• Omake
    6.6k
    Ironije radi, igraju sa Šibenikom gdje se to isto radilo na početku sezone, a sada malo ima vode, malo nema.
  • Danko
    1.8k
    hajduk - šibenik derbi della bankrot
  • San Lorenzo
    19.1k
    hajduk - šibenik derbi della bankrotDanko

Ulozi su veliki, pobjednik se tušira toplom vodom! :fire:
  • NitkoBitan
    24.2k
    Za placu ce dobivat bonove za hranu u Tomija :rofl:
  • Dino
    3.4k

"Gattuso nagradio igrace! Svakom poklonio punu vrecicu namirnica iz Tommyja!" :lol:
  • Paggini
    41.8k
    Sad mi je urnebes jer zamisljam hajdukovce kako nose doma dres za oprati poslije tekme i da daju 20 eura za bus za gostovanja
  • DrawTube
    6.5k
    Ima netko da je pratio onu originalnu večeru za 5, gdje bi kuhari dobili "poklon vrećicu" nakon špeceraja da mlijekom, šlagom i vrhnjem za kuhanje?

Ja tak zamišljam premije nakon eventualne pobjede nad Šibenikom
  • Jurki
    16.4k
    Mogli bi igrači Hajduka isto takDrawTube

Na meniju fritule :heart:
  • jedan u nizu
    12.4k
    Sad mi je urnebes jer zamisljam hajdukovce kako nose doma dres za oprati poslije tekme i da daju 20 eura za bus za gostovanjaPaggini

tko zabije gol, na sljedece gostovanje ide džabelscu.

Igraci se potuku na terenu tko ce pucati penal.
  • San Lorenzo
    19.1k
    Igraci se potuku na terenu tko ce pucati penaljedan u nizu

Hns će delegirat Lovrića, pa će svatko od 11 igrača na terenu imati prilike zabit iz penala.
  • Eduardo
    23.1k
    Hajduk zivi do bankrota!

Slijedi kljuc u bravu ako Bog da.
    FrenchMontana

Kao navijača dinama, stvarno me fascinira ta želja pojedinaca da Hajduk bankrotira i nestane s nogometne scene.. već dugo pokušavam razumjeti kako netko može uopće biti ozbiljan kad piše ovakve stvari i razmišlja na ovaj način, ali nikako da shvatim.. željeti nestanak najvećeg i jedinog istinskog rivala - to mi jednostavno nema smisla.

Što time dobiva dinamo, osim što gubi jedine utakmice koje podižu cijelu ligu na višu razinu - bi li nam to donijelo išta dobro!? Bi li nam pobjede u ligi bile slatke ako nema konkurencije u vidu tovara?

Ko će nam ostati da ga "uništavamo" ako Hajduka više nema? Osijek? Rijeka? Ajmo biti realni, nisu ni blizu sposobni izazvati ovakav naboj, ovakvu strast, pune maksimirske tribine i nacionalnu pozornost.

Shvatite da dinamu treba Hajduk, isto kao što Realu treba Barcelona, kao što Celticu treba Rangers - pa kakav god taj Hajduk bio... to je jedino ispravno i to jedino ima smisla.
  • Pacho
    343

Bi

A ionako nece nestati, jer ce spasavati grad, drzava, itd. Uopce mi nije mrzak scenarij u kojem se bore za Europu dok ih mi samaramo.
  • FrenchMontana
    1.1k
    Oprosti, ali moje dječačko srce zaigra kad god se pojavi mogućnost da se FK Mitomanija ugasi.

Sport je tu po strani.

A vjerujem da je tako bilo i većini navijača Celtica dok su Rangersi 4 sezone provodili u nižim ligama. Isto bi bilo i obrnuto.
  • Jurki
    16.4k
    postavit cu kontrapitanje.. dal bi oni festali da se desi bankrot Dinama?
    Bi.

Nismo isti ko oni.. ali im zelim sve ono kaj oni zele nama.
    Da taj ciganjščak bankrotira, bila bi normalnija klima oko lige i kompletnog nogometa.
    Ako trebaju riknuti zbog financija.. nek riknu.. ni prvi ni zadnji.
    Al jedino kaj znam da bi prestalo bacanje govana po ligi, nasem nogometu koji je takav kakav je, ali je nas i boljega nemamo.

Pun mi je vise kurac, origijanja medija, tovara, onog loseg lica Dalmacije. I da im je uvijek kriv neko drugi.
  • Eduardo
    23.1k
    znači to je pitanje samo vaše osobne satisfakcije i ništa više... očito nemamo iste standarde po pitanju značenja nogometnog rivalstva. Guštam u njihovim porazima, guštam u svim njihovim problemima, ali ne pronalazim se u tome da guštam i slavim njihov kolaps bankrotom i padom u niži rang natjecanja. Iako sam ih i sam znao pod*ebavati na taj način, ali u suštini mi je HNL nezamisliv bez derbija s tovarima. HNL u kojem nema više punog maksimirskog i poljudskog stadiona, nema više nervoze prije derbija, nema više onog slatkog osjećaja kad ih pobijediš u utakmici koja nešto znači ili kad im isto napravi SB ili netko treći... ne bih, hvala.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.