• Sibirski plavac
    4.4k

Slažem se da općenito zadnje sezone su bile zanimljive. Mislio sam iz kuta navijača Marqueza da je bilo dosadno gledati jer bi on stalno padao ili završio među zadnjima s obzirom na ozljede koje je vukao. Nekad bi ga u komentarima ljudi sprdali da je Crashquez...
    S obzirom da sam Motogp počeo pratit tamo negdje 2018., nisam pratio sezonu 2015. kad se dešavala, ali sam u međuvremenu se kroz godine informirao o njoj, i mogu reći, pravi cirkus. Onaj dodir motorima Marca i Valea je postao jedan od najpoznatijih kadrova valjda u povijesti Motogp-a. Vidim da je dosta Rossijevih fanova tada popizdilo na Marqueza i ne mogu ga smislit do dan danas. Ok, očito je čuvao leđa sunarodnjaku Lorenzu da ovaj može osvojiti, ali nije to ništa neviđeno u automoto sportu. Sjetimo se u Formuli Jeana Todta i njegove čuvene "Let Michael pass for the championship".
    Kaj se rivalstava tiče, da fali ih, slažem se. Rossi, Stoner, Lorenzo, Pedrosa, Dovizioso, Hayden i ekipa. Danas takvih "faca" nema. Svaki od navedenih je imao ono nešto, bilo kao vozač ili kao pojava. Ovi današnji su mi nekako svi slični. Jack Miller mi je možda izuzetak,on je zajebant. O Rossiju da ne pričam, lice ovog sporta. Ne znam tko će kad se i Marquez umirovi biti novo lice ovog sporta. To je prema mnogima trebao biti Quartararo, ali čini se niš od toga. Nadam se malom Acosti kao novom licu ovog sporta, ali na boljem motoru.
  • Droljo
    13.9k

Pa za formulu ti je dobar svaki kineski iptv za par eura godišnje...
  • Dzoni
    1.1k

Dap, ustajanje u 5 i 8 ujutro da bi vidio razočaranje. Vjerujem da će krenuti mu na bolje, ipak je to stari lisac koji će od krša izvući ono najbolje i iznad toga
  • dzg7
    388

Imaš eon TV za 7e/mj
  • Majki2111
    3.9k
    Ne čini mi se da je bolid krš... :chin:
  • Dzoni
    1.1k
    A nije ni nešto dobar, mada kako je Newey došao, ziher sam da će ići prema boljem bolid. Ovo sad je rekao bih 7.u najbolju ruku najbolji bolid.
  • Tom Hanks
    3.6k
    https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/mma-legenda-mora-u-zatvor-na-pet-godina/2654841.aspx

"Bivši UFC prvak uhićen je u ožujku 2022. nakon što je navodno pokušao likvidirati muškarca kojeg je optužio za seksualno zlostavljanje svog djeteta. Napad se dogodio u objektu za čuvanje djece koji je vodila njegova majka, a osumnjičeni je već imao povijest sličnih kaznenih djela."

Meni jedan od dražih boraca uvijek bio,dobričina.Steta u kakvoj se situaciji našao ali ovo je za njega dobra presuda s obzirom šta su tužitelji tražili
  • Sajla
    7.8k
    slušao sad Tina Srbića na HRT4, super dečko. "mora ekipi iz kvarta objasniti kak se navija na gimnastici da ne bi bilo nepredviđenih situacija", a meni pred očima bakljada u dvorani :lol:
  • Peškaman
    6.4k
    Sretno danas Zrinki Ljutić, ajmo po mali globus!
  • Noel
    9.5k
    Odskijala je prvu vožnju u teškom strahu od greške ipak bitno da je Švicarka lošija od nje odskijala. Potisnut strah i skijat drugu vožnju bez straha. Ajmo Zrinka!
  • Peškaman
    6.4k
    Zrinka 12, Rust 14, Liensberger 4.
    Bodovi se dijele za top15.

Rast za Ljutić zaostaje 41 bod te mora završiti među najboljih pet da bi imala šansu prestići Ljutić.

Kalkulacije su sljedeće:

ako Rast završi prva - Ljutić mora biti barem treća
    ako Rast završi druga - Ljutić mora biti barem šesta
    ako Rast završi treća - Ljutić mora biti barem 13.
    ako Rast završi četvrta ili peta - Ljutić mora biti barem 15.

Druga najveća konkurentica je Liensberger, koja zaostaje 51 bod pa za prestizanje Ljutić mora završiti na postolju. S njom su kalkulacije ovakve:

ako Liensberger završi prva - Ljutić mora biti barem četvrta
    ako Liensberger završi druga - Ljutić mora biti barem deveta
    ako Liensberg završi treća - Ljutić mora biti barem 15.
  • Peškaman
    6.4k
    Zrinka Ljutić!!!
  • zgšd
    182
    bravooo zrinka!!
  • Noel
    9.5k
    TO ZRINKA!
  • Droljo
    13.9k
    Opet imamo prvaka svijeta u slalomu. Mislio sam da se neće ponoviti...
    Mi smo čudo!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.