• deda
    48.5k
    Oni uvijek daju oko 1300-1400 ulaznica i taj dio preko tisuće ide u Varaždinu.
  • Derby
    1k
    ne bih rekao, to je gostujuća navijačka tribina, ne sjećam se da je ikad bila puštena u punom kapacitetu — miro

Da. I prosli put je bila trecina tribine zatvorena.

Ostatak se prodaje u Varazdinu. — NitkoBitan

Nema prodaje ulaznica na dan tekme za gostujucu tribinu ako si na to mislio. Treba kupiti ranije.
  • miro
    10.2k
    zanimljivo, nisam imao pojma. Svaka čast Varaždinu
  • Papastrumf
    24.3k
    Kao što je kolega gore napisao, 1.000 ulaznica je u Zagrebu, a 500 u Varaždinu.
  • deda
    48.5k
    U principu ta tribina ima 1500 sjedalica jedino što oni nas zguraju na 2/3, a trećina ostane prazna.
  • Jurki
    27.9k
    Nema prodaje ulaznica na dan tekme za gostujucu tribinu ako si na to mislio. Treba kupiti ranije. — Derby

Uvijek se moglo kupiti na dan utakmice, samo je upitno dal bu kaj ostalo.
  • DrawTube
    7.1k
    Ovo mi nikak nije jasno, nije li guranje toliko ljudi na manju površinu sigurnosni rizik?
  • deda
    48.5k
    Apsolutno. Potpuno kontra logike.
  • DrawTube
    7.1k
    Znam da se klub ne treba oglašavati na svaku glupost, ali trebali bismo nekak progurati određene prijedloge o sigurnosti na stadionima

Ne želimo da se dogodi Hillsborough
  • Guinness
    3.5k
    Općenito je smiješno da su HNLu na gostujućim sektorima sjedalice, a ne stajanje, i da se te sjedalice uzimaju kao relevantne za broj slobodnih mjesta na tribini. Mislim ok, kad su već tu ne možeš ništa drugo uzeti kao relevantno.
    Rujevica i Opus prvi primjer, siguran sam da bi tamo bilo više mjesta, možda i 10-15%, pa evo i Varaždin koji je aktualan sada.
  • NB86
    17.7k
    To je 100% policijska odluka i njihove glupe ideje o tampon zonama i sigurnosti
  • Sajla
    24.8k
    treba sigurnosna zona! kaj ak s gostujuće tribine u Varaždinu ekipa provali na istok pa se skupa zapijemo, nije to sam tak...
  • Derby
    1k
    U principu ta tribina ima 1500 sjedalica jedino što oni nas zguraju na 2/3, a trećina ostane prazna. — deda

Ok, tako i meni izgleda sa istoka da je ekipa nagurana. Ali mi se taman ta trecina prazna podudarala sa 500 ulaznica manje koje nisu u zagrebu. Uzasno glupo od VZ ili policije, cija god ideja bila
  • NKDZ86
    10.1k
    jug u vž je užasna tribina za pratit tekmu, upravo zbog toga kaj su svi ko sardine i još je niska i široka tribina, pa preporučam istok svima koji nisu toliko aktivni u navijanju
  • Paulie
    2.4k
    jel imaju ograničenje za kupovinu karata ili se moze uzet kolko god?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.