• ZrnTSCHeZ
    981
    Današnjim igračem utakmice je proglašen Samy Mmaee, a ovdje su neke zanimljive statistike:

■ 14 čišćenja lopti
    ■ 100% osvojeni dueli na terenu
    ■ 100% osvojeni zračni dueli
    ■ Najviše točnih dodavanja
    ■ Predriblan 0 puta

Pa si vi mislite
    Dani Olmić

I asistencija za gol...njihov
  • Crusades
    15.2k
    I onda po ne znam koji puta ove sezone ekipica odluči napraviti privatni party za službene fotkice pa kreira višeminutni prekid...izbaci nas iz ritma te napad i pol kasnije popušimo gol

+ paljenje zastave kluba koji nam ni po čemu nije rival

I u minuti poništiš svu dobru atmosferu cijelog dana
    ZrnTSCHeZ

Šteta kaj nisi bio na skijanju i slikao se sa šalom pa zato nismo pobijedili
  • Dani Olmić
    1.2k
    a cuj brate - kaj su ostala 10-14 napravila? Osim ni jednom ne uputili udarac prema vratima Zelenike
  • El Madrigal
    225
    Tiskamo, mučimo se, napadamo da zabijemo taj gol, uberemo tri boda i vratimo stvari u svoje rukeZrnTSCHeZ

Slažem se da se prekid nije trebao dogoditi, da su to klošari iz Torcide prošle sezone osobito radili Jajdučiji, ali ne slažem se s ovim gore napisanim. Nije baš, osim nekoliko minuta nakon primljeno gola, bilo "tiskanja, muke, napadanja, želje..."
  • Ritam Ulice
    66
    Ostaje nadat se da ce mandrili i rijecani zaredat neke kikseve i da ce nama koja lopta sretnije uc… Ili u potpunosti navijat za Rijeku… Doslovno bilo sto samo da ne gledam livajinu facu na rivi kako podize pehar i neandertalske face od uremovica i kalika pored njega.
  • Dinamo-SB
    215
    Mnogi su ljuti više od očekivanog jer je bila prilika za približiti se protivnicima,ali ne bi ja smatrao ovo katastrofom. Zbog 1-1 u Varazdinu u gostima se ne gubi prvenstvo. Ako izgubimo prvenstvo to ce biti zbog Osijeka. Taj Osijek koji je uzasan je nas uništio ove sezone i to čak nisu ni igrali dobro kao recimo Varazdin danas. 2 poraza u prvenstvu i poraz u Kupu,ali da se vratim na temu- ovaj X nije problematican ako dobijemo Istru iduce kolo. Dva teska gostovanja - odmah sam rekao da od 2 gostovanja u Puli i VŽ 4 boda su minimalna i zadovoljavajuca. Ako u Puli ne dobijemo,onda smo u problemu,to se slazem.
    Pa ljudi Rijeka je legla u KC. Hajduk je iduce kolo u KC,a tek ih i ceka gostovanje u VŽ. Mi smo i KC i VŽ odradili.
    Što se same tekme tiče - mislim da je Šafarić totalno nadmudrio Fabia. Ne bi isticao toliko igrače niti smatram da je itko igracki ili zalaganjem krivac za ovu predstavu. Mi nismo mogli doći do njihovih 16m. Nismo imali jasnu ideju kako i što. Treba biti realan i reci da je i Varazdin odlicnu discipliniranu tekmu odigrao i da su stvarno bili na visokoj razini. Mi taktički izuzetno losi i iskljucivo na individualne kvalitete stvaramo neke prilike. Citam izjavu da Fabio veli da je zadovoljan bodom i mislim da to iskreno govori jer je svjestan da ovaj puta on nije bio na razini. Jako loše pripremljena tekma i skautiran Varazdin.
    U obranu Fabia - reprezentavna stanka ga je očito izbacila iz odlicnog ritma(Sucic,Bati takoder su bili odsutni na treninzima) + protiv Varazdina nikad do sada nije igrao i očito nije bio u potpunosti svjestan koliko je Varazdin ozbiljna ekipa. I sve je ovo okej da je sad početak sezone,ne bi nitko na svijetu zamjerio 1-1 u Varazdinu,ali nama sad gori pod petama i reakcije su odmah drukcije.Sad isplivava problem silnog mijenjanja trenera ove sezone.
    Bilo kako bilo,iz ove kože ne možemo i nije još kraj. Na dresovima nam piše "nema predaje". Nije slučajno to uzrečica baš Dinama. Nema predaje ni sada. Idemo u Pulu po sva tri boda i popravljamo gorak okus od danas i to je to. Uz sve naše probleme i nedaće bez poraza smo 4 tekme za redom, uz dvije izuzetno dobre predstave protiv Slavena u gostima i Lokse doma.
    Napomena- iako bi volio da je fokus iskljucivo na nama ali iduce kolo treba spomenuti
    ZG :Lokomotiva - Rijeka
    KC :Slaven-Hajduk
    Pobjeda u Puli mijenja sve. Nema mjesta za predaju i luzerske izjave.
    N E M A P R E D A J E !
  • Crni86
    9.1k
    Bravo ketzman jesi jak na tvu, pa ce onda kmecat kao i studenti iz lipe dalmacije, zato i postoji ograda… bravo majstore …. Umjesto da kazes da uvijek ima izuzetaka bka bla bla , ti samo potpali vatru, vidio bi te sta bi na poljudu izjavio. Vjerojatno bi se i prikljucio skandiranju svojoj kolegici. Jebote neki ljudi kao da su cjepljeni za ista a jos i rade na tvu. Tako potpali vatru, ko vam krov sta uzimate bivsu livaje, sta zaposljavate tovare na tvu. Odi ti andelko dragi u istru i ostani tamo.
  • El Madrigal
    225

Ne bi nitko od nas to volio doživjeti. Ali moramo biti svjesni da će kad tad doći!
  • ZrnTSCHeZ
    981

To što su drugi bili loši meni nije razloga za veličanje Mmaea...osim "asista" tu je i situacija iz 40.min kod mrtvaca VŽa dok nam lopta šeće po rubu peterca kraj njega

Malo sam skeptičan i oko te duel statistike jer mi se čini da je u prvom poluvremenu Dabro s Mmaeom na leđima prihvatil loptu i razigral na stranu par puta.
  • El Madrigal
    225

Jedan realan komentar. Rekao bih realisticno-optimističan.
  • Carrasco
    5.7k
    Kaže Skomina da je Varaždin zabio gol nakon nepostojećeg faula, ali da nam to nije opravdanje zato što smo primili gol.

Pa krvavu ti majku, na tebi da iskomentiraš jel bio faul ili ne, a ne da nam držiš prodike.
  • M94
    1.6k
    Pobjeda u Puli mijenja sve.Dinamo-SB

Koji je ovo put u sezoni da neka utakmica mijenja sve i onda kita labudova već sljedeće kolo?
    Nema mjesta plakanju i luzerstvu al nejaki smo i ne izgledamo kao ekipa za 1. mjesto. Nije to par kola tako, tako je cijele sezone.
    Sve je manje kola do kraja, nema mjesta više za ''sljedeća okreće prvenstvo''.
    Sve dobit do kraja, tako se postavit na terenu, a ne trčkarat ko da je 5. kolo i ima vremena.
  • Medvedgrad
    522
    kolegicu su mu neke debilčine vrijeđale i pao mu je mrak na oči. Ja ga razumijem i vjerujem da bi većina nas da je na njegovom radnom mjestu isto reagirala ako ne i žešće.
  • Klenx
    7k
    Ja večeras idem spavati sa mišlju da smo ovaj vikend strašno pogurnuli Kalika, Šegu, Biuka, Brajkovića, Dialla, Bambu, Durdova i Hrgovića prema statusu kultne generacije, u najmanju ruku statusu naše generacije 82’

Mene ta misao i samo čitanje ovih imena izjeda.

Da bar naše igrače to isto izjeda i 30% kao mene na ovako bitnoj utakmici ne bi im najviše srca bilo uloženo u trenutku šprinta po loptu u mrežu nakon penala kada ih se 5 zaletilo.

Totalno beskrvan pristup do gola.
    Prvo poluvrijeme čak bi rekao i sramotan.
  • Filip85
    72
    Cemu? Dobra je Valentinica.. oprostio bi joj sidu, sifilis, triper, klamidiju i jos 3 neotkrivene spolno prenosive bolesti i to
    bez razmisljanja.
    Vale :heart:
    Jurki

Ti baš voliš plastiku ? :)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.