• Peškaman
    6.4k
    Anfieldu, Celtic Parku i dodao bih još tu i RAMS Park od Galatasaraya, Toumbu od PAOK-a i Westfallen.Mathiasovi Chageri

Takvi stadioni sve više i više postaju turističke atrakcije. Vjerujem da su atmosfere na početku bile vrhunske ali se to razvodnilo.
    Bio sam na par stadiona (iznad nabrojenih) ali niti jedna atmosfera me nije više dojmila od npr San Mamesa (Athletico Bilbao).
  • Neron53
    1.3k

Otkad navijacke skupine "u tragovima" pohode repku, sve je kamilica prema vremenima od prije 20+ godina.
  • KtcGoat
    329
    Al mi se cini da opet laganim koracima ide na bolje u odnosu na zadnjih par godina
  • The Undertaker
    7.3k
    Reprezentaciji je bilo dobro i bez navijačkih skupina i ne vidim specijalnog razloga da ih se opet organizirano dovlači. Tko hoće gledati reprezentaciju neka kupi ulaznicu i gleda.
  • KtcGoat
    329
    Ne razumijem potrebu nasih medija da objavljuju sastav dan prije ili na dan utakmice, kome to doprinosi?
  • Twisted1
    640
    sve je kamilica prema vremenima od prije 20+ godina.Neron53

Na 1:10. Urezalo mi se u sjećanje. I još na službenom Uefa kanalu <3
  • Dendle71
    149

Meni je iz ove tekme ostalo u sjećanju:
    - igrajte pederi (ako nisam promašio tekmu, na kraju prvog pv)
    - ekstaza na tribini nakon pogotka Prše
    - povratna lopta tudora
    - natečeni gležnjevi prijatelja koji je koristio kremu za suncanje samo iznad koljena pa su ga na kraju tekme odfurali u kolicima doktoru na stadionu.
  • Kujtim Shalla
    4.4k
    Evo kopilad prijete prekidima opet jer su nezadovoljni suđenjem . Izgubili 3-0 pa suđenje nevalja. A kad su Goricu pucali jednom po golu i kad se drugima poništavaju čisti golovi šute ko pizde ili kad var ne radi a gol iz petometarskog offside se prizna opet ko pizde šute . Kako bi volio da taj klub ne postoji , ili kad im je svejedno samo stalo do Dalmacije neka si nadaju par klubova i igraju trokutsistem . Opet bi se posvađali i nebi osvojili :lol:
  • Ivdzo11
    5.9k
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/liga-nacija/navijaci-spremaju-nerede-na-poljudu-zbog-nezadovoljstva-u-shnl-u-stigle-opasne-prijetnje-15565111

Stigla je najava o nezadovoljstvima pojedinih navijačkih skupina suđenjem u SHNL-u i s prijetnjama da će to iskazati na stadionu. Ostalo je visjeti u zraku koliko na Poljudu, a koliko na Stade de Franceu. Govorilo se o bakljama i ostaloj pirotehnici, ali je li to sve?
  • Mihaljević
    12.2k
    Danas igra Hrvatska!
    In-Collage-20250320-174731271.jpg
    In-Collage-20250320-175516508.jpg
    In-Collage-20250320-175005382.jpg
    In-Collage-20250320-180326882.jpg
    Ne smeta njima korupcija, Mamić ili netko treći, njima smeta što je prošlost, sadašnjost i budućnost hrvatske reprezentacije - Dinamo Zagreb!
  • NVKOD
    3.7k
    Stigla je najava o nezadovoljstvima pojedinih navijačkih skupina suđenjem u SHNL-u i s prijetnjama da će to iskazati na stadionu.Ivdzo11

Pazi ti njih. Cijelu sezonu, a bome i prošlu im se konstatno uvlači u pakšu sa suđenjem, sve situacije koje su bile rubne su išle njima u korist i sad kad ih Rijeka zasluženo nakanta dvaput zaredom, odjednom suđenje nije dobro? 'Em Raketa nije dobio nikakvu kaznu za izjavu, a i za to kaj je išao u svlačionicu sudaca, 'em Debilčić uvlači nas u priču, a mi nismo ništa napravili. Ako vam sve smeta, izađe iz lige i osnujte si svoju, a možete i braći Srbima u njihovu Mozzart Bet.

Okanite se Dinama i hrvatske reprezentacije! Svastiku nam neće nikad zaboraviti jer su se idioti iz tovarlanda prkosili HNS-u. Fuj, gamad!
  • Pacho
    343
    Baturina starta
  • Navijač Dinama
    9.4k
    Nadam se da je ovo 352.

Gvardiol u repki ne moze igrat LB, nije isti sustav,postavka i sistem Guardiole i Dalica, odnosno Manchester Cityja i Hrvatske.

Baturina nepotreban po meni, nit je u boljoj formi od Fruka, nit imaš razbijača(Sucic,Moro) i osigurača koji ce cistit i biti sa Kovačićem i Lukom.

Kod Francuza, ne znam u kakvoj je formi Digne dal je bolji od T.Hernandeza a da im Dembele igra u napadu, a umjesto Kolo Muania onda Olise, ili tipa Barcola bilo bi još jebenije iako je ovak.

Dobra stvar je što imaju dva Fellainia u veznom redu prije Camavinge tako da mi to ulijeva nadu da bi mogli domimirat ih na sredini.

Sve u svemu, što Bog dadne i sreća junačka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.