------------------------------------------

Dodatak: Ivan Nevistić je plaćen 3 milijuna eura. Naravno da nije kriv za gol danas niti je skrivio puno golova. Čovjek brani sve što treba. Problem je što nikad ne brani ono što ne treba. Ne može se bit prvak bez 1-2-3 nestvarne obrane, pa čak ni Dinamo.
  • Thor
    36
    Svi su sve rekli. Nema se kaj dodati. Nekaj ocito,po meni, ne stima u glavama igraca u smislu psiholoske pripreme jer je nemoguce da vecina najboljih igraca izadje na teren toliko destabiliziran,nervozan,nekoncentriran. Sve su htjeli nekako brzopleto rijesiti na brzinu u smislu stvaranja akcija,predaje lopte,udaraca. Ti decki znaju igrati kad hoce,imaju fizicku kondu koja im se ocito nabija ali fali im mirnoca i hladna glava. Ne znam jel to neka nervoza iz svlacionice,trenera ili jednostavno se ne znaju nositi s pritiskom. Ja cak vjerujem da na treningu to ok izgleda uigravanje akcija,nacin igre ali kad izadju na teren rade greske ko pocetnici i kao da svatko od njih misli da ce sam nesto rijesiti. A to onda ispada brzopleto i jadno. Mozda bi Fabio morao malo razmisliti o nekoj novoj ili drukcijoj pripremi igraca i utakmica osim fizicke konde. Pogotovo sada pred kraj. Razgovor s igracima ocito nije dovoljan kao ni njihov medjusobno. :chin:
  • NitkoBitan
    24.5k
    Ne znam jel se skuzilo na prijenosu ali teren uopce nije bio posebno dobar s obzirom da je glanc novi. Ljudi zaduzeni za travnjake iz svih HNL klubova nek odu na skolovanje kod ekipe sa Rujevice ili Pampasa.

Ovo je zapravo posebna razina tuzne price. Ajde da ti stariji travnjak nije u dobrom stanju, ali tebi novi novcati travnjak nije za ocjenu vrlo dobar. Pa ovaj travnjak bi u ozbiljnijim ligama bio medu najgorima, a kopacke ga jednom nisu nagazile.

Tu se valjda navijaci trebaju zadovoljit sa time da ce novi travnjak biti u boljem stanju nakon prve ozbiljnije kise od onih u Kranjci ili Gorici. O "tepisima" na kojima igraju najbolje europske momcadi mozemo samo sanjat. Izrolat novu travu i tu i tamo zalit ako je potrebno, razina brige nasih klubova o travnjacima, a cijela znanost stoji iza toga.
  • Livi
    82
    slučajno sam lajkao post, al jel realno da toliko ljudi djelomično krivi Boyse zbog bakljade(koliko sam ja vidio niti jedna nije bačena u teren) za loš rezultat jer smo tad kao pritiskali, a zapravo smo cijelu tekmu odigrali loše? Ljudi moji pa nakon 2 tjedna reprezentativne stanke kad bi trebao bit željan dokazivanja i gladan za rezultatom i pobjedama, nakon što zaostaješ za 2 velika rivala u borbi za naslov od kojih ti se iz kola u kolo oba naizmjenično nude, doslovno ti na pladnju serviraju šansu za povratak na vrh tablice ekipa odigra utakmicu s Varaždinom protiv kojeg u 100 minuta imaš jedan udarac u okvir? I vi sad tu pričate o prekidu utakmice? Znači umjesto manjka želje,karaktera,nogometnog znanja,vještine,trke vi pričate o bakljadi kao nekom uzroku ovako sramotne utakmice i rezultata? Daj se uozbiljite.
  • Teofil Kateran
    2.1k
    Od početka utakmice se po pristupu igrača vidjelo da ćemo teško do tri boda. Jednostavno ova ekipa očito nije baš kliknula, a uostalom fali i individualne kvalitete. Vidio sam u Kangi nešto, nadam se da će to i dokazat, ali danas je bio očajan, pogotovo onaj promašaj koji napadač mora zabit. Za Kulenovića ako i uzmemo u obzir da je 11. i 12. mjesec bio izmoren i pružao lošije partije, sad ulascima ne donosi apsolutno ništa i po ovome zasada ne vidim ni od Kulenovića ni od Kange doprinos kakav bi trebao imati napadač Dinama.

Pobjede u nekim suludim nizovima očito nećemo redati, ali sam svejedno uvjeren da ćemo kiksati manje od konkurenata. Kvalitetniji smo i dalje, u momčadi se definitivno prije početka posljednjeg kruga treba poraditi na motivaciji. Imamo dosta sreće sa rasporedom jer većinom idemo na lakša gostovanja od konkurenata, osim Splita, a vjerujem da će Pula proći dobro jer Istra igra kup.

Nadam se da će ova ekipa izgurat do kraja, a onda na ljeto novog SD-a čeka ozbiljan posao.
  • Jay
    844
    Toliko me emocionalno potrošila ova utakmica, mogu samo gledati u prazno u potpunoj tišini. Toliko optimizma, sad ćemo krenuti, evo sad će ovo prelomiti sve, evo sad ćemo. Na kraju veliki muški spolni organ od toga.
    Ne mogu reći da smo loše igrali jer igrali nismo, ovo je bilo sramotno. Jedan jedini jebeni udarac u okvir gola, a kao borimo se za naslov. Svi su bili loši danas, pobogu nama je Mmae dobio najbolje ocjene. Nije mi jasno, ne ide mi u glavu koji je bio plan igre, koji je nama bio cilj danas.
    Slažem se s budućim bivšim trenerom, možemo biti sretni s ovim bodom. Nismo ga zaslužili, a sve je bilo servirano za smanjit zaostatak i zapuhati za vratom na najjače.

Sreća pa nam konkurencija ne bi osvojila medalju na paraolimpijskim igrama pa se možemo nečemu nadati, ali želim proklete pobjede i dominaciju. Dosta mi je slušanja o neugodnim Slavenima, Varaždinima i Istrama. Svaka njima čast na ovome što rade, ali za novce, status i uvjete koji naši imaju ne bi sami sebi trebali dozvoliti ovakve beskrvne izvedbe. Da sam trener ostali bi mi svaki dan iza treninga gledati ovu utakmicu, cijeli tjedan. Iduće kolo će puno toga odrediti na tablici, a ako se iz Pule ne vratimo s tri boda neka se svi skupa ostave nogometa.
  • fakin
    155
    nažalost ostalo je sve manje nade...kad smo izgubili od osijeka rekli smo igramo dobro poraz je splet nesretnih okolnosti imamo još dovoljno vremena...kad smo pregaženi od rijeke rekli smo loša utakmica ima još vremena...kad smo ispali iz kupa rekli smo jebeš kup samo je prvenstvo bitno sad će derbi dobijemo to i mirni smo...došao je derbi kiksali smo i tu rekli smo ima još vremena...došao je danas varaždin opet smo kiksali i iskreno više nisam siguran ima li još vremena...u iduća 4 kola imamo još 3 gostovanja pa protiv rijeke pa derbi na poljudu...

do danas sam vjerovao da ima još vremena i da ćemo stići. od danas više nisam u to siguran.
  • Neron53
    1.3k
    Ma jos mozemo biti prvaci, ali doslovno samo slucajno.
    Dobro da su slucajnosti u nasem nogometu kao i drzavi gotovo pravila :)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.