• don
    11.9k
    inače, za one koji su kupili priko onog linka, jel van stiga mail? meni maloprije došlo da san ih kupia i da će iz sigurnosnih razloga bit poslane par dana prije koncerta, sa službenog entrio maila je, pa očito nije prevara.
  • dzgkt
    213
    I meni je stigla ista poruka. Kad odem na profil na entriju piše da se generiraju, al ih u pozadini vidim zasivljene.
  • Jaro
    9.4k
    Ako je kapacitet zaista "neograničen" i ide i preko 230k onda će ovo možda biti najveći koncert u svjetskoj povijesti.
    — NORTE

Kapacitet sigurno nije neograničen, a na najvećem koncertu u svjetskoj povijesti bilo je nešto više od 4 milijuna ljudi tako da… uvjeren sam da se takvim rekordima ni teoretski ne moze pribliziti :D
    Bosskovitz

230 000 je najveca posjeta za placeni koncert. Ovi sa milju, dvije, cetiri su dogadjaji sa besplatnim upadom. (Rod Stewart, Jarre, Stonesi, Madonna...)
  • NORTE
    14.4k
    S obzirom na to da su rekli da će svi zainteresirani moći kupiti ulaznicu i da su ugodno iznenađeni navalom, mislim da će biti i više od 150k pušteno u prodaju.
    Interes je puno veći od 150k.
  • dzg7
    388

Meni isto
    Znaci dobro je sve :smile:
  • Chess96
    200
    Kod mene ista situacija tako da se nadam da je to to. Iako, mrvica zabrinutosti vlada jer ekipa koju znam je uglavnom u prvom mailu već dobila karte bez ikakvih poruka o slanju s odgodom iz sigurnosnih razloga. I primijetio sam da su mi sa ovih ulaznica na profilu koje se generiraju makli serijski broj i kod. Puhanje na hladno
  • fakin
    151
    To su naknadno uveli radi ekipe koja prodaje karte preko njuskala
  • Sljeme
    2.8k
    Meni je zanimljiva raznolikost ljudi koje sam vidio u redu dok cekaju karte.
    Od osnovnoskolaca i srednjoskolaca rockera, sminkerica, casualaca, skinjara, bakica... cak je zenski rod bio zastupljeniji tamo di sam ja cekao.
    M94

Očito je narod žedan domoljublja, zajedništva, vjere i tradicije. Nek ovaj koncert u jubilarnoj godini kad slavimo 1100. obljetnicu Hrvatskog Kraljevstva bude poruka političkim elitama, glavnostrujaškim medijima, odnarođenoj znanstvenoj zajednici i ostalima koji se svim silama trude da nas poraze, da uz sav trud Hrvatski duh ne mogu slomiti. :victory:
  • Probirštift
    855
    Trebali su staviti da treba pisati ime i prezime

Od prijatelja sestra je uspjela odma kupit ulaznice i poslane su joj na mail
    Sad je dobila isti mail kao i mi da će dobit ulaznice s odgodom zbog sigurnosnih razloga tak da ne brinite dobre su nam ulaznice
  • Peškaman
    6.4k
    Nakon 6 sati otišlo je 130k ulaznica, pretpostavljam da je cifra od 150k već probijena ili je pri kraju, izgledno je da ide preko 200k ulaznica.
  • BBBaranja
    3.2k
    Ako netko izvisi,imat ću ja vrlo vjerojatno 4 karte..
    Prvo kupio frend kojem su skinuli lovu a karte nije dobio,pa je i brat uzeo poslije za svaki slučaj.
  • serbus
    4.8k
    Treba staviti štand u blizini da se taj narod učlani u d :) Sada dolaze svi na jedno mjesto.
  • deda
    36.2k
    Haha, već sam dao taj prijedlog ekipi
  • fakin
    151
    Samo kaj bu vjerojatno bilo puno ljudi na koncertu bez oiba :D
  • deda
    36.2k
    Riješit ćemo do tada "Prijatelja kluba".
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.