• Papastrumf
    15k

Očito postoje potrebe za tolikim brojem terena. Valjda su ove potencijalne lokacije kampa ograničene brojem terena koji stanu tamo.
  • The Undertaker
    7.4k
    Ispada da će taj novi kamp biti ili premalen ili privremeno rješenje. I jedno i drugo je bacanje para.
  • Papastrumf
    15k

Niti jedno niti drugo, samo ne znam gdje ćeš naći lokaciju u Zagrebu za 10 nogometnih terena.
    Moguće je da će kamp koristiti samo akademija, a prva će trenirati na terenima stadiona.
  • NB86
    16.3k

Nebi bili prvi klub koji ima kamp za mlađe kategorije i kamp za prvu(i drugu) ekipu
  • The Undertaker
    7.4k
    Zašto 10 terena? Sad imamo 4 velika i 2 mala, Zagrebelo ima 4 velika. Mislim, ako se već radi onda neka se napravi kako treba, sa dvoranom, teretanom, restoranom, sobama za smještaj itd..
  • Zvonkec
    209
    samo ne znam gdje ćeš naći lokaciju u Zagrebu za 10 nogometnih terena.Papastrumf

Klaonica, ravnice iza kraša, aerodrom borongaj, savica-šanci, miroševac- grad mladih na istoku, jankomir na zapadu, podbrežje-holjevca ,lanište na jugu ovako iz glave
  • NB86
    16.3k

Ovako s glave ne znam, morao bi guglat, al znam da sam vidio primjere di seniorske ekipe (prva, druga, u21) imaju svoj kamp a mlađe kategorije svoj, ne vidim nista dramaticno u tome
  • Papastrumf
    15k

Ovo što imamo sad je premalo. Možda nam ne treba 10, ali 7-8 svakako.
    Sumnjam da će se raditi kamp bez svih potrebnih popratnih sadržaja.
  • deda
    36.1k
    A gle, nama je bitno da u kampu imamo dovoljno terena. Siguran sam da ak ih se na Maksimiru napravi 3-4 kako neće biti prazni.
  • The Undertaker
    7.4k
    U klubu ima, mislim, 11 generacija + seniori + 2. ekipa s tim da generacije do mlađih pionira treniraju na pola ili trećini terena. Trening u prosjeku traje 1,5h. Do sada smo imali 3+1 a sad nam ih treba 10. Ok, nisam stručnjak ali Rujevica ima 5 a Pampas 7 pomoćnih terena. Nama ih sigurno ne treba više od toga a to bi sve čak moglo i stati na čitav kompleks.
    Da ne pametujem, umjesto dva polovna rješenja bolje jedno ali da bude top.
  • zg041
    302
    sa ssc foruma
    " Još teče rok za žalbu na odabir voditelja projekta, odluka o odabiru nadzora još nije donesena."
  • barbax
    285
    Ja sam jednom zgodom nešto odmjeravao gradsko zemljište uz Mandlovu i tamo stane 6 full-size terena...

JhNUZZJ.jpeg
  • mali M
    7.2k
    ali ja se slažem sa pitanjem od Undera. Sad i mene zanima koji je plan. Imat ćemo kamp na kojem će biti 7-10 terena sa ful popratnim sadržajima u Zagrebu i onda ćemo kad se napravi novi Maksimir tamo imati 7-10 terena sa ful popratnim sadržajima i dvoranama na Maksimiru?
  • deda
    36.1k
    Niti jedna lokacija neće imati 7-10 terena jer za to jednostavno nema mjesta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.