• cibona
    4.7k
    Daliban vizionar.
  • BBB Sibenik
    5.5k
    Slaven 1x danas, sutra smanjivamo prednostBBB Sibenik

Sutra smanjivamo prednost
  • ElDorado
    2.6k
    Naš zadatak su pobjede u seriji. Da li smo mi to u stanju? Ne znam.

A i osvježenje je Toplak nakon ona dva tovarska krkana
  • FelceAzzurro
    283

Kao i Nikola Moro i drugi. Ne drobi golubovima...
  • Pacho
    366
    Povraca mi se od same pomisli na orjunu na vrhu tablice tako da cu ovim rezultatom biti presretan tek ako sibenik otkine bodove gamadi sutra
  • Crni86
    9.1k
    ja takve ljude ne smatram dinamovcima/hajdukovcima
  • FelceAzzurro
    283

Pa šta onda drobiš??
  • Klenx
    7k
    Kako sam već i pisao, Rijeka je totalno irelevantna u utrci za naslov prvaka. Mogu oni dobiti derbije dominantno koliko god hoće, ali oni nemaju profilno igrače, individualnu kvalitetu s klupe ili sudački poguranac za rješavati ovakve utakmice kao danas u serijama.
    Prošle godine su bili puno jači individualno i imali dosta širi kadar za borbu do kraja.
    Njima s klupe ulaze Dogan, Rukavina, Butić, Manev i takvi. Meni osobno je danas svaki igrač koji je Slavenu ušao s klupe bolji od Rijekinog na istim pozicijama. Oni će završiti na 7 i više bodova za prvim.
    Svaka čast Kovačeviću i ekipi. Neka ovaj rezultat ponove i iduće kolo.

Jedina prava konkurencija su tovari.
    Dvije utakmice će riješiti Livaja na kvalitetu, dvije će pogurat suci, koju će biti bolji od protivnika i eto vatre do kraja.

Naravno, sve se nas pita. I sutra trebamo nastaviti ono što smo započeli zadnja dva kola. Kvalitetu za to imamo.
  • Jaro
    9.4k
    Samo, ova sezona je takva da nitko nema serije pobjeda (cini mi se da je Jakir s 4 u prva 4 kola i dalje naj trener ove sezone). Pa Dinamo sa 50% pobjeda ove sezone sutra moze biti na -2, a sigurno ce biti najgore na -3 od videce pozicije... Mislim da ne mozemo primjeniti iskustvo niti jesne prethodne sezone za neku predikciju i zato nemres otpisat Rijeku. Pa kog Hajduk ima ko bi garantirao pobjede u nizu? Tko njima ulazi s klupe?
  • Krizy
    54.2k
    Pobjede u nizu klubova u borbi za naslov ove sezone:

Dinamo:
    Jedanput 4 pobjede u nizu
    Četiri puta po 2 pobjede u nizu

Rijeka:
    Pet puta po 2 pobjede u nizu

Hajduk:
    Dva puta po 3 pobjede u nizu
  • Klenx
    7k
    Pa kog Hajduk ima ko bi garantirao pobjede u nizu? Tko njima ulazi s klupe?Jaro

Livaja i nitko drugi specijalan.
    Međutim, ulaz u zadnji krug sa prvog mjesta će puno vjerojatnije oni kapitalizirati nego Rijeka. Jer imaju “infrastrukturu” za to.

Ali na kraju se najviše nas pita. Idemo srušiti Varaždin pa Istru i na konju smo.
  • Jurki
    16.4k
    Mozda sam u krivu, ali danas je Rijeka krenula kak je komentator rekel sa "šampionskim gardom", zabila gol i umjesto da tekmu privede kraju.. ugasila se. I nema onu sigurnost da privede kraju "rijesenu" utakmicu.

Sve, ali apsolutno sve se pita nas.
    Zutra ocekujem uragan kroz Varazdin, da ne strada niti jedan crijep... vec mreza domacina.

za tjedan dana se bu opet pjevalo Podravino moja mila.
  • Blueshadow86
    2.8k
    Sve 5, treba uvažavati svačije mišljenje, ali nije mi jasno konstantno otpisivanje Rijeke kao prvaka. Ta ista Rijeka je ispred nas od 6. kola! 27. je kolo i još je ispred nas. A nećemo je prestići ni ako pobijedimo Varaždin sutra. Jebote, pa otpisivanje Rijeke je, u najmanju ruku, suludo!
    Zbog takvih situacija i razmišljanja i jesmo tu gdje jesmo.
    Gledati sebe, uozbiljiti se, pobjeđivati, a kasnije se nadam i vjerujem da Dinamo postaje prvak.
  • Jurki
    16.4k
    sve stima kaj si rekel.. ali jbg ima ali.. i Ri i kmecavci igraju na svojem maksimumu.. a gde smo mi.. procijeni sam..
    Siguran sam da ova nasa momcad bez obzira kaj je slagana na nacin koji je slozena.. moze ovo šampionski privesti kraju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.