• Sibirski plavac
    4.4k
    Ma cijela ta Torcidina ekipa mi se zgadila gledajući ih danas sa tribine. Mislio sam da će igračke veličine poput Marinovića, Pavića i Jelovčića biti s obzirom na iskustvo oni koji će smirivati tenzije, ali bome i oni su par puta kvalitetno zakmečali sucu i širili ruke kad bi se sudio neki faul. Kad se sjetim onog klauna koji je bio Torcidin predsjednik ili koji kurac, kad je prije sezonu dvije u Dvojci išao glumit mangupa pokazujući majicu Torcide prema boysima. Junačina, nema šta.
    Puno bi mi lakše pao ovaj poraz da su s druge strane bili Olmissum, Novo Vrijeme ili netko sličan. Pa čak i da je Split Tommy ili Universitas. Ali poraz od bilo koga tko se zove Hajduk, Torcida ili slično,još na domaćem terenu, e to posebno boli...

MNK Hajduk ima velike šanse za ući u playoff za ulazak u prvu ligu. Mogli bismo iduće sezone imati još više ovakvih derbija punih tenzija.
  • rioda
    7.7k
    Nakon sudaca, magarad sere po komentatoru tekme. Sad sam pogledao sažetak tekme. Ne vidim neko pristrano komentiranje. Ovi se uskokodakali kao da je Blažičko prenosio derbi Dinamo Hajduk...
    A dio o suđenju mi tek nije jasan. Oni su uvjereni da nas je sudačka ekipa gurala danas. Po čemu?
    Sibirski plavac

Komentator skroz neutralan, baš 50/50 komentiranje, jedino što sam primijetio je da je odšutio na "ubij, ubij, ubij tovara" pa se fino čulo u prijenosu :rofl: Oko suđenja, po meni jedino što im tovari mogu zamjeriti je onaj olako dosuđeni faul na Čekolu za deseterac.
  • NKDZ86
    3.2k
    šteta i šteta i šteta. od tamo primljenog zadnjeg gola u 40 min., pa jučer promašenog penala, nekoliko stativi, prečki, jednostavno nismo imali sreće. dečki su dali 100 posto i to je to, svaka im čast.
  • Mali Zeus
    16.3k
    Vidim da plaču o sucima iako su osvojili. Taj mentalitet žrtve jednostavno je prejako utkan u njih, dio je njihove osobnosti.
  • Crni86
    9k
    futsal je sada postao vazan kao i nekada juniorsko prvenstvo, do jucer je bio nebitan i izmisljeni sport
  • rioda
    7.7k
    Puno previše jučer prečki i stativi, sad kad razmišljam prva prečka je bila već u prvoj minuti, ono kad je Horvat nastradao u sudaru glavama. Da je to ušlo, siguran sam da bi ih pregazili do kraja
  • Crusades
    15.1k
    Ma sigurno, da se ranije otvorilo riješili bi to sigurno.

Prekasno smo dali gol i premalo u prvom poluvremenu. I onda bez veze primili dva.

Spoj iznadprosječnog broja obrana protivničkog golmana i broja pogođenih stativi/prečki nas je ubio jučer.
  • Mihael2305
    163
    Nama juniorski pogon dosta košta i to je pravi put da se odgajaju igrači.

Ne znam koliko pratiš, ali juniori su nam u katastrofa stanju, klub se čisti iz nova u novo, Huzjak prestao bit trener juniora i počeo je trenirat kadete. Ne znam razlog ali nitko iz juniora ne cvijeta u seniore. Prošle sezone Vukelić ušao u seniore Dinama, nadam se da se netko sjeća kad je bio pozvan na trening protiv gimke kad je cijeli sastav gimke unutar 9 metara prešao i zabio gol, na kraju eto za gimku i potpisao.

Nadam se da će doći netko pametnije glave ko će se snaći s takvim stvarima.
  • Patak
    3.2k
    Generacija kadeta je jako talentirana, moglo bi biti dva tri igrača za seniore iz te generacije.
  • nkdz
    997

Možda jednostavno takva generacija i nitko nije iskocio.
    Nisam ih detaljnije pratio ali nadam se kak patak piše da bude budućih prvotimaca jer bi bilo vrijeme da se nađe neki
  • Eduardo
    23.1k
    Jučerašnja tekma je najbolja moguća promocija hrvatskog futsala i dokaz zašto je ovaj sport dvoranski sport broj jedan u Hrvatskoj. Već od prve sekunde bilo je jasno da nas čeka poslastica... tempo tekme bio je nevjerojatan, 40 minuta prošlo je u trenu, a svi koji su pratili utakmicu znaju da se nije smjelo ni trepnuti jer bi se moglo propustiti nešto spektakularno - konstantna akcija bez praznog hoda i vremena za predah. Unatoč porazu finale je bilo spektakl.

Liga nam je bez konkurencije najkompetitivnije ligaško natjecanje u zemlji što prati i solidna posjeta, ali ono što mene veseli nije samo broj gledatelja na tribinama - riječ je o kvaliteti igre. Hrvatska je u mnogim sportovima uspješna, ali u usporedbi sa svim tim sportovima na domaćim terenima, na klupskom nivou futsal svojom kvalitetom i dinamikom odskače i najbliži je onoj vrhunskoj, svjetskoj razini. Gušt je pratiti ovu ligu.
  • Mihael2305
    163
    kadeti su doista talentirani, osvajaju sve moguće, čak vidim u sastavu juniora 2,3 kadeta. Svaka čast momcima
  • TresnjevkaZG
    741
    Ti si decko smijesan sa svakim svojim upisom tu. Nebitan je bio mozda tebi, ima tu ljudi koji su u futsalu vise od 20 godina. Nebitan si jedino ti na ovoj temi sa svojim upisima
  • Tom Hanks
    3.6k
    To se referirao na tovare kako oni dišu po pitanju futsla.Neka me ispravi ako sam u krivu.
  • TresnjevkaZG
    741
    Ma kenja jos od jucer po Klubu, treneru i igracima...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.