• Crni86
    9.1k
    Cini mi se da i on ima ugovor do ljeta 2026. Bit ce puno posla za novog sd-a
  • chago13
    133
    Ne treba, ako ga do sada nije zvao ne treba ga ni sad
  • Crni86
    9.1k
    Misko kada zeli je nas najbolji igrac uz petka. Mnogi su spominjali njegov neki pristup u defanzivi gdje pusta igrace, mnogi su to pravdali da je igrao previse tekmi, zamor materijal i sl. Koji je danas razlog da gleda mitrovskog 10 sekundi u leda kako je sam prije gola?

Jbga ja od nekig senatora i top 3 igraca ocekujem da u tekmi gdje se vracas u borbu za naslov (i uz to kad nosis kapetansku traku najveceg kluba na ovim prostorima) ne igra sa 60%, ne pusta igrace, nego da ruje i da je uz svog igraca i da mu ne dopusta disat…
  • DiddyGuela
    3k
    Misic nije sestica decki dragi, i to se vidi po njegovim defenzivnim reakcijama poput ove danas i jos masu slicnih kroz zadnje dvije sezone.

Jedini nacin na koji mozes krpati Misiceve nedostatke u fazi obrane je da imas stopere koji su "proaktivni" u fazi obrane, agresivci koji usput i znaju igrati,poput Sutala. Igrac koji se ne boji iskakati iz linije.

Nasi stoperi su "panjevi" koji imaju tendenciju uvlacenja golmanu u krilo jer su tanki.

Tako da lakse malo sa kritikama prema Misku, ne moze on igrati za 3 igraca. Zato su u klubu neki Marici,Zajeci... koji primaju placu da vide takve stvari u slaganju kadra na pocetku sezone.
  • Crni86
    9.1k
    to se isto tvrdilo pa se govorilo da je umor itd… jednostavno nema instinkt sestice i to je to. Uz sebe mora imat pravu sesticu i onda bi i njemu samom bilo lakse
  • Felip
    381
    Mišić je ove nedjelje u utakmici protiv Varaždina upisao svoj okrugli, 200. službeni nastup za Dinamo. :clap:
  • Efes Pilsen
    10.4k
    Misic je opet uzeo hrpu lopti i blokorao hrpu stvari, ne znam koliko jos utakmica moramo odigrat da se vidi da od seciranja jedne greske u 90 minuta momcadske igre nema smisla.
    Pali smo, to je bila druga zaredom sansa Mitrovskog, a pali smo ulaskom narodnog makedonskog heroja koji je s klupe usao sa - zutim kartonom.
    Hoxha apsolutno nista nije odigrao u drugom dijelu sezone, ali bas nista. Tesko se sjetit i tocnog pasa, najobicnijeg.
    Nedostaje momcadske igre, nedostaje smisla u igri. Nadao sam se da se dizemo po tom pitanju, al korak naprijed pa dva nazad. Nama mini pripreme, stanke.ove sezone nisu donjele nista osim kaosa, a kuriozitet je da svi mogu prodat igrace i zamjenit ih da se ne osjeti.
    Varazdinu su otisli Nekic, Sego, Belcar i uopce se ne osjeti, Istri Beyatt, Rijeci Pasalic, Galesic i bas svi imaju manje problema u igri od nas s hrpom reprezentativaca.
    Cestitke svima, stvarno veleban uspjeh.
  • miro
    6.1k
    Meni isto nije jasno zasto ga se kritizira, jedini danas koji je igrao u oba smjera, uklizavao, nudio se
  • M94
    1.6k
    Bio je najbolji danas.
  • Crni86
    9.1k
    seciranja jedne greskeEfes Pilsen

Zbog te greske smo primili gol. To nije jedna greska, to je kljucna greska. To moze bit greska koja ce nas kostat titule, u nogometu jedna greska moze rjesit cijelu tekmu kao baturninino pimplanje na poljudu.

On nije sestica i gotovo. Nakon te greske je iso ko tenk i za to mu svaka cast, ali radi njegovog loseg pozicioniranja smo primili gol. Svako opravdanje koje cujem na ljeto zasto nismo doveli sesticu smatrat cu ludoscu.
  • Fan
    876
    Također mislim da je bio jedan od najboljih jučer, al eto, nažalost njegove greške dolaze na vidjelo zbog nedostatka kvalitetnog, defanzivno orijentiranog, partnera u vezi. Također ne pomaže ni ovo što je Diddy napisao da imamo stopere koji su kilometar iza njega jer su prenesigurni u sebe pa moraju stajat bliže golu i eto, dobijemo to što dobijemo, na oko prosječnog Mišića...
  • Laugreano
    3.7k
    Gol koji smo primili je samo jedan u nizu takvih, kad vezni red ne isprati svoje igrače pa ostanu sami na rubu 16m. Jučer je to bio Misic, vecinom bude Sucic i tako u krug.
    Rijeci se recimo takve stvari ne mogu desiti, jer su i Selahi i Petrovic jako odgovorni defanzivno.
  • Blueshadow86
    2.8k
    Svaka čast Mišiću na svemu, ali zabraniti mu da puca po golu. Ne pamtim igrača koji je tako neprecizan kao on.
    Ako Kanga može dobijati 3.000€ po golu, tako Mišiću izbiti iz džepa 3.000€ kad god pukne po golu.
  • Crusades
    15.2k
    I onda on ide uzet loptu za onaj slobodnjak Baturini. Ne pamtim kad je čovjek puknuo u okvir gola i onda ode uzet slobodni sa jako dobre pozicije.

Sad pogledao snimku, Riletov i njegov gol. Rile prespor da stigne mene, a kamoli nekog profesionalca, Mmaee je mogao i bolje očistit onu loptu i Miške opet trčkara prema nazad i ne isprati svog igrača u 16m.

Bez obzira kaj za njega smatram da je možda i najvažniji igrač u ekipi. U rangu s Petkovićem.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.