• Dr Hofmann
    2.4k
    Cannavaro je ovaj tjedan rekao da smo na gostovanjima izgledali loše, evo idealne prilike da sutra pokažu da je to iza njih. Super što je Rijeka kiksala, ali džabe ako opet ne proradimo. Koliko god bi volio da sutra Šibenik nešto napravi, mislim da je to teško izvedivo a i iskreno me boli kurac za tu tekmu. Ne očekujem ništa, a ako se dogodi iznenađenje, fenomenalno. Samo me zanima kako će Dinamo sutra odigrati. Nema izgovora, nema više ni vremena, svaka utakmica je finale, ako dobijemo sve do kraja prvaci smo, stvari ne mogu biti jednostavnije, a ja sam i dalje uvjeren da imamo daleko najbolju ekipu u Hrvatskoj.

Pobjeda ili smrt
  • prefontaine
    1.5k
    Možda nije do Slavena, nego nešto ima i do momčadi koja je prva na ljestvici, s najviše bodova, najviše pobjeda, najmanje poraza i najboljom gol-razlikom. Možda.Krizy
    Do Slavena je.
  • NitkoBitan
    24.5k
    Nije im bio dovoljno dobar jer su "ambiciozan klub"...

FB-IMG-1743284083878.jpg
  • Sajla
    7.8k
    sjećate se kaj smo pisali o Slavenu i njihovim ambicijama prošle sezone? "ne mogu ispasti zbog Rudeša, sve su rasprodali, kakav nedostatak ambicije" i slično. a taj Slaven danas, na 3/4 prvenstva, ima 5 bodova više nego su imali na kraju prošle sezone, drže poziciju s kojom bi mogli u europske utakmice. svaka čast.
  • Noel
    9.7k

Zaboravio si još spomenut da su i u polufinalu Kupa.
  • gaTeDZG
    630
    Posljednjih 15 od 23 puta vodeća HNL ekipa nije upisala pobjedu u kolu koje je dočekala na prvom mjestu. Jednom kad zasjednemo na vrh, puštanja nema.

Tekmu po tekmu do trga!
  • Nemrem igra Dinamo
    3k
    I Kovačević na stolu... Baš mi je drago zbog njega, nakon svega kaj je prošao!

https://www.facebook.com/reel/1618431912170540/?mibextid=ZZyLBr
  • Big Daddy
    1.4k
    Današnjom pobjedom priblizavamo se jako samom vrhu, a kojega cemo i prije direktih duela osvojiti, a nakon njih jos vise odvojiti. Zato je danasnja tekma jako bitna, 3. pobjeda zaredom, dao Bog i 3. bez primljenog gola, AJMO DINAMO!!!
  • Bosskovitz
    16.1k

Slaven je iznenađenje prvenstva. Ne skrivam da ih baš ne volim i da sam se ponadao kako će ovo biti ta godina u kojoj će ispasti iz lige, pogotovo nakon kaj su u prvih 11 utakmica imali samo onu nesretnu pobjedu protiv nas, ali nakon kaj su nakon prve trećine prvenstva bili na zadnjem mjestu, sad su pred zadnju četvrtinu prvenstva na mjestu koje vodi u Europu i u polufinalu kupa. Od tog 10. kola kad su izgubili od Hajduka, u sljedećih 17 utakmica izgubili su samo još od nas i Rijeke.

Bit će to jako tvrd orah za tovare sljedeće kolo.
  • Eduardo
    23.1k
    Bit će to jako tvrd orah za tovare sljedeće kolo.Bosskovitz

Imaju tovari sreće što im se ugurao taj kup s Osijekom sredinom tjedna pa je pitanje koliko SB ima snage za odigrati tri takve tekme u samo tjedan dana. + S tovarima igraju bez Božića koji valjda igra nogomet života.
  • don
    11.9k
    ajmo DLD danas :cheer:

IMG-9270.jpg
  • Dani Olmić
    1.2k
    Ajmo Funcuti!
  • Ivdzo11
    5.9k
    HAJDUK: Lučić, Sigur, Prpić, Elez, Diallo, Krovinović, Rakitić, Brajković, Rusyn, Šego, Livaja.
  • Filip85
    70
    Volio bi da Slaven uzme Kup. To bi im bila nagrada za cijelu sezonu, a i Kovačeviću za sve što je prošao u borbi sa bolešću.
  • Noel
    9.7k

Pa dobro istina. Belupo će kiksat protiv Hajduka i uzet samo bod..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.