• wolfgang14
    2.2k
    što duže šibenik bude X držao to će mu biti lakše, ovima će u 50. minuti već biti voda u ušima. Za sada ajde izdržati poluvrijeme do kraja
  • Crni86
    9.1k
    Neka izdrze do poluvremena da ovima bude pritisak jos veci

Tocno to
  • emilperska
    9.2k
    Ne znam jel gledamo istu utakmicu, ali ovo je klasik kad solidni Dinamo/Hajduk igraju protiv fenjeraša i nedaš gol u prvih 10 minuta.
    Šibenik moze u sansu doc u slucajno, ako Filipovic ne probudi u sebi prime Neura, šanse za X su u promilima.
  • don
    11.9k
    samo čudo i ništa drugo.

čuvajmo živce za večeras.
  • grba
    241
    Šego ubacio na linijskog sudca
  • Ritam Ulice
    66
    Hajduk je kriminalan klasicno, al Sibenik ce tesko izgurat ovo.. sreca prati hrabre
  • NB86
    16.3k
    Sibenik bez santinija je 50% slabija momcad, sva igra im se vrti oko njega
  • Kruno
    731
    Kulusicu pa sta je ovo
  • Eduardo
    23.2k
    I da ju ušlo bilo bi poništeno... čisti prekršaj je bio kod oduzete lopte.
  • Zagreb1992
    2.1k
    Gorica koja se bori za ostanak je izgledala dosta bolje nego Šibenik ..bojim se da će Šibenik sljedeće sezone biti opet u 2. HNL..Nema tu neke kvalitete
  • Chempers
    511
    Ne dobijemo li mi na školjčici ovakve tovare nije me briga taman imali ostalih 9 pobjeda mi ne zasluzujemo naslov. Uopće je nadrealno da jedna takva ekipa ima priliku biti prva nakon 27 kola.
  • Ritam Ulice
    66
    Sibenik nije za prvu ligu. Ovo je tesko za gledat
  • Crni86
    9.1k
    Ovog culinu treba neko izbit. Lopta na centru, covjek lezi u sibenikovih 16 metara. Krimnalnog sudenja.
  • eol12
    676
    Čulina i suđenje, prvo penal, pa onda cisti faul na igraču Hajduka i skoro iz kontre padne gol i sad čovjek lezi 30’sekundi na podu praktički u šesnaest metara i ovaj ne prekida igru, talent u pm
  • Droljo
    14k
    Tri komada će im tovari zabit u drugom poluvremenu. Mark my words
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.