• Hebimir Strašni
    61
    Da su ovi imalu Kovu od početka sezone borili bi se za prvo mjesto.
  • Zagreb1992
    2.1k

Dosta im ide na ruku i da je Đalović vadio Čopa i zatvarao utakmicu ..Slaven radi bomba posao za klub sa malim financijama
  • Dani Olmić
    1.2k
    Bravo bravo i bravo
  • Nemrem igra Dinamo
    3k
    Nadam se da bu nas sutra i drugo lice dalmacije obradovalo i uzelo barem bod, a onda mi nastupamo :fire:
  • rioda
    7.7k
    Odličan Slaven, baš lijepa pobjeda, a dobro da nisu pobrali ni puno žutih kartona. Desetak ih ima po dva kartona...
  • Praskaton
    4.1k
    Draži bi mi bio x al dobro je i ovo.Nadam se da će Šibenik nešto izvuć sutra al bojim se da je tu kiks tovara najmanje vjerovatan
  • Jay
    844
    Nadam se da ce se Rijeka u ponedjeljak probuditi na prvom mjestu.
    Ne razumijem Daloviceve zamjene, ali svejedno Kovacevic izdominirao. Svaka cast, dobre vijesti za nas
  • db-izbjeglica
    16.9k
    Tko će biti prvak, pita se samo, jedino i isključivo - dinamo. Magarad i rijeka će prosipati bodove samo tako. Iole ozbiljnija serija pozitivnih rezultata i dinamo je 100% prvak.
  • ibro1986
    350
    Kako mi je drago zbog slavena..
  • NB86
    16.3k
    Iole ozbiljnija serija pozitivnih rezultata i dinamo je 100% prvak.db-izbjeglica

Zapravo je nevjerovatna sreca da ove sezone nema jedne ozbiljne ekipe koja ce prebacit 80 ili cak 75 bodova, da smo bilo koju drugu sezonu ovako losi u hnl-u vec bi sad bili van ikakvih kalkulacija za naslov
  • Mr Anderson
    11k
    Tko će biti prvak, pita se samo, jedino i isključivo - dinamo. Magarad i rijeka će prosipati bodove samo tako. Iole ozbiljnija serija pozitivnih rezultata i dinamo je 100% prvak.db-izbjeglica

A na čemu se temelji taj silni optimizam da možemo pobjeđivati u serijama? Na temelju dvije pobjede zaredom u utakmicama koje su tankirane od strane protivnika?
  • Carrasco
    5.7k
    koje su tankirane od strane protivnika?Mr Anderson

20250329-205350.jpg
  • Droljo
    14k
    Svaka čast slavenu i podravskim štukama! :love:
  • Noel
    9.7k
    Znam da sam već dosadan ali Mario Kovačević je čudo. Lik ima nevjerojatan osjećaj za utakmicu. Odličan je taktičar. Očito mu je i motivacija i odnos sa igračima na vrhunskoj razini.. Sa skupinom igrača sa kojima bi 90% hrvatskih trenera igralo bunker on igra moderan napadački nogomet. Vrh.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.