• Tom Hanks
    3.6k
    Daj još cmolji o bakljicama
  • NVKOD
    3.9k

Odličan argument, na razini 2. razreda osnovne škole. Javi se ako smisliš jednu prosto proširenu rečenicu kao kontraargument jer sudeći po tvom upisima, ne znaš. Frekventnost komentara na "Guzicama i sisama" mislim da dovoljno govori da nisi u stanju voditi iole napredniju raspravu.

Ako ti se ne sviđa kaj pišem, zaobiđi moje komentare. Adio!
  • Tom Hanks
    3.6k
    Boli me kurac za nebitne i glupe rasprave oko baklji sa ovakvima ko ti.Da ti barem spale auto istima
  • Crusades
    15.2k
    Zapalila se zastava Varaždina :scream:

Jesu se povrijedili nečiji osječajčići?

Da, to je glavni razlog zasto smo danas iščupali bod i potrebno je da 10 ljudi to iskomentira i da svoj moralni sud u tome.
  • Sibirski plavac
    4.4k
    Da, to je glavni razlog zasto smo danas iščupali bodCrusades

Nonsense. Za današnji remi su "krive" objave na društvenim mrežama, pogotovo ona sa AI-jem di su navijaču koji im je napisao da probaju osvojit ligu, odgovorili sa "budemo". Naravno većini je tad to bilo fora i prštali su lajkići na sve strane, sad odjednom se sarkastično komentira u stilu "a niš, barem čemo dobiti novu objavu o rastu članstva i giveaway nečijih hlačića ili dresa".
    Nevjerojatno mi je da kad su rezultati dobre, prštaju lajkovi na takve objave, a kad se gubi onda bi najbolje po nekim bilo raspustiti PR-ovce za društvene mreže dok god ne budemo prvi, tada nek nastave obajvljivat. Smiješno. To mi je ko ono kad se nakon tjedna poraza od Dortmunda i Hajduka te poraza Futsal Dinama u LP pisalo kako nikakve plave tjedne više ne treba radit. Jer eto, "plavi tjedan", Dinamova revija i objave o broju članova su krive za loše rezultate i sigurno bismo sve dobili do kraja kada bi nam društvene mreže "mirovale". Kako da ne...
  • Blueshadow86
    2.8k
    Stari moj, dosadan si više s cmoljenjem oko baklji. Već si napisao u jednoj temi, sad moraš i ovdje širiti svoju histeriju.

Da, baklje su krive što smo mi imali 1 udarac u okvir gola u 100 minuta igre.
    Ne znam uopće čemu se čudiš bakljama na nogometnim utakmicama? Šta si ti neki control freak? Čemu tolika negativa i čuđenje kao pura dreku jer su upaljene baklje na navijačkoj tribini?
    Fulao si sve. Odi pratiti gimnastiku, pikado, obaranje ruku ili slično.
  • Dani Olmić
    1.2k
    Sad smo svi vruce glave i jako razocarani danasnjom igrom, neki vise, neki manje…

Ako sljedeci tjedan ne dobijemo Istru, onda nek sve ugase … Istra igra dvomec sljedeci tjedan i to derbi sa Rijekom… a imaju kud i kamo tanji kadar od Dinama…
  • rioda
    7.7k
    Mišić i Sučić su po meni pretromi tandem u vezi
  • Nolifer
    10.2k
    Novi trener bi donio potrebnu šok terapiju ako se izgubi od Istre...
  • Neron53
    1.3k
    Imamo 5 dana da kupimo sve sto vrijedi kod Istre. Da nista ne prepustimo slucaju.
  • Nolifer
    10.2k

A pitam se kaj su radili na reprezentativnoj pauzi,a mi tu sad strepimo od "goropadne" i neugodne Istre, koju ne bih podcjenio.
  • Neron53
    1.3k

Ocekujem da nas ta uvijek neugodna Istra 3, dana nakon kupa stisne i da bezidejno napucavamo lopte....
    A nista...oni koji znaju gledati, vidjeli su nakon 2 kola da ce ova sezona biti mucenje do zadnjeg kola.
  • Noel
    9.7k
    Kako god ova sezona završila dao bi otkaz Cannavaru i potjerao dobar (veći) dio igračkog kadra. Ponudio bi mjesto trenera Mariju Kovačeviću i na njegovim temeljima radio novu momčad.
  • GeneralNapoleon
    1.2k
    Mislim da je krucijalna greska napravljena na pocetku sezone. Ali ne u vidu toga sto se Jakiru nije dalo otkaz nego sto se nije stalo iza njega i dalo mu da pokusa napravit ono sto je napravio u Zrinjskom i Rijeci. A to je remont ekipe.

Jakir je tako eto dva put napravio odlican posao u slaganju ekipe, sto je dva put vise nego nas vrli poliglot. Glavne odluke je trebao donositi on a ne maric.

Uz to mu se trebalo dat podrsku u tom smislu kao u Rijeci da se slobodno "obracuna" sa senatorima. Jer guranje istih mi je jedna od vecih gresaka koje je napravio. Ali mozda je i zato sto je osijecao da nije imao 100% podrsku kluba.

I sad znam da ce neki doci sa ali htio je pola Rijeke sto bi bilo pre skupo itd. Iskreno tesko mi je za povijerovat da je pre glup da ne razumije i ne zna da ne mozemo dat 20 milja za igrace u jednom roku. Uvjeren sam da bi opet mogao nac druge kao sto je nalazio u Zrinjskom i Rijeci.

Odluka da se stane iza marica i protiv najprije Jakira pa kasnije i Bjelice ce nas lako moguce kostat titule.

Zato treba barem ovo ljeto napravit sa Kovacevicem sto se trebalo proslo sa Jakirom.
  • Paggini
    42.2k
    Dalo se Jakiru dva roka i tražio je Hoxhu, Fruka, Galesica i Pasalica. Hoxhu je dobio, a ovaj trojac bi platili hladno 15 milijuna eura. A dati 25 posto budžeta cijelog kluba na Fruka, Galesica i Pašalića je poprilično grozna odluka.

Znači imao je dva roka i nije napravio ništa.

A ovo za senatore, zašto bi išao protiv njih kad su ga oni i ostavili na klupi kad se lomilo?

Opet, ništa protiv Jakira ali zašto nije nama iskopao te Frukove, Pasalice, Jankovice za nula eura? Kako je sve to radio u Rijeci a nije mogao u Dinamu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.