• Blueshadow86
    2.8k
    Ne očekujem ništa od Šibenika, tako da se ne mogu ni razočarati. Glavno da mi dobijemo Varaždin danas i onda je ovo kolo svakako uspješno. :wink:
  • rakurs
    947
    Danas slijedi klasična loša igra hajduka, 0-0 nakon prvih 45 minuta, rast nade svih ovdje da bi Šibenik nešto mogao izvući, a onda ih ili Livaja na svoju genijalnost čupa ili zabijaju neki krumpir.

Tovarima nema Uremovića, da bilo koja druga ekipa dolazi na Poljud vjerovao bih da može otići barem s neriješenim, ovako nemam nikakva očekivanja. Pogotovo jer Šibenik dolazi bez Santinija.
  • Sibirski plavac
    4.4k
    Ja baš imam neki čudan osjećaj da će uz Filipovićev masterclass doći do boda. Gori im pod nogama, još su u igri za opstanak i sigurno će letit terenom. A i uvijek su posebno inspirirani protiv magaradi. Što više vremena bude rezultat bio 0 0 magarad će biti nervoznija. I protiv Gorice bi na poluvremenu išli sa 0 0 da im Bralić nije poklonio gol svojim glumljenjem Messija.
  • rakurs
    947

A istina, ali protiv Gorice im nije igrao Livaja, a koliko god mi je teško to priznati, to je igrač koji jednim potezom riješi utakmicu. Tako da s te strane očekujem da će biti dosta opasniji u odnosu na Goricu. Da im nema njega borili bi se za četvrto mjesto, a ovako kad znamo da će do kraja igrati sve utakmice (tri kartona neće skupiti pa da i ubije nekog na terenu, a problema s ozljedama ove sezone nema) moramo računati da će ih izvlačiti redovno.

Hajduk je protiv Šibenika zadnji puta bodove izgubio ono u rujnu 2022. kada je izletio Dambrauskas, a od tada protiv njih imaju šest pobjeda. Iako, mora se priznati da Šibenik protiv nas nedavno nije izgledao loše, dapače, ako će napad napraviti svoje moglo bi biti zabavno.
  • Filip85
    72
    Danas slijedi klasična loša igra hajduka, 0-0 nakon prvih 45 minuta, rast nade svih ovdje da bi Šibenik nešto mogao izvući, a onda ih ili Livaja na svoju genijalnost čupa ili zabijaju neki krumpir.rakurs

Baš me zanima ako se u 90-u uđe sa 0:0 kolika će biti sudačka nadoknada :sweat:
  • Omake
    6.7k
    Možda i najgori centaršut u zadnjih deset godina HNLa, Diallo upravo.
  • Filip 91
    1.2k
    Da sam daltonist i ne prepoznajem boju dresova, ne bi znao koja momčad je druga, a koja zadnja.
  • Kruno
    731
    Evo ga ruka
  • Ivdzo11
    5.9k
    Jedino ovako i mogu

Je li uopce unutar 16m

Evo ispravili su ga
  • Filip 91
    1.2k
    Kak je ovo penal, čisti slobodni udarac.
  • din
    717
    Zar ovo nije bilo van 16?
  • Noel
    9.7k
    Koja sramota. Kako im je htio navuć penal. Fuj.
  • grba
    241
    Slobodnjak je
  • Dzoni
    1.1k
    Čak nije išao gledat VAR da bi shvatio da nije penal, napredak
  • Droljo
    14k
    Kako je poletio sudit penal. Strašno. Metar vani bilo...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.