• Brusa
    2.5k
    I ja se kad @Facke napiše scera uvijek prvo scimam. Dakle: "ščera" = jučer.
  • Kujtim Shalla
    4.5k
    jebem mu miša facke ja odmah po Google udaram i gledam ko bi mogao biti:lol: daj napiši da te imja razumijem hahaha oplakah. Kakav crni scera,hvala vam dečki
  • Kujtim Shalla
    4.5k
    ma meni ga je facke šećerao ,10 min pretražuje Google u pm:rofl:
  • Patak
    3.2k
    Niste nikad bili u Zagorju? Ili prigorju? Ščera je tam uobičajeno.
  • masacusec
    4.9k
    Ukoliko je portugalac blizu poziciju SD-a, ove licitacije epitetima ovakav, onakav, dobar, loš, zao...su suvišne. Vrijeme i rezultati će pokazati kakav je. Meni osobno velika je enigma, ali njegov CV budi nadu i optimizam.
  • Fan
    876
    Meni osobno velika je enigma, ali njegov CV budi nadu i optimizam.masacusec

Pričamo o istom čovjeku?
    CV mu je nikakav za mjesto SDa.
    Ono što sam rekao i prije koji tjedan, ne trebamo očekivat neko ime na visokoj europskoj razini. Mislim da će doći ili netko iskusan kojemu je karijera u padu pa se želi revitalizirat ili baš netko tko ovaj portugalac, bez iskustva na mjestu SDa sa dobrom pozadinom na drugoj poziciji. Ogromna kocka u svakom slučaju. A što osobno priželjkujem, što mislim da bi bio naš trenutni vrh? Osobu koja je bila SD u nekom manjem klubu od Dinama (ili u našem rangu, još bolje) i napravila vrlo dobre rezultate po pitanju kadra - rješavanje škarta i dovođenje točno ono što nam treba po pozicijama.
    Ja sa ovim portugalcem ne bih bio zadovoljan.
  • Zagi
    9.4k
    Osobu koja je bila SD u nekom manjem klubu od Dinama (ili u našem rangu, još bolje) i napravila vrlo dobre rezultate po pitanju kadra - rješavanje škarta i dovođenje točno ono što nam treba po pozicijama.blubach

Znači manje-više Boromisa?
  • Danko
    1.8k
    Tko god bio ,čim potpiše odmah ga poslati u koprivnicu po jagušića
  • Odani Zgd
    164
    Nevezano za temu,Boromisa u 21:00 na Tribina podcastu,ako koga zanima....
  • Fan
    876
    Znači manje-više Boromisa?Zagi

Mislim da je to realan izbor, da. Da je isto kocka, je, al mislim manja od ostala 2 izbora.
    Da se razumijemo, dal želim boljeg s više iskustva i većim uspjesima, naravno. Al ne može si Dinamo baš birat SDove po volji, treba razumjet da nismo Real, City, Arsenal...
  • vjeko1701
    13.4k
    Bome nismo ni Olimpija i ta razina. Sve je kako prodaš. Da me *ebeš da se ne može naći ime jač od Boromise koje bi voljelo imati idućeg Modrića, Kovačića ili Olma u svom portfoliju otkrivenih/afirmiranih igrača.
  • ElDorado
    2.6k
    Zašto opet spominjanje Boromise? Lijepo je rečeno da je Mika jedini domaći kandidat kaj ne?!
  • Noel
    9.7k

Nigdje nije službeno potvrđeno da je Mikić taj jedini domaći. Samo novinarska nagađanja..
  • Nogo
    6k
    Tko je Portugalac koji je favorit za sportskog direktora Dinama? Voli Hrvate, imao bi pomoćnika.

24 sata - plaćeni članak

Amaral je svojedobno u Benficu doveo i povremenog reprezentativca Petra Musu. Portugalčev "izum" bio je Darwin Nunez, a u šest mjeseci Benfica je na Enzu Fernandezu zaradila skoro 80 milijuna

Tomas Amaral (34) glavni je favorit za novog sportskog direktora Dinama. Portugalski stručnjak iza sebe ima zavidan CV, u karijeri je već radio u domovini (kao video analitičar Farensea i Brage, pa šef skauta Benfice), u Španjolskoj (bio skaut Granade, Eibara i Real Valladolida), dok je posljednji posao imao u Rusiji, gdje je od siječnja do studenoga 2024. bio sportski direktor Spartak Moskve. Mnoge je, posebice u Portugalu, iznenadio njegov nenadani odlazak iz Benfice u Rusiju, a Amaral je poručio kako je veliku ulogu u toj odluci imala i njegova supruga - Ruskinja.

Vijest o potencijalnom dolasku Amarala za šefa sportske politike "modrih" prvi je donio Germanijak, a i naši izvori tvrde kako se tu nešto "opasno kuha". I kako je Amaral doista taj, pa i kako bi već mogao biti predstavljen sljedećeg tjedna. Ali još ništa nije gotovo, ništa još nije potpisano. Dinamo i dalje razmatra još neke opcije, aktivno pregovara s kandidatima koji su ušli u završni krug.

Najimpresivniji dio njegove karijere je činjenica kako je čak četiri godine bio šef skautske službe u Benfici koja je u njegovo vrijeme napravila nekoliko fantastičnih transfera. Benfica je tako za 44,25 milijuna eura iz River Platea dovela Enza Fernandeza, pa Argentinca samo šest mjeseci kasnije prodala u Chelsea za 121 milijun eura. Amaralov "izum" bio je i Darwin Nunez, koji je za 34 milijuna eura stigao iz Almerije, pa prodan za 85 milijuna eura u Liverpool.

Kako nam kažu, Portugalac je oduvijek imao visoko mišljenje o hrvatskim nogometašima, pa je svojedobno u Benficu doveo i povremenog reprezentativca Petra Musu. Naš se napadač nikad nije izborio za naslovne uloge u Lisabonu, a danas briljira u MLS-u.

Kako saznajemo, Amaral ne bi sam stigao u Maksimir, već bi u Dinamo sa sobom doveo svog čovjeka od povjerenja, 43-godišnjeg sunarodnjaka Joaquima Jorgea Pinta. Riječ je o čovjeku koji je godinama najbliži suradnik Amarala, zajedno su radili i u Moskvi, gdje je Pinto bio šef skautske službe.
  • Droljo
    14k
    Ili tako mladog i perspektivnog ili starog isluženog. Nekak bi radije ovog mlađeg. Valjda se nećemo zajebat.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.