• Zagi
    9.4k
    Ma samo gladne napretka. Vrijedi kako za igrače tako i za ove na katu.
  • ElDorado
    2.6k
    Poslušao sam Boromisu i onda vidiš kako je taj Marić valjda uz podršku Zeke diletantski slagao našu momčad. Čak je naveo primjer (nije imenovao) imaš vrhunsku 10ku i umjesto da mu iza leđa dovedeš čvrstu šesticu ti računaš da će to odigrati neko drugi. To se sad jasno vidi koliko se naša igra digla kad su se vratili Sule i Mißko. Nije Boromisacuopće loš možda ga potcjenjujemo. Iako najviše hvali baš Portugalce. Veli da je učio tamo.
  • Dadox
    110
    Ukoliko idemo po stranca onda Amaral zaista zvuči moćno za naše prilike i obećavajuće.Ipak,koliko god bilo nepopularno mišljenje,ja bi uvijek domaćeg čovjeka ukoliko ima iskustvo i znanje.Boromisa zadovoljava taj kriterij.Isto je i s domaćim trenerom.Nitko neće toliko dobro shvatiti taj mentalitet,ligu i odnose kao naš čovjek.Najveće uspjehe kluba gradili su upravo naši ljudi i nema razloga vjerovati samo strancima.Oni ionako,ako su kvalitetni,brzo dignu sidro…
  • vjeko1701
    13.4k
    Možda je vrijeme da malo izađemo iz tog balona i vidimo da li se može i više ukoliko na sportskom polju izađemo na međunarodno tržište?
  • Dadox
    110
    izlazili smo mi van tog balona.Doduše sa trenerima i igračima i nikada nam ništa nije donijelo dobro i dugoročno.Sa domaćim ljudima su se pisali najveći uspjesi.
  • Jurki
    16.4k
    svi bi mi htjeli naseg covjeka.. ali mores se slikat kad ih nema.
    Jedino bi mogel to biti Mance koji je nedostupan.
    Boromisa je ok, ali nije isto raditi u Olimpiji i Dinamu.. ista stvar ko sa trenerima.
    Nije mi osoba za koju bi rekel da je upgrade na prijasnje sportske direktore.
  • Hebimir Strašni
    61
    Baš sam pogledao Ivaniševića u podcastu i kaže lik neš' u stilu "balkanac može trenirat bilo koga, a balkanca samo balkanac" . I sad čitam temu i mislim si možemo mi dofurat kolko god kvalitetnog stranca za sd. Al taj bu tu kod nas izdržo ko onaj BOTo u Osijeku...pol godine i petama vjetar, eventualno ak bu uporan i damo mu 2 godine da se prilagodi na HR način rada/poslovanja. Naravno kod nas nitko ne dobije 2 godine
  • Dadox
    110
    Mance ne dolazi u obzir jer pouzdano znam da baš mrzi Dinamo.Uostalom,sjetimo se srednjaka zapadnoj tribini prilikom isključenja dok je bio uz Keka na klupi.On se nikada i nije trebao spominjati bez obzira na kompetencije.
  • Izet Hajrović
    4.7k
    Mr. Football se duže zadržao u hrvatskom nogometu i još sad plaču za njim na jugu kad su vidjeli kako se stvari odvijaju nakon njega.

Mi smo do sada stalno iz našeg sustava izbacivali neke kvazi sportske direktore, prvo je Mamić bio glavni, nakon njega smo imali trenere i sportske direktore u jednom pa malo Šimić pa nakon njega smo dali šansu Mariću iz sustava i to nas je dovelo tu gdje smo sada. Vrijeme je da probamo nešto drugačije, vrijeme je da dovedemo čovjeka koji se baš s tim bavio negdje drugdje.
  • Socrates
    181
    Nije Boromisacuopće loš možda ga potcjenjujemo. Iako najviše hvali baš Portugalce.ElDorado

Portugalci kao i mi imaju ograničen igrački bazen, guraju mlade igrače i gaje stil igre koji odgovara i nama. Trenerske akademije su im fantastične. Ako ćemo već dovoditi stranu struku, s Portugalcima imamo najveće šanse pogoditi.
  • Hebimir Strašni
    61

Samo zaboravljaš da se Sabonis učio/ aklimatizirao u Gorici do je doslovno mogo raditi šta i kako hoće (to ti je taman ove 2 g. kolko mu treba da dostigne radnu temperaturu) To se ne računa :smile:
  • Zg123
    1.5k
    ne mogu vjerovati da nisi spomenuo zenu, majku i kraljicu aka kafe kuharicu
  • ElDorado
    2.6k
    poslušaj ga na podcastu. Mudro zbori od strategija do operative. Neusporedivo s ovim kaj smo imali do sad. Naravno nemam pojma kakav bi bio da stvarno dođe.
  • Jurki
    16.4k
    možemo mi dofurat kolko god kvalitetnog stranca za sd. Al taj bu tu kod nas izdržo ko onaj BOTo u Osijeku...pol godine i petama vjetar, eventualno ak bu uporan i damo mu 2 godine da se prilagodi na HR način rada/poslovanjaHebimir Strašni

Vidimo i sami da je Dinamo prerasel i drzavu i okruzenje i takav "balkanski" princip rada kod nas vise ne daje zeljene rezultate.
    Ocekujemo osobe za sportski sektor koje znaju i mogu Dinamo u tom sportskom van terena segmentu postaviti klub na razinu renomea kojeg imamo u Europi.
    Zelim i ja naseg coveka kojemu nebu trebala aklimatizacija i koji je cul za svakog mladog kvalitetnog igraca u svakom selu u Hrvatskoj.. al jbg kad se s nasim ni trenerima ni sportskim direktorima nismo usrecili.

jbg i Maric je mudro zborio, sve znal kaj treba napraviti.. rezultate njegovog rada vidimo.
  • rakurs
    948
    Mudro zbori od strategija do operative.ElDorado

Sjećam se ja oduševljenja ovdje kada je Marić bio predstavljen, govorilo se da se vidi da zna posao i baš je puno ljudi bilo sretno s onim što je govorio. Jbg, jedno su riječi i zamisli, a drugo su djela. Ajde, Boromisa za razliku od Marića ima nekog iskustva, ima potencijal, ali mislim da je to svejedno nedovoljno za Dinamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.