• don
    14.4k
    inače, za one koji su kupili priko onog linka, jel van stiga mail? meni maloprije došlo da san ih kupia i da će iz sigurnosnih razloga bit poslane par dana prije koncerta, sa službenog entrio maila je, pa očito nije prevara.
  • dzgkt
    219
    I meni je stigla ista poruka. Kad odem na profil na entriju piše da se generiraju, al ih u pozadini vidim zasivljene.
  • Jaro
    10.5k
    Ako je kapacitet zaista "neograničen" i ide i preko 230k onda će ovo možda biti najveći koncert u svjetskoj povijesti.
    — NORTE

Kapacitet sigurno nije neograničen, a na najvećem koncertu u svjetskoj povijesti bilo je nešto više od 4 milijuna ljudi tako da… uvjeren sam da se takvim rekordima ni teoretski ne moze pribliziti :D
    Bosskovitz

230 000 je najveca posjeta za placeni koncert. Ovi sa milju, dvije, cetiri su dogadjaji sa besplatnim upadom. (Rod Stewart, Jarre, Stonesi, Madonna...)
  • NORTE
    17.7k
    S obzirom na to da su rekli da će svi zainteresirani moći kupiti ulaznicu i da su ugodno iznenađeni navalom, mislim da će biti i više od 150k pušteno u prodaju.
    Interes je puno veći od 150k.
  • dzg7
    411

Meni isto
    Znaci dobro je sve :smile:
  • Chess96
    216
    Kod mene ista situacija tako da se nadam da je to to. Iako, mrvica zabrinutosti vlada jer ekipa koju znam je uglavnom u prvom mailu već dobila karte bez ikakvih poruka o slanju s odgodom iz sigurnosnih razloga. I primijetio sam da su mi sa ovih ulaznica na profilu koje se generiraju makli serijski broj i kod. Puhanje na hladno
  • fakin
    1k
    To su naknadno uveli radi ekipe koja prodaje karte preko njuskala
  • Sljeme
    3.1k
    Meni je zanimljiva raznolikost ljudi koje sam vidio u redu dok cekaju karte.
    Od osnovnoskolaca i srednjoskolaca rockera, sminkerica, casualaca, skinjara, bakica... cak je zenski rod bio zastupljeniji tamo di sam ja cekao.
    M94

Očito je narod žedan domoljublja, zajedništva, vjere i tradicije. Nek ovaj koncert u jubilarnoj godini kad slavimo 1100. obljetnicu Hrvatskog Kraljevstva bude poruka političkim elitama, glavnostrujaškim medijima, odnarođenoj znanstvenoj zajednici i ostalima koji se svim silama trude da nas poraze, da uz sav trud Hrvatski duh ne mogu slomiti. :victory:
  • Probirštift
    945
    Trebali su staviti da treba pisati ime i prezime

Od prijatelja sestra je uspjela odma kupit ulaznice i poslane su joj na mail
    Sad je dobila isti mail kao i mi da će dobit ulaznice s odgodom zbog sigurnosnih razloga tak da ne brinite dobre su nam ulaznice
  • Peškaman
    7.4k
    Nakon 6 sati otišlo je 130k ulaznica, pretpostavljam da je cifra od 150k već probijena ili je pri kraju, izgledno je da ide preko 200k ulaznica.
  • BBBaranja
    3.8k
    Ako netko izvisi,imat ću ja vrlo vjerojatno 4 karte..
    Prvo kupio frend kojem su skinuli lovu a karte nije dobio,pa je i brat uzeo poslije za svaki slučaj.
  • serbus
    5.2k
    Treba staviti štand u blizini da se taj narod učlani u d :) Sada dolaze svi na jedno mjesto.
  • deda
    38.7k
    Haha, već sam dao taj prijedlog ekipi
  • fakin
    1k
    Samo kaj bu vjerojatno bilo puno ljudi na koncertu bez oiba :D
  • deda
    38.7k
    Riješit ćemo do tada "Prijatelja kluba".
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.