• De Oliveira
    1.4k
    prva simbolizira majorizaciju Hrvata, a druga ubijanje Hrvata. Zaista ne znam koju bi prije kupio. Imamo zastavu Herceg Bosne i to je dovoljno za sada. Ispricavam se na off topicu. Morao sam odgovoriti.
  • Nolifer
    10.2k
    Mada želim 200 artikala s njihovog shopa u našoj verziji prije bilo čega od ovoga o čemu pričamo. U domovini kravate nemamo ni jednu kravatu u ponudi, Celtic ih ima 5 različitih. Imaju 6 vrsti rukavica, 9 različitih polo majica, 12 plišanaca za klince, 13 novčanika, 15 knjiga, 18 vrsti čarapa, 19 prstenova, manžeta, narukvica i lančića, 25 bodyja, majica, čarapica i ostalih pizdarija za bebe, 40 t-shirta i - bez zajebancije - 77 različitih vrsti kapa, uključujući ovu divotu kojih bi kod nas uzeo 4-5 komada da imam za do kraja života:Bosskovitz

Ajde da se i mi jednom složimo oko nečega, zato i je vani promjena vremena. :smile:

Upravo to, plus bih htio nadodati, da za svakog bude po nešto, u smislu da naši ne izbacivaju samo slim fit kroj odjeće, nego i normalni "fat kroj" :lol: . Recimo primjer kod ove crne hoodice je taj, da je full uska i nemreš obuć nikak i da je veći broj zapravo broj manji i na takve neke sitnice bi trebalo paziti ubuduće...

A ostalo bi imalo smisla. :up:

I nadam se da će opet u ponudi bit ona maketa Maksimira, mislim da je bio prije u nekoj limit edition verziji...
  • Bosskovitz
    16.1k
    Ajde da se i mi jednom složimo oko nečega, zato i je vani promjena vremena.Nolifer

Ja mislim da se mi slažemo oko gotovo svega osim politike, a i u politici bismo našli puno više dodirnih točaka nego što se čini na prvu :)

No da, mislim da svi želimo što veću i raznovrsniju ponudu u našem shopu, pogotovo ovako nekih casual i decentnijih stvari. Sve kaj sam gore nabrojao za Celtic nije Adidas nego zasebna, klupska produkcija.
  • Droljo
    14k
    Netko je napisao da smo prodali više dresova od hajduka. Na koji se to period odnosi i koje su brojke ako je to istina uopće?Droljo

Nitko?
  • Nolifer
    10.2k
    pogotovo ovako nekih casual i decentnijih stvari. Sve kaj sam gore nabrojao za Celtic nije Adidas nego zasebna, klupska produkcija.Bosskovitz

Upravo na to sam i mislio, kad sam opisivao onu hoodicu. Jer to je klupski proizvod i šteta bi bilo ograničit ponudu na tome
  • Bosskovitz
    16.1k

Mislim da nećeš dobiti preciznije brojke od ovih: https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/dinamo-ubrzano-sustize-hajduk-u-marketingu-prodaji-dresova-i-broju-clanova---875001.html

"Prema podacima Marinke Akrap, članice uprave splitskog kluba, Hajduk je prošle godine prodao oko 30 tisuća dresova, a otpočetka ove sezone oko 17 tisuća. Kako doznajem iz maksimirskih izvora, Dinamo je ove godine, dakle od 1. siječnja, prodao ukupno 23,5 tisuće dresova. Od toga 11 tisuća dok je dobavljač bio Adidas, a 12,5 tisuća otkako je Castore preuzeo sponzorstvo, a to je bilo po završetku prošle sezone."

Čisto opaska s aspekta brandinga, Hajduk je u istom periodu imao dvije marketinške bombe od transfera - Perišića i Rakitića - koji su zasigurno imali ogroman utjecaj na prodaju. Zamisli koliko bismo mi više dresova prodali da su za nas npr. u razmaku od 6 mjeseci potpisali Modrić i Brozović.
  • ZGV
    3.5k
    Racunaj da Celtic ima svoj shop barem onaj na stadionu preko 25 godina sigurno. Mi kad smo tam bili 1998 gledali smo i nismo mogli vjerovat kaj su tada imali u ducanu.
  • Bosskovitz
    16.1k

Celtic je ideal za nas, da se razumijemo. Da ne spamam ovdje, ali od toga kako im funkcionira prodaja, preko svih aktivacija koje imaju zbog čega im je stadion praktično rasprodan (kapacitet Celtic Parka je par stotina stolica preko 60.000 mjesta, a prosječna posjeta u škotskoj ligi oko 59.000) na svakoj utakmici, odnosa sa škotskom/irskom emigracijom u SAD-u i Australiji te svim načinima na koje to monetiziraju, a da i dalje nisu neka bljutava sportska korporacija kao Ameri nego klub s identitetom i snažnim društvenim utjecajem u zajednici.

Celtic godišnje zaradi oko 55 milijuna eura od match revenuea na domaćim utakmicama (ulaznice + F&B), 35 milijuna eura od tv prava za domaće prvenstvo i 34 milijuna eura od dresova i fanshopa - ono što je kod nas bilo prošle godine rekordnih 13 milijuna eura komercijalnih prihoda, kod njih je gotovo 130 milijuna. Deset puta više iliti dva naša godišnja proračuna - a onda im na to još idu prodaje igrača i prihodi od UEFA-e koji su nama zajedno najveći dio proračuna, te sponzori koji su sigurno izdašniji u zemlji veće kupovne moći i na takvom stadionu - njihova najslabije posjećena domaća utakmica ove sezone privukla je na stadion oko 20% više gledatelja no što ih se skupilo na svih 10 utakmica zadnja dva kola HNL-a zajedno.

I opet odigramo x s njima u LP i budemo nesretni zbog toga jer koji k Celtic :)
  • Draž
    1.5k
    Mi ne trebamo baš ništa novoga izmišljati, samo "kopirati" od drugih i poslušati razmišljanja i želje navijača/korisnika.
  • masacusec
    4.9k
    Mi ne trebamo baš ništa novoga izmišljati, samo "kopirati" od drugih i poslušati razmišljanja i želje navijača/korisnika.Draž

Sve je čovik reka'.
  • ZgDLions
    868
    EA91011-C-99-F2-4-EEF-A67-A-694-CB7-A60-C3-E.jpg
    Malo je manji i šteta mi ga nositi po kiši, pa ga je žena uzela.
    Ipak je njena familija igrala u Dinamu, a ne moja.
    :grin:
  • masacusec
    4.9k
    Lave, čuvaj ženu! Nemoj ju eksploatirati po internetu! :smile:
  • ZgDLions
    868

Pa nije investicijsko zlato.
    :rofl:
    Znači na tekme smije, a na zonu ne, šta ti je novi poredak nakon Trumpa, sve se promijenilo.
    :grin:
    A, smijem mačke?
    7-F2-DF84-D-D282-493-F-8-F51-EB872-C27433-B.jpg
    Jeste se odlučili za kožni ko ja ili za metalni remen?
  • Kujtim Shalla
    4.5k
    predobar,jeli to onaj iz Šopa ? Kakav je kvalitet onako iskreno?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.