• jedan u nizu
    12.4k
    OBAVIJEST ZA NAVIJAČE! ️
    Za sutrašnji derbi s Dinamom u prodaji su preostale jedino ulaznice za tribinu Istok po cijeni od 15 eura. Dostupna je još polovica kapaciteta, a Ticket Point se otvara u 12 sati.
    ❗ Podsjećamo da obilježja gostujućeg kluba na tribini Zapad nisu dozvoljena.
    Vidimo se na stadionu!
  • din
    717
    OBAVIJEST ZA NAVIJAČE! ️
    Za sutrašnji derbi s Dinamom u prodaji su preostale jedino ulaznice za tribinu Istok po cijeni od 15 eura. Dostupna je još polovica kapaciteta, a Ticket Point se otvara u 12 sati.
  • skener
    2.1k
    Eto i tu info imamo, znači karata ima dovoljno za sve.

Vjerujem da je svima jasno koliko je važna tekma sutra
  • Liks90
    2.7k
    Rijeka je spusila i idemo to Iskoristit! :strong: :cool:
  • MM17
    258
    Na TP-u Varaždinu nikoga, a i sunce je zasjalo.
  • SAS1987
    16.7k
    Na jednom topicu da na TP nema nikog a na drugem da se oćekuje da će se stadion razprodati :lol:
  • Minken Bojna
    40
    mene prozivaš :)
    nije gužva, ali cura kaže da karte idu dobro i da očekuje rasprodan istok
  • Plavi86
    0
    Evo upravo sam bio na ticketu, veli cura da nije gužva al ekipa uzima puno karata i da ide jako dobro pa bi moglo bit rasprodano.
  • Olmić7
    45
    Ulaznice za utakmicu Istra 1961 - Dinamo ⚽️

5.4. u 18:45 sati
    Gradski stadion Aldo Drosina

Dinamo je na raspolaganje dobio 1500 ulaznica za gostujuću tribinu ️

️ Cijena ulaznice iznosi 10€

Ulaznice će se prodavati isključivo online do subote, 5. travnja, u 15 sati te ih nije potrebno printati već ih je dovoljno imati na pametnom telefonu❗️
  • DrawTube
    6.5k
    Ak nista, već smo prešli 100 peodanih ulaznica za Pulu

Meni se čini ko da mi pred Pulu uvijek kiksamo i dođemo u sivilu, pa zato nikad ni ne ispunio tribinu do kraja. Svejedno mislim ds će nas biti bar 700
  • Ivan0302
    823
    i ja ovo mislim, baš sam bio uvjeren u pobjedu jučer možda i previše uvjeren. Pobjedom osjećam da bi pritisak ogroman bio na Rijeci i Hajduku a plava lavina okupirala Istru, a ovako opet samo sivilo.
  • DrawTube
    6.5k
    Unatoc svemu, već smo na 270 prodanih karata za Pulu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.