• Omake
    6.7k

Statistika kao izlazni kadet
    ZetkEaT.png

Za usporedbu, Franjo Ivanovic kao ulazni kadet
    dMMKVLM.png
  • Maki17
    249
    Gledao sam ja jučer utakmicu, Kusanović se nije puno primijetio jer smo igrali dosta defanzivno, ali vidi se da ima nešto, zadržao par lopti i odložio. Naši Jakir i Horvat solidni, Radoš mi čak izgleda previsok i nezgrapan. Možda bi sa tom visinom bio bolji u napadu. Jako je zanimljiv Niko Horvat na desetki, brz, dobar dribler
  • Omake
    6.7k
    Znate ono kada ostavite tv uključen dok perete suđe pa nakon naletite na zanimljivu utakmicu. To se meni dogodilo jučer, dok je kiša nemilice padala, kao što kod nas već pada cijeli mjesec. Skoro po dogurala do 500 litara. Pogledao sam utakmicu Valladolida i Celte, te ugledao jednog zanimljiva igrača, pa zato

Mario Martin kao potencijalna zamjena za Sučića

Mario Martin je junior Real Madrida koji je na posudbi u već sada praktički ispalom Valladolidu. Ovo mu je prva prava sezona u La Ligi, lani je još igra standardno za Castillu. Po TM vrijedi 1,5 mil eura. Odigrao je 7 utakmica za u19 rep Španjolske. Imamo Raula, u Realu je Modrić, ima ga tko filovati i nagovarati. Meni se svidio po razini agresije. Imam taj fetiš na dobar progresivni pass van svih mojih očekivanja. Iako mu statistika u tom segmentu nije odlična, na toj utakmici je baš pokazao jedan takav pas za prste polizat. Po highlights, dok je igrao za Castillu je imao i više slobode prema naprijed, više dodira u protivničkoj trećini. Tu i pokazuje dosta zanimljivih tehničkih elemenata, što možete vidjeti u videu ispod. Ljetos je bio na pripremama s Realom. Vjerojatno je sada bliži 6 nego 8, ali takav je bio i Sučić dok nije došao u Dinamo.

6fvupEL.png
    aRY2Hl2.png
    XzmOV38.png
    QqP6Gog.png
    sGftVuy.png
  • Kujtim Shalla
    4.5k
    Sergio Andrade Serginho iz danskog Viborga kojeg sam u više navrata spominjao kao najbolje desno krilo danske lige. I igrač koji se može dovest za 3 milje opet danas gol i asistencija. U 16 utakmica već 11 asistencija i 4 gola. Čovjek se proda sa ligom. Preporučujem Mari da posjeti Viborg dok nije kasno. Ima se što za pogledati
    https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/aarets-maal-sender-aab-efter-hotdogs
    Ubjedljivo najbolji dribler lige
  • Sbkbbb
    257
    u svim natjecanjima 21 nastup, 4 gola i 19 asistencija po transfermarktu.
    Zvuci bolesno.
  • Kujtim Shalla
    4.5k
    vjeruj lik je životinja ,ono što nama treba. Golovi manje više ,ali način na koji on razbija i razvlači obranu mene najviše oduševljava . I ovdje ne pričamo o Midtjylland ili Kopenhagenu nego Viborgu što ovo još više uvećava
  • scooniepenn
    4k

Bas me zaintrigirao pa otisao pogledati sve sto je dostupno o njemu. Frajer ima bolestan dribling i prvi korak, doslovce po 2 igraca izbacuje iz zajebancije. Ima vrhunsku tehniku pa mislim da bi se odlicno uklopio kod nas.
  • Kujtim Shalla
    4.5k
    ja imam priliku gledati baš sve ovdje i ono lakoća kojom on dribla i kako čuva loptu mene podsjeća na Samira . Šteta da naši na gledaju ovu temu a bit će kasno na žalost. Baš kod nas bi se uklopio blesavo jer bi imao sa kim igrati. On je za onog Florutza iz Ljubljane bog nogometa a ni približno tako skup
  • Tranzicijski Napad
    328
    S obzirom kako ce mu vrijednost samo rasti, cisto sumnjam kako cemo ga biti u stanju dovesti.

Gledo sam malo slicne igrace njemu koji bi bili financijski moguci

Osher Davida

https://www.transfermarkt.com/osher-davida/profil/spieler/211847

68a6642db887cec7b31e79e4ff2090cb.png

c8e61f6db5d0d9dafc8280f8dfb578e8.png
  • Sibirski plavac
    4.4k
    https://www.transfermarkt.com/jan-repas/profil/spieler/245083

28 godina, igra za Maribor na poziciji zadnjeg veznog. Ove sezone u svim natjecanjima ima 2 gola i 8 asista. Drugi najbolji asistent Slovenske lige. Ima i ponešto nastupa za Slovensku A selekciju. Brat Žiga također igra s njim u Mariboru i on mi isto izgleda kao zanimljiva opcija, još je i mlađi od Jana 5 godina te ima 3 gola i 4 asista u svim natjecanjima. On igra više kao ofenzivni vezni, ali zna odigrati i zadnjeg.
    Jan vrijedi oko milijun na TM i ugovor mu ističe idućeg ljeta, a Žiga 600k i ugovor do 2027.

https://www.transfermarkt.com/ziga-repas/profil/spieler/546686

Spomenuo sam već na ovoj temi i Niku Grlića, njihovog suigrača, lijevo krilo i u19 reprezentativca Slovenije.

https://www.transfermarkt.com/niko-grlic/profil/spieler/1109144

Imamo ovdje na forumu neke forumaše iz Slovenije pa su oni vjerojatno upućeniji oko ove trojice i njihovih pravih kvaliteta. Meni se čine kao solidne opcije, a i nisu skupi.
  • SAS1987
    16.7k
    Ma kakav Repas, zaboravi, nije to za Dinamo :smile:

Treba scoutirati Tiana Nian Korena, 15 godišnjak, nije koreanac, nije kinez, vec sin Roberta Korena.

Ne znam koliko je dobar ali radi se poprilican hype oko njega.
  • Sibirski plavac
    4.4k
    Hvala na odgovoru. :up:
    A kakav ti je mali Grlić?
  • SAS1987
    16.7k
    nisam ga gledao. Mogu se raspisati. Od nogometa na terenu ozbiljno pratim samo Dinamo, ostale vise pratim iz poslovnog segmenta :smile:
  • Dani Olmić
    1.2k
    Gledam bas Wolfsberger-Sturm … Grgić jedan od losijih na terenu, ostavljen u svlacionici nakon 1.pol
  • Dadox
    110
    Iz HNlL- a Jagušić,Rozić i Valinčić.Sva trojica naši bivši igrači,odskaču kvalitetom i potencijalom.Je li to dovoljno za Dinamo kakav želimo?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.