• ZgDLions
    869

Bolji nego onaj prvi, ali malo pripazi, ovaj kotačić za porihtavanjje je bio zaglavljen kod prva dva kaj smo htjeli uzeti, pa smo malo isprobavali.
    Nije čudo, ali nije ni lova u odnosu na malo ozbiljnije satove, sve u svemu fora i dobra uspomena jer ko zna kad bumo opet lp igrali.
    :rofl:
  • Droljo
    14k
    ovaj kotačić za porihtavanjje je bio zaglavljenZgDLions

Možda je na navoj. Gurneš u prema satu i zašarafiš. Ili kad ga vadiš obrnuto?
  • ZgDLions
    869

Nisam ja prtljao, nego cure u shopu i nisu mogle izvaditi kotačić, pa tražile koji je recimo bolji ili ispravan i taj mi dale.
    Meni to ionako stoji na polici kao uspomena, ne nosim satove ni ikakav nakit, samo svu pamet svijeta sa sobom.
    :rofl:
  • masacusec
    4.9k
    Znate li ima li igdje za kupiti onu maketu Dinamovog busa?
  • Kujtim Shalla
    4.5k
    kad si ti u pitanju i guranje uvijek je u opciji neka fora :lol:
    Samo znam da će meni gurati u srijedu ,to je 1:1
    Idem na pregled ,gujca će stradati
    Hvala na info @ZgDLions
  • ZgDLions
    869

Možda je na navoj. Gurneš u prema satu i zašarafiš. Ili kad ga vadiš obrnuto?

Sad smo isli pogledati, Dr. Oljo je po običaju u pravu, to je to.
    :up:
  • danguba
    4
    Ja sam uzeo u fan shopu na stadionu prije cca godinu dana, znam da sam ga i kasnije vidio u ponudi, možda da ih nazoveš ili prođeš tamo pa vidiš..
  • Eduardo
    23.2k
    Ubuduće bi se i povodom Uskrsa moglo, a vjerujem i trebalo uvrstiti nekoliko artikala u klupski shop koje ljudi ionako kupuju po trgovačkim centrima, a nisu previše zahtjevni za izradu i nabavku... par primjera; čokoladna jaja u plavom omotu s klupskim grbom, čokoladni zeko s omotom klupskih motiva, isto takve plišane igračkice u obliku pilića, zeke ili jajeta, personalizirane uskrsne pisanice s imenima i slikom igrača ili grbom dinama, boje za jaja u bojama dinama, naljepnice za jaja s motivima dinama ili iskombinirati neki paketić od svega toga... ovisno o kreativnosti marketinga... easy money.

Sad je kasno, ali za ubuduće ima vremena za razmisliti o tome.
  • Toni90d
    1.4k
    Meni je ne vjerojatno da klupski shop nije u ovih godinu dana skoro nikako narastao. Par ok stvari, ali da se to sve nije diglo na više razinu, to mi je apsolutno ne razumljivo, rekordno članstvo, LP, a ponuda kao da smo razina nekih loših malih klubova.

Dođe mi da plačem za adidasom i njihovom standardnom plavom polo majicom i našim grbom.
  • pjetlić
    91

Zadnji put sam vidio u ZOO shopu da ima, iza blagajne.
  • NKDZ86
    3.2k
    mene žena pita kaj nema u dinamo fan shopu ništa za žene, samo castore po paprenoj cijeni i jednako izgledaju kao muške...
    hajduk ima za žene odlične trenirke koje oni rade i odlično izgledaju...oni imaju čuda, naš fan shop je u rangu drugoligaša, a ne najvećeg kluba u RH.

ja stvarno ne znam ko je zadužen za to područje, pa taj čovjek ili ne želi ili ne zna jer treba samo pogledat kaj drugi imaju i naručit.
  • Marley
    3.6k
    istina, katastrofa je izbor za zene. I stvarno nemam neke lude zelje, nego npr. najobicnije pamucne majice kratki rukav. One kakve su na webu crne i plave, e pa samo da je zenski model. Nula bodova.
    Pa onda podrzi klub kupnjom u sluzbenom shopu :roll:
  • don
    11.9k
    upravo zato više ljudi nosi neslužbenu odjeću Dinama kupljenu sa različitih stranica nego ovu službenu, a žalosno je da većina ima bolju ponudu od dinamovog fan shopa.
  • IceMan
    2.7k
    Znači cijelu godinu nema hudica ili gornji dio trenirke od castorea druge veličine osim S i 3XL.

Znači udarna stvar osim dresa i ti ne možeš kupiti cijele godine… čudo.
  • Nolifer
    10.2k
    Bitno da oni nama placaju koju kintu i dobro je sve. Ostalo nebitno...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.