• NKDZ86
    3.2k
    brani strance jer je stranac. samo ako Boga znaš ne stavljaj mmaeea u prvu momčad!
  • Mali Zeus
    16.4k
    brani strance jer je stranacNKDZ86

Brani strance jer je ono što je Jeličić pričao teška glupost, stranci bi trebali njega i slične poštovati dok on kaki po svima svaki put.
  • Crni86
    9.1k
    Svida mi se ovaj konstantni naglasak na trku, porkivenost terena i kako lijepo objasnjava da ako zelis kontrolirat tekmu moras trcat dobro u oba smjera. Upravo ono sta mi vec skoro dvije godine jako jako lose radimo i izgledamo nekako lijeno na terenu. Taj dio je bas jako lijepo objasnio i tocno sam vidio nas prvi dio sezone u tome i mnoge tekme di smo radi toga pusili bodove.
  • Efes Pilsen
    10.4k
    Uh, odlican intervju, za oko mi zapeo stav igraca da su i prosle godine imali minus pa su svejedno osvojili. Taj mentalitet je doprinjeo sigurno sadasnjoj bodovnoj situaciji.
    Sto se Mmaea tice, odigrao je i protiv Milana odlicno, a to su sve utakmice gdje se mi branimo i on ordinira po kaznenom prostoru. Kad se presaltamo u HNL osim Kevina niti jedan nas stoper nema naviku branit prostor na centru igralista, posebno kad se vezni krece tako da ispadne u 2 dodavanja.
    Atmosfera danas izgleda neusporedivo bolje od prije par mjeseci, a cini se da su i stvar kliknule na terenu.
    Veseli da Fabio jos nije sretan s intenzitetom i trkom hahha mozda stvarno uspije preokrenut taj presing i kretanje bez lopte u potpunosti.
  • Mali Zeus
    16.4k
    Samo cikla i opet cikla. :strong:
  • Mathiasovi Chageri
    4.3k
    Navijači mu zamjeraju zbog njegovog govora tijela. Izgleda kao da mu nije stalo, i to je problem.
    Spominjete govor tijela. Što mislite o Bruninom govoru tijela? Njega znate pa kažete da je u redu, da Bruno može raditi gotovo štogod želi.
    prefontaine

Cannavaro:

call-an-ambulance-but-not-for-me-meme-template-regular-4695c34f.webp
  • Droljo
    14k
    Pametan čovjek. Drago mi je da je kod nas. :strong:
  • NitkoBitan
    24.5k
    Kad bi se iti jedan domaci trener ovo usudio rec za Petkovica?
  • masacusec
    4.9k
    Kao igrača sam ga obožavao, jer je prije svega bio strašan igrač, autoritaran, stup obrane, beskompromisan.
    No, nisam ga uopće pratio do dolaska ovdje. I mogu reći da mi se svidio i kao čovjek, djeluje staloženo, prizemno, neumišljeno. OK, svi znamo da mu je motiv financijske prirode, ali to svojim radom, zalaganjem i korektnim ponašanjem, perfidno kamuflira.
    Iskreno se nadam da će potrajati na našoj klupi.
  • Izet Hajrović
    4.7k
    Fabio pogodio u srž svega, kapa do poda majstore.
  • Paggini
    42.1k
    Šta je intervju trajao 7 sati
  • prefontaine
    1.5k

dostavili mu pitanja prije reprezentativne stanke i rekli: rok je do srijede, 26.3.
  • jedan u nizu
    12.4k
    za oko mi zapeo stav igraca da su i prosle godine imali minus pa su svejedno osvojili. Taj mentalitet je doprinjeo sigurno sadasnjoj bodovnoj situaciji.Efes Pilsen

apsolutno.
    To sam spomenuo par puta i mislim da je najveci krivac za sadasnje stanje.
    Nazalost, ocigledno se taj mentalitet drzi i jos uvijek, ili u najmanju ruku, do nedavno - dolaska Cannavara.

Igracima jednostavno treba usaditi u glavu da titule ne dolaze same od sebe i da se moraju svojski truditi od pocetka do kraja sezone, bez obzira kakvo stanje na tablici bilo.
  • Marley
    3.6k
    Napokon nesto zanimljivo. U moru generickih pitanja i odgovora, ovakve konkretne stvari su pravo osvjezenje za procitati. Ako je iskren, jako mi se svidja kako razmislja.
  • KtcGoat
    346
    To je on izgleda bio s vise novinara na veceri, sad je Ivica Medo na gol.hr objavio isti intervju, inace kaze da je trajalo tri i pol sata.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.