• Zg123
    1.5k
    Meni ovaj Erceg bas osvjezenje na nasoj sudackoj sceni. Cvrst kriteriji, dobro vodi i kontrolira utakmicu, dobar stav…moglo bi biti nesto od njega
  • don
    11.9k
    siguran san bia u barem x, a bit će čisti kec.

ka šta san cilo vrime i govoria, čak i posli Jadranskog derbija da je po mom viđenju nama jedini ozbiljan konkurent hajduk.

Rijeka mi osobno nije dobra gotovo cilu sezonu za titulu, ali na trenutke igraju dobro i to naplaćuju golovima i dobrom obranom. Pa nisu mi bili ni ništa specijalno dobri i kad su hajduka dobili 3-0.
    jogurt je bia prvi iako igraju cilu sezonu loše, a Rijeka ne može pobjeđivat kad je loša, šta se uostalom vidi i večeras. A di su im tek gostovanja kod Lokomotive na onoj oranici, Puli, Šubićevcu...

bit ćemo isprid Rijeke sa većom razlikom nego prošle sezone, a od sutra se vraćamo u lovinu hajduka na prvom mistu do kraja sezone, jer:

Nadao sam se X-u prije nego pobjedi Slavena jer sam na tragu onog što emilperska piše, ali ajde.Keyser Soze
  • NitkoBitan
    24.5k
    Manev, Rukavina, Butic, Dogan i Gojak. Ljudi moji, sa takvim igracima se ne osvaja naslov pa makar ulazili sa klupe.
  • Crni86
    9.1k
    jaki dinamovac koji krene karijeru u juniorima hajduka
  • Odani Zgd
    165
    Mi sutra moramo ići na glavu i pobijediti kako god znamo.Opet nam se nudi prilika,moramo to iskoristiti.Ajmooo Dinamo
  • rakurs
    951
    Kaj je sad Sušak iščupao majko mila

EDIT: ipak ništa specijalno, al mogao je lako biti gol
  • Noel
    9.7k

Cijenu sezonu vrhunski brani. Odličan golman..
  • Kruno
    731
    Jos da nas Sibencani obraduju sutra bar s bodom.
  • ZrnTSCHeZ
    981
    Ono kad trener "čita" tekmu, ne paničari dok je prvu četvrtinu tekme pod konstantnim pritiskom, pravovremeno reagira izmjenama, uputama na poluvremenu promjeni kompletni mindset ekipe, ne čuva "časni minimalni poraz" od lidera bojeći se eventualne rezultatske katastrofe

Ponoviti iduće koloNemrem igra Dinamo

Teško bude im treću takvu tekmu u tjedan dana igrati (kup u srijedu između), olakšavajuća okolnost im je jedino da su sve doma pa ne gube na putovanja.
  • Nemrem igra Dinamo
    3k
    Slaven Melupo :strong:
    Ponoviti iduće kolo Kovačeviću Mario :point:
  • Boysica
    711
    Kakva pobjeda Slavenaaaa toooo :strong:
  • Pacho
    366
    Steta kaj imaju kup bas prije magaradi
  • Crni86
    9.1k
    Novi masterclass kovacevica. Bas je gust gledat slaven ove sezode, a kad se samo sjetim na sta su licili na pocetku sezone pod onim klaunom od trenera.

Nama se otvara. Mi kako god znamo sutra moramo pobjediti. -2 i -3 bi svatko potpiso za ulazak u zadnji krug prvenstva.
  • Jurki
    16.4k
    Slaven danas neprepoznatljiv.. ko momcad koja bu ispala iz lige.
    Tromi i kilavi ko ovo vrijeme vani.
    Jurki

Totalna neznalica
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.