• deda
    36.1k
    Oni uvijek daju oko 1300-1400 ulaznica i taj dio preko tisuće ide u Varaždinu.
  • Derby
    404
    ne bih rekao, to je gostujuća navijačka tribina, ne sjećam se da je ikad bila puštena u punom kapacitetumiro

Da. I prosli put je bila trecina tribine zatvorena.

Ostatak se prodaje u Varazdinu.NitkoBitan

Nema prodaje ulaznica na dan tekme za gostujucu tribinu ako si na to mislio. Treba kupiti ranije.
  • miro
    6k
    zanimljivo, nisam imao pojma. Svaka čast Varaždinu
  • Papastrumf
    15k
    Kao što je kolega gore napisao, 1.000 ulaznica je u Zagrebu, a 500 u Varaždinu.
  • deda
    36.1k
    U principu ta tribina ima 1500 sjedalica jedino što oni nas zguraju na 2/3, a trećina ostane prazna.
  • Jurki
    16.4k
    Nema prodaje ulaznica na dan tekme za gostujucu tribinu ako si na to mislio. Treba kupiti ranije.Derby

Uvijek se moglo kupiti na dan utakmice, samo je upitno dal bu kaj ostalo.
  • DrawTube
    6.5k
    Ovo mi nikak nije jasno, nije li guranje toliko ljudi na manju površinu sigurnosni rizik?
  • deda
    36.1k
    Apsolutno. Potpuno kontra logike.
  • DrawTube
    6.5k
    Znam da se klub ne treba oglašavati na svaku glupost, ali trebali bismo nekak progurati određene prijedloge o sigurnosti na stadionima

Ne želimo da se dogodi Hillsborough
  • Guinness
    2.6k
    Općenito je smiješno da su HNLu na gostujućim sektorima sjedalice, a ne stajanje, i da se te sjedalice uzimaju kao relevantne za broj slobodnih mjesta na tribini. Mislim ok, kad su već tu ne možeš ništa drugo uzeti kao relevantno.
    Rujevica i Opus prvi primjer, siguran sam da bi tamo bilo više mjesta, možda i 10-15%, pa evo i Varaždin koji je aktualan sada.
  • NB86
    16.3k
    To je 100% policijska odluka i njihove glupe ideje o tampon zonama i sigurnosti
  • Sajla
    7.8k
    treba sigurnosna zona! kaj ak s gostujuće tribine u Varaždinu ekipa provali na istok pa se skupa zapijemo, nije to sam tak...
  • Derby
    404
    U principu ta tribina ima 1500 sjedalica jedino što oni nas zguraju na 2/3, a trećina ostane prazna.deda

Ok, tako i meni izgleda sa istoka da je ekipa nagurana. Ali mi se taman ta trecina prazna podudarala sa 500 ulaznica manje koje nisu u zagrebu. Uzasno glupo od VZ ili policije, cija god ideja bila
  • NKDZ86
    3.2k
    jug u vž je užasna tribina za pratit tekmu, upravo zbog toga kaj su svi ko sardine i još je niska i široka tribina, pa preporučam istok svima koji nisu toliko aktivni u navijanju
  • Paulie
    11
    jel imaju ograničenje za kupovinu karata ili se moze uzet kolko god?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.