• Papastrumf
    12.9k
    Nije istina da se nisu mogli sastajati. Dinamo i zvezda su u zadnjem pretkolu prethodne sezone mogli komotno igrati skupa. Nije bilo nikakvih restrikcija. Jos smo svi pisali kako smo ih skoro izvukli, 33% sanse u jednom trenutku.
  • Infinity
    16.6k
    Ja iskreno nisam ni znao za tu zabranuCrusades1986

To nije bila zabrana poput Rusije i Ukrajine koje stoje u UEFA propisima. Ovo se vise pazilo 'usmeno'. Mozes pronaci one podgrupe koje budu u pretkolima i vidjeti kako u slucaju recimo kad je Rijeka nositelj, a Vojvodina nenositelj uvijek ce se naci u razlicitim grupama, nece biti moguce da se izvuku. Naravno da se Dinamo i Zvezda mogu susresti kad ostanu 3-4 utakmice play offa, al nema sanse da bi to UEFA dozvolila u ranoj fazi natjecanja, a u EL s obzirom na veci broj klubova u zavrsnim pretkolima tamo je to prakticki nemoguce. Pa BiH klubovi redovno zavrse u grupi s mogucim protivnicima iz Norveske, Finske, Azerbajdzana, Izraela... Te grupe se rade na osnovu koeficijenta i regije, a BH predstavnici redovno u regiji Azija. To ne moze biti slucajnost. 13 godina da se u tim podgrupama nikad nitko nije zajedno nasao pukom slucajnosti je nemoguce.
  • NORTE
    12.2k
    Klubovi iz BiH, Srbije, Albanije, Makedonije i Crne Gore domaće europske igraju na Cipru.
  • Bosna86
    11.8k
    Mislim da će ipak igrati u Madjarskoj koja im je puno bliža
  • Bosna86
    11.8k
    2 igrača Atletico Madrida i jedan Lokomotivin pozitivni
  • Navijač Dinama
    8.5k
    A tekma sa RB-om im je već za par dana, samo me zanima kako će to UEFA riješit, hoće li se 3-0 za Leipzeig da dovodi u situaciju,ili ako ne, pitanje samo tko su zaraženi da li su mozda kojim slučajem iz prve postave,odnosno neki od bitnijih igrača Simeonu,čisto me interesuje rasplet cijele ove situacije ,

A sto se Lokomotive tiče stvarno jbg, ako se njihov igrač mogao tako " olako"zarazit onda taj virus predstavlja i neku vrstu prijetnje i Dinamu,( naravno ako je riječ o Lokomotivi ZG, a ne Moskvi) :meh:
  • Crusades1986
    13.4k
    Pa Lokomotiva iz ZGa je. Ostatak momčadi ne mora u samoizolaciju jer zaraženi nije bio u kontaktu sa suigračima. Tak vele iz kluba. Svi će se preventivno testirat i bit pod pojačanim nadzorom narednih tjedan dana.
  • Bosna86
    11.8k
    Moras imati 13 zdravih igrača za upisati u zapisnik da ne bude 3:0 i da možeš izaći na teren... Igrati će se sigurno
  • Navijač Dinama
    8.5k
    Moras imati 13 zdravih igrača za upisati u zapisnik da ne bude 3:0 i da možeš izaći na teren... Igrati će se sigurnoBosna86

Da ti iskren budem, ovo nisam znao, mislio sam da je ako imaš zaraženog 3-0 registriranje jer cijela momčad mora u samoizolaciju, to sam zamjenio sa nekim i to mislim sa negdje u Rusiji, kad su igrači Rostova imali 7 zaraženih i morali svih 22/23 igrača u samoizolaciju a ostale utakmice se registrovale za protivnike 3-0 i onda je kansije mogao igrat njihov drugi tim
  • Infinity
    16.6k
    Rostov je igrao samo tu jednu utakmicu s djecom. To o 3-0 su na pocetku bile price, a onda se kasnije pristupilo normalnijim rjesenjima i nitko ne registruje 3-0. Po meni je sasvim normalno da zarazeni odu u karantenu i da oni koji su zdravi igraju. Jest pandemija, al tretirao bih to kao i svaku drugu ozljedu/bolest.

Bilo bi zanimljivo vidjeti da na testu padne po 20 igraca i jedne i druge ekipe. Naci im zarazene suce i nek igraju :lol:
  • NORTE
    12.2k
    Prvih 6 kola Bundeslige sigurno bez gledatelja. Tek u 11.mjesecu će se možda pustiti neki postotak gledatelja, ali i to je vrlo upitno i neće se znat odluka još dva mjeseca.
  • Crusades1986
    13.4k
    Jedan igrač Rudeša ima koronu, cijela momčad u samoizolaciji.
  • deda
    34.1k
    I šta sad, odgađaju se njihove tekme ili što
  • Crusades1986
    13.4k
    Ne zna se, HNS nema protokol nikakav
  • Crusades1986
    13.4k
    I juniori im idu u samoizolaciju
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.