• Mihaljević
    12.2k
    FB-IMG-1742769785456.jpg
    Bolje časno izgubiti sa našima nego sa ovima biti prvak svijeta. Mlada i neiskusna repka za penale, šteta.
  • BornaPŽ1986
    1k
    Al čemu tolko živciaranje. Nikad nisam tolko mirno pratio utakmice ko sve LN do sad. Ako se nešto postigne, super, zabavno. Al nema nekog živciranja. Baš užitak za praćenje.vjeko1701

Upravo to. Svi nesto pljuju, svaka cast na obrani 120 minuta, mi smo ih pojeli u prvoj oni su nas u drugoj i posteno. Povukli smo se da ali to je Francuska, nisu stali prvo poluvrijeme jednostavno. Ne znam tko sta moze zamjerit nekome trenutno.
  • E46
    1.2k
    Ti da si izbornik francuske sigurno bi imao muda ko konj pa bi zvao "prave" francuze i s njima bio prvak, pa samo lud covjek ne bi koristio ovakve igracine kakve oni imaju
  • Mandelinho
    612

Ma koja dobra generacija? Pa mi nakon izlaska Perišića nismo došli do zadnje trećine, a nakon izlaska Kove i Luke nismo prešli centar. Koja generacija? Koje mi to prodorno krilo ili napadača imamo da napadnemo Francuze na njihovom terenu?
  • Mathiasovi Chageri
    4.2k
    Četvrfinale zlatnog sjaja, trebamo bit ponizni. Imamo svoj put, od Gibraltara do New Jerseya i ostale Dalićevske demagogije.

Sva sreća pa smo sad upali u ovu lakšu skupinu pa se nećemo trest protiv giganta europskog nogometa Ukrajine, uvijek neugodnog Islanda i crne mačke Azera nego ćemo se loptati sa Česima i Crnogorcima. Jer to je svakako puno bolje.
  • Petar86
    1.2k
    U danasnjem 1. sastavu Francuske najstariji igrac je golman s 29 godina :meh:
  • Sibirski plavac
    4.4k
    A jebiga, ne želim previše srati po našim izvođačima penala. Nije ni kod Francuza bio izbor neki. Tko bi rekao da će Hernandez fulati penal, a usrani Upamecano koji je donedavno bio francuska verzija Harryja Maguirea rutinski zabiti...
    Ništa, proć tu skupinu za SP i nadat se da ćemo u Americi dogodine odigrati neki k, a ne samo stati i čekati penale. Očito nas više "nogometni Bogovi" ne gledaju.
  • don
    11.7k
    Ma koja dobra generacija? Pa mi nakon izlaska Perišića nismo došli do zadnje trećine, a nakon izlaska Kove i Luke nismo prešli centar. Koja generacija?Mandelinho

kakve to veze ima sa generacijom igrača? Da li misliš da sa ovim rosterom mi ne možemo igrat bolje od ovog? Pa nas je gadno gledat već duže vrime.
  • BornaPŽ1986
    1k
    Nadam se da ce Dalic cim prije otic i doc netko kompetentniji.Ritam Ulice

A dobro koga je mladjeg on to mogao bacit u igru veceras a da nije? Mogao je Fruka jedino, ali s obzirom da mu je prvi put svejedno nevjerojatno iskustvo sta je i na klupi uopce, svi ostali su dobili sansu. Prvu smo bili prejaki, drugu su oni doma i dobro.
  • Izet Hajrović
    4.6k
    upravo to, nije neko bitno natjecanje, a ne treba niti govoriti koliko lakšu skupinu nam donosi ovo ispadanje u kvalifikacijama za SP.

Na kraju krajeva, Francuzi su bili bolji ukupno prema prikazanom u 2 utakmice. Što bi rekli tovari, danas nismo došli na utakmicu, pustili smo im kao Lokomotiva Dinamu.
  • The Octopus
    200
    Nismo prelazili centar ni dok su oni bilo unutra, od prve do zadnje minute jednosmjerna utakmica
  • BornaPŽ1986
    1k
    upravo to, nije neko bitno natjecanje,Izet Hajrović

Nije ni to nego ono, igramo u egalu s Francuzima 2 utakmice, mozemo pricat jos puno o Kramaricevom penalu, ovim promasenim penalima danas i sl., malo tko bi im ovako parirao
  • ElDorado
    2.5k
    Sori al ne znam od kud da smo mi prvu bili prejaki?! Odigrali smo solidno prvo poluvrijeme i to je to. Ponovno se pokazuje mi imamo pojedince koji su sve stariji i stariji a sustav igre nam je nikakav. I tako vec neko vrijeme.
  • Paggini
    41.8k
    Nakon Dinamove sezone, nemam više živaca za dati u nekoj Ligi nacija

Lijep rezultat sve skupa
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.