• dzggzd
    210
    Tako je dio okupljenih na tribinama iza studija MAXSporta vikao uvrijede prema voditeljici Valentini Miletić. "K****, j*** te Livaja", dolazilo je s tribina, a odgovorio im je voditelj Anđelko Kecman.

https://www.vecernji.hr/sport/velentini-miletic-u-varazdinu-dovikivali-gnjusne-uvrede-voditelj-to-govorite-svojima-doma-1849716
  • Kermit
    324

Frende, kaj si nadrkan? Nije ti bilo dovoljno nervoze 90+ minuta utakmice?

Preskoči moj post.
  • Droljo
    14k

Pa ne znam. Nisam gledao tad
  • El Madrigal
    225
    Odluke uzasne, skrti smo, nemremo pogodit petmetarski gol…
    1h
    Crni86

7 + metaraki
  • din
    717
    Do 18:45 mi je užasno falio HNL, ali opet sam se sjebo
  • Svi na Sjever
    2.7k
    Koji ?

Naši ili sa zapada?
    IceMan

Sa zapada ekipa se derala,ali nije se baš razumjelo u prijenosu šta se deru,taman je Canavaro recitirao svoje klasične floskule.
  • Ritam Ulice
    66
    ekipa se preserava na max s tim kvazi podrskama.. pol svlacionice bi stero u 3 pm najradije skupa s onim talijanskim puranom
  • IceMan
    2.7k
    Neznam i čemu danas paljenje zastave Varaždina iza… ?

Mada mislim da je to pojedinac a ne organizirano nekaj bilo.
  • Jos-Optimus
    4.8k
    Kakvi god da bili, ne vadiš Stojkovica i Baturinu, ne vadiš. Inače sam ultra optimist, više nisam, ovo je bila must win tekma. Ja sam osobno najviše razočaran trenerom, Dinamo mora navaliti na svakoga od prve minute, ali navaliti kao da nema sutra. Što se tiče pojedinaca ovdje - teška tuga i jad, sretniji su kada pogode sa svojom negativom nego da Dinamo pobijedi
  • Jurki
    16.4k
    vikao uvrijede prema voditeljici Valentini Miletić. "K****, j*** te Livaja", dolazilo je s tribina, a odgovorio im je voditelj Anđelko Kecman.dzggzd

Cemu? Dobra je Valentinica.. oprostio bi joj sidu, sifilis, triper, klamidiju i jos 3 neotkrivene spolno prenosive bolesti i to
    bez razmisljanja.
    Vale :heart:

Edit: da ove pickice od nogometasa ne spominjem.. Valentina je jedina picka vrijedna spomena.
  • ZrnTSCHeZ
    981
    Tiskamo, mučimo se, napadamo da zabijemo taj gol, uberemo tri boda i vratimo stvari u svoje ruke

I onda po ne znam koji puta ove sezone ekipica odluči napraviti privatni party za službene fotkice pa kreira višeminutni prekid...izbaci nas iz ritma te napad i pol kasnije popušimo gol

+ paljenje zastave kluba koji nam ni po čemu nije rival

I u minuti poništiš svu dobru atmosferu cijelog dana

:clap:
  • dinamozivivjecno
    2.5k
    ne znam kad smo zadnji put bili toliko losi u gostima kao ove sezone, statistika kaze 4 pobjede, 4 remija i 5 poraza uz gol razliku -4 ...
    Mislim da se od tih 13 utakmica samo 3 mogu izdvojiti kao one gdje smo izdominirali, a to su redom gostovanje na Subicevcu 0:4, onaj nesretni poraz u Osijeku i nedavno gostovanje u Koprivnici, ovo ostalo je teski ocaj i vec me panika hvata od gostovanja u Puli iducu subotu.
  • Dani Olmić
    1.2k
    ⭐️Današnjim igračem utakmice je proglašen Samy Mmaee, a ovdje su neke zanimljive statistike:

■ 14 čišćenja lopti
    ■ 100% osvojeni dueli na terenu
    ■ 100% osvojeni zračni dueli
    ■ Najviše točnih dodavanja
    ■ Predriblan 0 puta

Pa si vi mislite
  • Navijač Dinama
    9.5k
    Baš nisam nešto ljubitelj Valentine, nije mi nešto simpatična baš nešto ni pogotovo nešto napeta ženska, razlikujemo se u ukusima za žene svi, što je sasvim normalno, međutim, Valentina apsolutno ništa nije kriva seljačinama koji su se nje uhvatili i krenuli ispoljavat frustracije.

Isto kao što ni Jeličić nije kriv onom krkanu i čobankoviću Gattusu, tako i našim navijačima nije ni kriva ni dužna Valentina, a niti itko drugi sa Max Sporta i slično.

Glavni krivci za kikseve i sramote ove sezone je osoba/ osobe koje su radile sve smjene trenera, dovodile ovakve poluigrače, sastavljale roster, a ne nekakve Valentine, Boysi, bakljade, Ljubici, Kecmani, Nacionali, Indexi, Sporcke, Jeličići i slični.

Bitno je da se radi "giveaway" za hlačice, neš ti važnosti Kanginih hlačica.
  • Mali dioničar
    17.1k
    ⭐️Današnjim igračem utakmice je proglašen Samy Mmaee, a ovdje su neke zanimljive statistike:

■ 14 čišćenja lopti
    ■ 100% osvojeni dueli na terenu
    ■ 100% osvojeni zračni dueli
    ■ Najviše točnih dodavanja
    ■ Predriblan 0 puta

Pa si vi mislite
    Dani Olmić

Slažem se da Mmae nije bio loš, ali onu loptu glavom izbiti centralno na 16erac je loša odluka koje naravno nema u tako izoliranoj statistici.

Bolje bi bilo da ju je izbio u korner.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.