• Sibirski plavac
    4.4k
    Predsjednik Olimpije Adam Delius je nedavno izjavio da Florucza ne planira pustiti ispod 5 miliijuna.
  • Brusa
    2.5k
    očito baš nije zadužio klub :brow:
  • Orc123
    11.1k
    rekli su i iz Maribora to za Vipotnika pa otisao za 2,5mil eura....treba nac nacina, mozda uz nekog naseg igraca plus keš.....
  • deki87
    59
    Ma te njegove brojke treba uzeti malo s rezervom. U toj slovenskoj ligi jedan Deni Juric ima 9 golova a Dario Vizinger 11. Cak je i Tolic bio medju boljima pa nije mogao igrati u Dinamu. Ako bi to bio transfer od 2mio jos nekako ok ali mislim, da ce traziti vise od toga. Mozda se varam ali mislim, da Florucz nije igrac za Dinamo
  • blue heart 72
    2.1k
    baš mi je drago da ja nisam jedini skeptik što se Florucza tiče.
    Mene on ne oduševljava nimalo
  • Sibirski plavac
    4.4k
    Ja bih bio jako zadovoljan sa dovođenjem Florucza. Brz, odličnog udarca, solidni prekidi, nije mu strano pucati izvan kaznenog prostora (nešto što nam od desnih krila fali još od kad su otišli Kadzior i Hajrović).
    Ako ne on onda moj "Ojeda" ( :lol: ) Jasir Asani. Prije 3 dana s 2 gola preokrenuo osminu finala Azijske Lige prvaka i odveo Gwangju u četvrtfinale. Drugi gol je bio posebno brutalan, što radi kvalitete gola, što radi tajminga kad je zabijen. U 17 nastupa u Korejskoj ligi ima 6 golova, dok je u Azijskoj ligi prvaka posebno brutalan i u 9 utakmica ima 9 golova te dijeli prvo mjesto strijelaca sa Lopesom iz Yokohame (još jedan igrač kojeg sam predložio par puta na ovoj temi, ali produžio je nedavno ugovor na još 2 godine i vjerojatno će se i umirovit u Aziji s obzirom da je tu već 10 godina, a trenutno ima 32 godine).
  • Carrasco
    5.6k
    Samo nastavite podcjenjivati slovence dok njihov peti klub u prvenstvu igra četvrtfinale europskog natjecanja
  • CastAway1986
    2.7k
    Da, i isti taj klub ispao od trece ekipe Premier lige BiH, Borca iz Banja Luke..Florucz je dobar igrač ali budimo realni od deset utakmica Rijeka bi dobila Olimpiju u najmanje njih 6
  • Murinjo
    0
    Jedan zadnji/srednji vezni za buducnost, Elio Rufener iz mlade momcadi Young Boysa. https://www.transfermarkt.com/elio-rufener/profil/spieler/1015825
  • prefontaine
    1.4k
    od deset utakmica Rijeka bi dobila Olimpiju u najmanje njih 6CastAway1986

Ili ovako: od deset utakmica Olimpija bi barem jednu razbila Rijeku s 5 komada, a barem jednu odigrala neriješeno
  • Carrasco
    5.6k
    Florucz debitirao jučer za reprezentaciju Austrije
  • E46
    1.2k
    Ako nam bude skup Florucz onda mozemo rjesenje slično njemu ako ne i bolje pronaci u Sarajevu u vidu Guliashvilia. Isto su godište a tu su negdje.
  • Marcinko
    652
    Ima brzinu i dribling, ali mu je realizacija na razini Kastratia.
  • Droljo
    13.8k
    Samo sanjajte. Mudražija i ako se otmu kontroli 6 mil + Janković + 150% od sljedećeg transfera+ vrbančić + pjaca za fruka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.