• BBBaranja
    3.2k
    Tko ima živu lovu taj je gazda,kad ti to staviš na stol prolazi cjenkanje sigurno,pitanje je samo koliko..
  • Marley
    3.6k
    nije mi ni to proslo :rofl:
  • Malesnica
    55
    Ima netko možda 2 karte viška za thompsona?
  • IceMan
    2.7k

Sličnu situaciju sam i ja imao kad smo prošle godine kupovali stan.

Stan i cijena su bili toliko okej da uz početnu cijenu smo platili čak i nešto više jer je bilo tu dosta konkurencije, ono što kažeš, ako je nešto dobro ljudi se ni ne cijenkaju jer kupci stoje u redu.

Sve ovisi što kupujete i dal je to trenutno “vruća roba”..

Ono što znam sa sigurnošću cijene nekretnitna su poludile al isto tako i kupci koji maletene stoje u redu.

I ono što je sa sigurnošću, nekretnine sigurno neće više padati jedino ak se , neznam, nedaj Bože dogodi Ukrajina na našem teritoriju.
  • Sajla
    7.8k
    O tržištu nekretnina sve govori činjenica da se događa da prodavatelji stanova u novogradnji znaju vraćati duple kapare ljudima koji su ih uplatili na početku gradnje jer su cijene u međuvremenu otišle toliko visoko da im se to isplati.
  • The Undertaker
    7.4k
    I ono što je sa sigurnošću, nekretnine sigurno neće više padati jedino ak se , neznam, nedaj Bože dogodi Ukrajina na našem teritoriju.IceMan

Ovo vrijedi (dugoročno) za Zagreb, obalu i veće gradove. Cijene nekretnina izvan ovih zona realno nisu velike ali kad nitko ne želi živiti na selu.
  • marcio amoroso
    40.4k
    Cijene nekretnina izvan ovih zona realno nisu velike ali kad nitko ne želi živiti na selu.The Undertaker

Vjerujem da će vrlo brzo selo postati dosta popularnije nego sada i da će cijene tamo također rasti. Zdrav i opušteniji život sa manje stresa, domaća hrana i dobra povezanost sa gradovima su solidan argument za to.
  • masacusec
    4.9k
    Uza sve navedeno i rasterećenje urbanih sredina.
  • Efes Pilsen
    10.4k
    Sela oko mora i manjih gradova vec jesu. Brod i okolica u krugu 50 km vile umjesto seoskih kuca, travnjaci umjesto njive.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.