• NitkoBitan
    24.5k
    Famozni kapacitet od 10 800 mjesta u Varazdinu, ajde nek netko objasni tu matematiku :sweat:
  • Olmić7
    45
    Što mislite? Hoce li se rasprodati jug danas?
  • Infinity
    17.6k
    Famozni kapacitet od 10 800 mjesta u Varazdinu, ajde nek netko objasni tu matematiku :sweat:NitkoBitan

Zapad oko 3.600
    Jug oko 1.100
    Istok 4.252
    Ukupno oko 9.000

Od svih podataka koji se nalaze na internetu, vjerojatno je tocan onaj koji kaze da je kapacitet 8.818 mjesta, a onaj koji govori da je kapacitet 9.099 bi mogao biti kapacitet s lozama.

10.800 bi kapacitet bio samo ako na jug puste stajanje.
  • Keyser Soze
    13k
    10.800 bi kapacitet bio samo ako na jug puste stajanje.Infinity

Zar nije na Hajduku jednom bilo 10.800?
  • Pip
    10
    24. kolo prosle sezone protiv hajduka 10390 sluzbena brojka

Edit: 12. kolo ove sezone protiv hajduka 10428. Izgleda da je to rekord.
  • Infinity
    17.6k
    10.000 u Varazdinu bude na isti nacin kao 5.000 u Gorici. Lazi organizatora i nista vise.
  • Jurki
    16.4k
    potpis.
    Znaci na bas svakoj karti pise red 00 i sjedalo 00.
    I bas me zivo zanima na koju foru znaju kolko je karata prodano/ostalo za prodati.

Jedino kaj bi najtocnija brojka mogla biti je broj prodanih karata u Zagrebu za jug.
    Prodaju se karte dok god ima kupaca, a i papira za štampanje karata se bu naslo.
  • NitkoBitan
    24.5k
    Znaci na bas svakoj karti pise red 00 i sjedalo 00.Jurki

Kako im to zakonski prolazi, i ajde jos shvacam za gostujucu tribinu ali to pise i za tribinu zapad :chin:
  • Jurki
    16.4k
    nemam pojma.. kak ce to oni prikazati.
    Isto tak mi zvuci nevjerojatno da je za istok ostalo 2000 karata s obzirom kakvi su redovi bili za karte. I mislim da nitko nije uzimal samo 1 ili 2 karte.
    Ljudi dolazili sa spiskovima..
  • Olmić7
    45
    Sve je izglednije da necemo napuniti jug do kraja..
  • deda
    36.2k
    Možda napunimo istok zato. :kiss:
  • skener
    2.1k
    A zapad desno je odavno popunjen
  • DrawTube
    6.5k
    Mene ne čudi toliko broj preostalih

2000 karata 2 dana do. Pa mi, kad bi nas bilo 7500 u prosjeku, bi napunili Istok tek natpolovično, a to sve uz prodaju na dan tekme kad su redovi.

Koliko god karata da je preostale, ne očekujem manje od 500 prodanih na dan tekme.
  • NitkoBitan
    24.5k
    Umjesto da kritizirate po internetu odite sutra do Varazdina i stadion ce bit pun. Karte se mogu kupit i prije utakmice tako da nemate opravdanje :wink:
  • din
    717
    jako puno ekipe idu u Varaždinu na istok, na jugu apsolutno ne vidiš ništa od tekme, pa dosta ekipe odabere istok
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.