• Kujtim Shalla
    4.5k
    ne zvuči obećavajuće čovjek koji je bio šef scouta u jednoj Benficu???Gladan izazova , 34 godine .stari moj nismo mi City . Dovesti takvog čovjeka na poziciju sd bio bi veliki uspjeh. Ako su čitao kako radi ,a to imaš unazad nekoliko stranica onda vidiš sve. Uz sav respekt Dudu . A jebiga uvijek će biti pametnih ako on ne bude taj. Po meni ludo dobar posao koji pokazuje da uprava ima ambicije koje se podudaraju sa našim. Ne brini ,mislim da ćeš biti oduševljen ako on bude taj:pray:
  • Dudu 9
    588

Šef skauta i SD nije isto. SD ima širi opseg posla, a on je do sad SD bio u samo jednom klubu. Nemam ništa protiv čovjeka niti tvrdim da će biti neuspješan, dati ću mu šansu kao i svakom tko dođe u Dinamo. Samo sam se nadao nekom tko ima više iskustva kao SD jer nas na ljeto čeka veliki posao, od rekonstrukcije prve momčadi do uspostave druge ekipe, a i skautsku službu bi trebalo bolje posložiti.

Tu recimo vjerujem u njega kao bivšeg glavnog skauta Benfice .
  • Odani Zgd
    163
    Treba biti realan,možda Dinamo jednostavno nije primamnjiv nekim vrhunskim sportskim direktorima uz ne znam kakvu plaću,što će nam neki top sportski direktor,ako će isti odlepršati prvom prilikom čim dobije bolju ponudu,i tako klub ostaviti na cijedilu.
  • Sajla
    7.8k
    Amaral je godinu i pol mlađi od KTCa. u toj dobi teško da može iza sebe imati 10 godina iskustva kao SD u top klubovima. ono kaj mu ja želim (ako dođe) je da ga s nekih 40 godina uzme top klub iz Španjolske ili Njemačke u kojem su zapamtili kako ih je Dinamo kojeg je on posložil nakantal u eliminacijskoj fazi Lige Prvaka.
  • Jurki
    16.4k
    Mogu se sloziti s tobom... mi smo kao klub odavno prerasli drzavu, ligu, ekonomiju i nas vlastiti budget.
    I nasli smo se u situaciji da nam treba vrhunski strucnjak da idemo jos naprijed.. a takvog strucnjaka bumo tesko nasli.. ne toliko zbog para, vec izazova, lige... jbg Hnl je seoska liga koja nikome nije atraktivna.
    Amaral ako dojde moglo bi to biti dobro rjesenje jer je delal u kompliciranijem sustavu nego kaj je Dinamo.
    Benfica u kojoj je delal ipak ima vece zahtjeve nego mi.. borba sa Portom i Sportingom za trofeje, njima je minimum prolazak u k.o. fazu LP/EL. I u takvom se okruzenju dobro snasel kao glavni skaut.
  • Odani Zgd
    163
    Svi bi mi htjeli sve najbolje našem Dinamu,slažem se s Vama da je mozda i kvaliteta lige i infrastrukture veći problem nego veličina kluba.Ista stvar je kada se navijači pitaju zašto ne dovedemo neke kvalitetnije igrače,možda neki jednostavno ne žele u HNL,uz ne znam kakve uvijete.Tako i kod prodaje,mnogi se pitaju zašto ne prodajemo igrače za 40-50miliona,bez obzira što je reprezentativac,on je ipak HNL igrač.Ja se nadam da će ljudi u klubu odabrati najbolje i od mene imaju veliku podršku
  • Facke
    5.5k
    A ste veli da je Amaral favorit? A scera je bil potpune drugi covek na razgovoru. Dale nem nis rekel. Al da je odlucene ste bude nije.
  • Jurki
    16.4k
    A scera je bil potpune drugi covek na razgovoruFacke

Nije bitno ime.. vec dal je no name ili osoba sa dobrim cvjem?
  • Facke
    5.5k

Dobar CV.
  • Jurki
    16.4k
    i dal bi njegovim izborom vrlo zahtjevno nepce Zone :rofl: bilo zadovoljno po nekoj tvojoj prosudbi?
  • Facke
    5.5k

Znas da sam v zajne vreme jake kriticen al snjim bi bil zadovoljen i 99 % foruma isto. Covek ima preko 20 let iskustva.
  • Olmic
    4.2k
    dobrodosao Txiki Begiristain
  • gledatelj
    773
    Di nam je Miro da nam da neki info
  • Kujtim Shalla
    4.5k
    @Facke brate ko je sad scera jbt?:monkey:
  • Jurki
    16.4k
    ščera - jucer
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.