• The Undertaker
    8.1k
    Bilić već neko vrijeme obilazi banke tražeći nove odnosno prolongiranje postojećih kredita. Koliko ja znam, bez većeg uspjeha. Nedavno su bili u Vladi pa ćemo viditi što će se dogoditi. Ja očekujem da će za održavanje likvidnosti uskočiti grad Split a da će sanaciju odraditi država kroz obnovu stadiona i ostale kvazi investicije ili prebijanja sa privatnicima.
  • Droljo
    16.4k
    Oni ne bi nestali sa scene a mislim da bi na primjer dvije godine mira od njihovog trovanja kompletnog hrvatskog nogometa,vjeko1701

A kaj bumo sa našim stečajem?
  • Nema zaleđa Mikića
    2.4k
    Pa ne radi se o poreznom dugu kao nekad, da bi im država oprostila :grin:rioda

Gdje ima volje ima i načina :lol:
  • Sava Krpa
    470
    Ako bankrotira imat ce više bankrota od titula.
  • Iskrenjak
    297
    Nije stvar u osobnoj statisfakciji više. Ovo sad je već puka potreba da se jednom odreže taj karcinom iz tijela hrvatskog nogometa.
  • vjeko1701
    15.5k
    A kaj bumo sa našim stečajem?Droljo

Ne razumijem pitanje.
  • Noel
    12k

Mislim da bi osobno više uživao da opstanu i preživljavaju i dave se za opstanak iz godine u godinu nego da se ugase. Također osobno godinama taj propali klub u sportskom smislu ne gledam kao rivale. 20 godina nisu ni blizu titule. Jedina ekipa koja nam je uzela titulu je Rijeka. I više kupova u tih 20 godina je također uzela Rijeka ako se ne varam.

Od 2016 i Eura u Francuskoj Hajduk kao klub Torcida i njihovi navijači su službeno mrtvi. Sav ovaj cirkus koji prolaze je nepotrebno cipelarenje mrtvaca na podu. I mi u tome većina uživamo. Da Bog da sve izgubili.
  • blue heart 72
    2.2k
    Unatoč svim tim problemima koji ih prate, kako financijske prirode, kako (ne)kvalitetu igre, oni su i dalje ispred nas na tablici i mi smo u tri susreta sa njima uzeli jedan bod. Zbog toga mislim da nismo u poziciji da se bilo kome rugamo, nego da se okrenemo sami sebi i počnemo konačno u serijama pobjeđivati
  • prefontaine
    2.2k
    Rugali smo se mi i na početku sezone, smijali se njihovom debaklu, pa znamo kako je prošlo.
  • Droljo
    16.4k

Trebali smo i mi godinu dvije derat po nižim ligama a njima se izrugujemo i to im priželjkujemo. A nama dozvolilo ostati u prvoj... Nije komplicirano
  • Mali Zeus
    17.2k
    Vidim da je policija za sprdanje u punoj snazi.

Ej nemojte se sprdati jer mi ovo i ono.
  • Paggini
    51.5k

Trebali su i oni u više navrata ići dolje, kao i mi. Ali mi ne seremo njima svake mrtve sekunde da su trebali biti ugaseni.
  • Droljo
    16.4k

Kakva policija? Kaj ti je?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.