Mada želim 200 artikala s njihovog shopa u našoj verziji prije bilo čega od ovoga o čemu pričamo. U domovini kravate nemamo ni jednu kravatu u ponudi, Celtic ih ima 5 različitih. Imaju 6 vrsti rukavica, 9 različitih polo majica, 12 plišanaca za klince, 13 novčanika, 15 knjiga, 18 vrsti čarapa, 19 prstenova, manžeta, narukvica i lančića, 25 bodyja, majica, čarapica i ostalih pizdarija za bebe, 40 t-shirta i - bez zajebancije - 77 različitih vrsti kapa, uključujući ovu divotu kojih bi kod nas uzeo 4-5 komada da imam za do kraja života: — Bosskovitz
Ajde da se i mi jednom složimo oko nečega, zato i je vani promjena vremena. — Nolifer
pogotovo ovako nekih casual i decentnijih stvari. Sve kaj sam gore nabrojao za Celtic nije Adidas nego zasebna, klupska produkcija. — Bosskovitz
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.