• prefontaine
    1.5k
    I onda se promijeni vlast, i sve staje...
  • jedan u nizu
    12.4k
    Zar stvarno mislite da ovo i dalje ima veze sa izborima i da ce nesto 'zapeti' ili da ce nestati love ili nesto drugo?

Ovo je nemoguce da stane, pa cak i da se promijeni vlast.
    Sve je rijeseno, imovinsko pravni odnosi, evo sad i dodatni prema Adzijinoj.
    Svi projekti su rijeseni, svi natjecaji zatvoreni, odabran je izvodac i nema zalbi.
    Jedini korak je sto se ceka izbor nadzora, a to je 1% cijelog posla prije prve lopate.

Krenula gradnja za 30, 60 ili 120 dana, prije ili nakon izbora, nema sanse da ovo stane.

S druge strane, rijeci o novom Maksimiru su odlicne. Arhitektonski natjecaj ide uskoro, brze nego sto sam ocekivao iskreno (a uvijek sam bio optimist oko toga), te stvarno vjerujem da do Bozica mozemo vidjeti kako ce stadion izgledati, te da cemo korz cijelu 2026. godinu proci kroz glavno projektiranje i odabira izvodaca.
  • fakin
    153
    naravno da kad se gradi nešto javnim novcem može u bilo kojem trenutku nestati novaca. jednostavno može se uskratiti novac radi neke krize i mogu reći da će se investicija nastaviti kada prođu krizna vremena.

naravno, nadam se da se to neće dogoditi, ali da postoji mogućnost naravno da postoji.
  • Filip85
    72
    Zar stvarno mislite da ovo i dalje ima veze sa izborimajedan u nizu

Ja se nadam da nema, no poučeni prošlim iskustvima pušem i na hladno. Nakon SP-a u Rusiji naslušali smo se svega. Nakon pobjede Dinama nad Atlantom 4:0 novine su dva dana pisale o novom stadionu...
  • jedan u nizu
    12.4k
    Ja se nadam da nema, no poučeni prošlim iskustvima pušem i na hladno. Nakon SP-a u Rusiji naslušali smo se svega. Nakon pobjede Dinama nad Atlantom 4:0 novine su dva dana pisale o novom stadionu...Filip85

ovdje govorimo o Kranjci a ne o novom Maksimiru.

Ovo nema veze sa obecanjem da se gradi stadion ili nesto.
    Ovdje je rijeseno 99% posla prije bagera, potroseno javnog novca dovoljno i sve samo ne obecanje.
  • ivanzg
    297
    Naravno da će se graditi bez obzira na vlast koja će sigurno i dalje ostati ista ( ankete ) , ovakvo pljuvanje prema gradskoj vlasti koja je u jednom mandatu riješila nešto što Bandić nije ni pokušao riješiti 20 godina nego je prodavao maglu i punio sebi i kriminalcima oko sebe đepove je degutantno.
  • JD s istoka
    5

Mislim da ljudima nije problem aktualna vlast zbog Kranjče ili Maksimira već njihova ideologija i (ne)spospobnost po nekim drugim pitanjima, pa zbog toga takvi stavovi
  • DrawTube
    6.5k
    Uspoređivanje iščekivanja Kranjče i Plenkijevih i Bandićevih obećanja uz vizuale otteka 2019. je vrijeđanje inteligencije
  • ivanzg
    297

Slažem se ali ideologija i političko opredjeljenje je jedno a trenutna stvarnost je drugo a to je da su ti pederi,lezbe,ljevičari,grlitelji asvalta i ko zna kaj je tu i po ostalim forumima napisano napravili više da Zagreb napokon ima stadion u jednom mandatu nego u 20 godina prodavanja magle.

Ne glasam za Možemo i boli me kurac za njihove politike ali kaj se tiče stadiona nemam nijednu zamjerku.
  • Thor
    34
    Iako sam skeptican za Kranjcu, taj projekt jos ajde ima sanse se zavrsiti, ako sve bude onak kak je predvidjeno i financije su osigurane do zadnjeg centa i nece biti naknadnih opstrukcija i iznenadjenja. Ali Maksimir je jos na jakooo dugom stapu i ne vjerujem politici ni 0,5% a kamo li da ce se uvazavati neke nase zelje,zahtjevi ili prijedlozi.
  • mali M
    7.2k
    Netreba tu nešto previše mozgati i sve je jasno. Stadion se ne radi ni radi Bandića ni Plenkija ni Tomice nego zato kaj je maknut krimos iz Dinama i njegovi wanabe poltroni koji su htjeli mažnjavati kao i on (čitaj kad je došlo Dinamovo proljeće) i odma smo dobili podršku i grada i vlade pa i Crkve. Svi su zaobilazili Maksimir u širokom luku da ih se ne povezuje sa kriminalom i malverzacijama. Da je Hrvatska stranka umirovljenika preuzela Zagreb i oni bi u ovom trenutku započeli stadion.
    Opće insinurianje da netko kritizira stadion radi ideolgije je baš glupa konstrukcija. Uvijek sam kritizirao zbog nesposobnosti u svim mogućim projektima širom grada koji propadaju, u narihtavanju projekata za plin i vodu za gradske firme koje na kraju izgube natječaje, komunalije, smeće i hrpa drugih gluposti. Zato nisam imao i dalje nemam povjerenje u trenutnu vlast a ne zato jer mi je bitno dal se mačevaju u svoja četri zida i puše frule na skupovima i tvrde da je to običan duhan...
  • Fanboy
    2.9k
    1) Netko je pred izbore lokalne 2021 napisao da je Maksimir "nebitan" kao i naši stavovi koji su više konzrvativniji po anketama za gradonačelnika te da o tom pitanju mari jako mali broj građana. To stoji i dalje, taman da je napravio dva stadiona većinu populacije to ne zanima, već ostali problemi grada Zagreba....

2) Stadioni se grade kao dio šireg procesa ulaska kapitala iz EU, privatnih investitora i trenutno dobrostojećeg stanja ekonomije što nije bilo jako jako dugo te država stoji iza dobrog dijela projekata. HNS kreće kroz tjedan-dva gradnju reprezentativnog kampa, Puljak isto gura rekonstrukciju Poljuda i novi stadion, Osijek je svoj novi već dobio, Bjelovar gradi tj. nadograđuje postojeće itd.
  • Jaro
    9.4k
    HNS kreće kroz tjedan-dva gradnju reprezentativnog kampaFanboy

Haha... koji je ovo? Deseti, dvadeseti reprezentativni kamp koji ce graditi. Jedini kojima manje vjerujem od politicara su ovi iz HNSa
  • The Undertaker
    7.4k
    Koliko znam, za HNSov kamp je potpisan ugovor za gradnju sa Kamgradom.
  • gledatelj
    771
    Kažete HDZ je izbjegavao Maksimir u širokom luku da ih se ne povezuje sa kriminalom. Stranka osuđena kao kriminalna organizacija, donor i česti gost na skupovima Mamić koji Kolindi organizira proslavu rođendana, i parkiraju svoj bus pored stadiona. Dalje da i ne nabrajam. Znam da skrećem s teme, ali ovo mi baš smiješno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.