• Krulek
    769
    Navijam za Dinamo od djetinjstva i nema toga što će me u tomu pokolebati, ali dosta mi je ovakvih s..nja i gubljenja živaca tijekom cijele sezone bez da se išta pametno poduzme. Ne zanima ne dobra financijska situacija, transferni promašaji, zanima me samo rezultat. Zar se stvarno ne može pronaći netko tko može motivirati ove boli......e, tko može reći popu pop,a bob bob i natjerati ih da u ponoć trče oko stadiona. Ovako se prvenstva nikako ne dobivaju čak i kad nam se rivali nude na pladnju. Nikad nisam bio nerealni pa ni realni optimist, ali kako se trener i dosta igrača ponašaju moram biti najcrnji pesimist.
  • Ritam Ulice
    66
    Ne zelim gledat africke mandrile kako slave.. upucajte me radije
  • Marcinko
    660
    Kako bi jedan mudar čovjek rekao, ovo je bod koji nas približava naslovu.
  • Oluja
    5.2k
    Ovim nasim balerinama puca kurac za titulu, nisu gladni i jebe im se za nas navijace. Da je samo jedna od mojih tvrdnji netocna oni bi imali potpuno drugaciji pristup, pogotovo u tekmi koja ih dovodi u tijesnu borbu za naslov. Pljunuti u facu im treba, a ne im pljeskati i bodriti nakon ovakve tekme. Pizde nisu uputile udarac u okvir gola a kao zele naslov i bacaju jeftine floskule.
  • Džudžan86
    303
    Nazalost x realan rezultat, jedino mi nije jasna jalovost nakon izjednacenja, da smo ih imalo stisnuli imam osjecaj da bi drugi gol do 98min pao sam od sebe
  • Peškaman
    6.4k
    Svaka čast za Kecmana, nazvat nekog klošarom u ovakvoj situaciji je preblago, više im stoji ortodoksna seljačina.
  • ibro1986
    350
    Kulenovic u 10 min igre stvorio vise sansi nego kanga u 90 min…
  • Efes Pilsen
    10.4k
    Odlican zakljucak, igrac koji je usao kad je sve baceno naprijed + Petkovic i igrac koji je igrao kad nismo ubacili niti jednu loptu s krila u 16. Uostalom, ucinak im je isti ili ne?
  • Zagreb1992
    2.1k

Isto tako mora se suzdržati od takvog riječnika jer ipak radi na televiziji ..
  • bbb medimurje
    3.8k
    Bio na istoku
    Franjic sam trazio zamjenu
    Kod misicevog slobodnjaka, loptu je uzeo baturina i onda do njega dolazi misic i uzima mu loptu iz ruke
    Zastava od varazdina zapaljena iz onog desnog djela južne tribine di nije jezgra nego simpatizeri, vjerujem da jezgra i vođe nisu ni znali za to
  • IceMan
    2.7k

Koji ?

Naši ili sa zapada?
  • El Madrigal
    225

Dosadni ste pojedinci s tim lažnim floskulama. Sto posto mislim da to što pišeš, o nekoj podršci, bez imalo realnog osvrta ili kritike, da je teško preseravanje.
  • El Madrigal
    225

To sam rekao da je najveća sramota ikad!
  • Jurki
    16.4k
    slozilo idealno da su bili svi preduvjeti da dobimo ovu tekmu.
    I kad usporedim ovu tekmu danas i Rijeke jucer.. Rijeka je bez obzira na poraz pokazala vise zelje i htjenja.

Nist nije gotovo.. jer kakvi bi mi to bili ljudi, Dinamovci da se predamo danas.
    Kurac im dam, predaju nikad.
  • NVKOD
    3.9k
    Ovo što se odmah vidjelo na početku utakmice je pristup igrača na terenu. Mlaki pristup otpočetka je odmah značilo da će biti izuzetno teška utakmica za gledati.

Za razliku od danas, protiv Slavena i Lokomotive se je vidjelo od prve sekunde tko je gazda i kako će utakmica teći. Ako krenu goropadno, onda nas čeka dobra utakmica, a sve ostalo je blago rečeno mučenje.

Zašto nisu danas tako krenuli? Zašto se čekalo da se prvo primi gol pa da se tek onda sabije protivnika u 16 metara? Gdje su nestali, ili bolje rečeno, gdje su ti famozni automatizmi? Zašo se teži atrakciji umjesto da se napravi školska akcija i zabije gol? Puno pitanja, a bojim se da FC nema odgovore na to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.