• The Undertaker
    8.1k
    Bilić već neko vrijeme obilazi banke tražeći nove odnosno prolongiranje postojećih kredita. Koliko ja znam, bez većeg uspjeha. Nedavno su bili u Vladi pa ćemo viditi što će se dogoditi. Ja očekujem da će za održavanje likvidnosti uskočiti grad Split a da će sanaciju odraditi država kroz obnovu stadiona i ostale kvazi investicije ili prebijanja sa privatnicima.
  • Droljo
    16.5k
    Oni ne bi nestali sa scene a mislim da bi na primjer dvije godine mira od njihovog trovanja kompletnog hrvatskog nogometa,vjeko1701

A kaj bumo sa našim stečajem?
  • Nema zaleđa Mikića
    2.4k
    Pa ne radi se o poreznom dugu kao nekad, da bi im država oprostila :grin:rioda

Gdje ima volje ima i načina :lol:
  • Sava Krpa
    470
    Ako bankrotira imat ce više bankrota od titula.
  • Iskrenjak
    297
    Nije stvar u osobnoj statisfakciji više. Ovo sad je već puka potreba da se jednom odreže taj karcinom iz tijela hrvatskog nogometa.
  • vjeko1701
    15.5k
    A kaj bumo sa našim stečajem?Droljo

Ne razumijem pitanje.
  • Noel
    12.1k

Mislim da bi osobno više uživao da opstanu i preživljavaju i dave se za opstanak iz godine u godinu nego da se ugase. Također osobno godinama taj propali klub u sportskom smislu ne gledam kao rivale. 20 godina nisu ni blizu titule. Jedina ekipa koja nam je uzela titulu je Rijeka. I više kupova u tih 20 godina je također uzela Rijeka ako se ne varam.

Od 2016 i Eura u Francuskoj Hajduk kao klub Torcida i njihovi navijači su službeno mrtvi. Sav ovaj cirkus koji prolaze je nepotrebno cipelarenje mrtvaca na podu. I mi u tome većina uživamo. Da Bog da sve izgubili.
  • blue heart 72
    2.2k
    Unatoč svim tim problemima koji ih prate, kako financijske prirode, kako (ne)kvalitetu igre, oni su i dalje ispred nas na tablici i mi smo u tri susreta sa njima uzeli jedan bod. Zbog toga mislim da nismo u poziciji da se bilo kome rugamo, nego da se okrenemo sami sebi i počnemo konačno u serijama pobjeđivati
  • prefontaine
    2.2k
    Rugali smo se mi i na početku sezone, smijali se njihovom debaklu, pa znamo kako je prošlo.
  • Droljo
    16.5k

Trebali smo i mi godinu dvije derat po nižim ligama a njima se izrugujemo i to im priželjkujemo. A nama dozvolilo ostati u prvoj... Nije komplicirano
  • Mali Zeus
    17.3k
    Vidim da je policija za sprdanje u punoj snazi.

Ej nemojte se sprdati jer mi ovo i ono.
  • Paggini
    51.7k

Trebali su i oni u više navrata ići dolje, kao i mi. Ali mi ne seremo njima svake mrtve sekunde da su trebali biti ugaseni.
  • Droljo
    16.5k

Kakva policija? Kaj ti je?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.