• mali M
    7.2k
    u redu. Znači, imat ćemo kamp na kojem će biti 4-6 terena sa ful popratnim sadržajima i dvoranama negdje u Zagrebu i onda ćemo kad se napravi novi Maksimir tamo imati 4-6 terena sa ful popratnim sadržajima i dvoranama na Maksimiru?

Pitanje ostaje jednako...
  • deda
    36.1k
    Sura je skupština GNK Dinamo pa vjerujem da ćemo imati konkretnije odgovore na ova pitanja. Ono što znamo je da je namjera kluba da napravi kamp sa nekoliko terena i svim popratnim sadržajem među kojima će biti i glavni teren sa tribinom za 2-3 tisuće ljudi gdje bi utakmice odigravale druga momčad i mlađe kategorije. Maksimir je još daleko i tek treba vidjeti koji će sve sadržaji biti na njemu.
  • Robi T
    269
    evo pišu na ssc forumu da nije žalbi bilo..zg041

Imaš li link na tu temu?
  • Zoran
    196

bit će dupla proslava
  • Eduardo
    23.1k
    Nebi bili prvi klub koji ima kamp za mlađe kategorije i kamp za prvu(i drugu) ekipuNB86

Tko to ima?The Undertaker

Juventus.
  • The Undertaker
    7.4k
    Ako smo tako bogati odlično. Znači uskoro mi dva kampa, HNS svoj kamp u Gorici (veći dio godine prazan) i Zagrebello prazan. Terena kao u priči.
  • NB86
    16.3k
    Po meni novi kamp sa 6 terena i popratnim sadrzajima i preuzet zagrebello, to bi nam taman bilo
  • Patak
    3.2k
    Na zagrebellu trenira jako puno djece, nije taj objekt prazan.
  • Bosskovitz
    16k
    Grad je kupio dvije parcele sjeveroistočno od stadiona u Kranjči, tamo se planira dodatni ulaz iz Adžijine. O potencijalu (nužnosti?) za tako nekim rješenjem kojim bi se stadio otvorio na još jednu stranu osim Kranjče smo više puta ovdje na temi pisali.
  • Liks90
    2.7k
    Tema na skupštini bila je i Kranjca…

“Zadnja važna stvar je zamjenski stadion u Kranjčevićevoj ulici. Žalbi na proces nije bilo, stadion će se kroz oko dva mjeseca početi raditi. Propisani rok je 18 mjeseci, stadion će vjerojatno ili gotovo sigurno biti gotov krajem 2026. što znači da bi zimski period 2027. mogli igrati na Kranjčevićevoj".
  • fakin
    123
    od silnih kampova, pomoćnih terena, dodatnih dvorana, muzeja, novih stadiona, ja bi iskreno bio najsretniji da mi dobijemo Kranjčevićevu. sve se živo obećava, a radova još apsolutno nigdje.

izgradite novu Kranjčevićevu i bit ću iskreno presretan.
  • Filip85
    63
    stadion će se kroz oko dva mjeseca početi raditi.Liks90

Dakle taman nakon izbora i onda bu "nekaj zapelo" :razz: :rofl:
  • NORTE
    14.4k
    Gradnja će izgleda krenuti par dana prije lokalnih izbora.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.