• Vedraca
    171
    Dobrodosao Mudri
  • ElDorado
    4.7k
    Bilo bi dobro da sad ne krene sto stranica da li je Mudri igrac za Dinamo ili nije. Pricekajmo i vidicemo!

Dobrodosao!
  • Droljo
    18.4k
    Još jedan rotacijski igrač. Nisam zadovoljan. Al ajde, neka mi pokaže suprotno. Nadam se samo da ga nismo previše platili...
  • Nolifer
    11.9k
    Dobar početak dana. Drago mi je da je Mudri konačno naš. Vjerujem da će to sve biti dobro....
  • Facke
    6.3k

Mislim da bu cifra oko 500.000 za Mudrija
  • Fan
    1.2k
    Užasan potez Dinama u ovom trenutku.
    Galešića i Belcara mogu razumjet, hitne kupnje kao pojačanje/popuna do kraja sezone kad gori.
    Koja je poanta kupnje Mudražije bez SDa?
  • Borovljanin
    241
    Gubimo li na pregovaračkoj moći u pitanju prodaje Baturine? Ovako ga prodajemo pod 'mus'. Ne možemo imati i Mudražiju i Baturinu na istoj poziciji tako da po svoj logici Baturina mora ići. Ne znam smanjuje li mu ovaj potez cijenu zato što u slučaju da ostaje, Mudražiji uzima gotovo sve minute i mi smo opet na gubitku.
  • nemapredaje
    5.6k

Svašta sam pročitao u zadnje vrijeme na Zoni, ali ovo je jedna od boljih
  • Teofil Kateran
    2.8k
    A ništa budemo u tom slučaju na silu prodali Baturinu, makar za 6-7 milijuna, bilo bi nedopustivo da zbog njegovog ostanka Mudražija završi na klupi.

Nisu smjeli ovako uranit s Mudražijom, sad je Baturina na rasprodaji, 75%. :lol:
  • Droljo
    18.4k
    Jel vama nije sumLJivo da mudri kao veznjak ima okrugli (naj okrugliji koji postoji) broj asistencija. Nula!
  • deda
    38.5k
    Mislim da ima jednu. Ali nek zabija ovim ritmom i ja se neću bunit.
  • gaTeDZG
    1.8k
    Ima jednu, upisana mu je kod ubačaja Dajčeru čiji je udarac Tuia poslao u svoju mrežu za vodstvo Lokse u kolu prije tekme s nama.

Kako god, Mudri je zabio 12 golova u 19 utakmica kao starter, kad bi izuzeli penale ove sezone dijelio bi prvo mjesto sa ML-om (po 11 golova). Da stavim to sve u malo drukčiji kontekst, ove sezone u ligi je postigao samo gol manje nego Pjaca, Baturina i Stojković zajedno, i to u Lokomotivi koja je zabila 15 golova manje od Dinama, što znači da je veznjak i drugi strijelac lige zabio točno trećinu pogodaka svoje ekipe.

Unatoč svim ozljedama koljena, zglobova i/ili listova, Mudri igra nogomet života. Oni koji su pozornije i kronološki pratili njegovu karijeru, znaju koliko je imao pehova sa zdravstvenim kartonom, neuspjelim operacijama, smjenama trenera koji su ga vidjeli kao najboljeg igrača ekipe koja se bori za naslov prvaka Danske, a kod idućeg bi bio na klupi, pa opet ozlijeđen, zatim povratak u domaću ligu gdje briljira... Malo je reći.

O tome koliki je Dinamovac suvišno je pisati, o tome je li pojačanje ili popuna rostera - također suvišno. Moje mišljenje je da nam itekako treba.

Mali plavi, dobrodošao nazad u svoj klub!

maxresdefault.jpg
  • Droljo
    18.4k
    A šta ćemo sa frizurom koje se ne bi posramili ni glavni akteri u spotovima hrvatskih dance senzacija sredinom devedesetih?
  • nemapredaje
    5.6k

Ravno iz Dario Šimić i Silvio Marić fan cluba
  • vjeko1701
    16.5k
    Mudri je u Osijeku pa zatim u Danskoj pokazivao da bi mogao biti igrač za neki klub sa sredine tablice lige 5 ili recimo gornji dom Portugala. U jednom trenu mu je sve krenulo nizbrdo, što radi politike kluba u kojem je bio, što radi ozlijeda a vjerojatno mu je teško stradalo i samopouzdanje.

Ako on kod nas digne svoju igru blizu potencijala koji je pokazivao i kao takav provede najbolje godine karijere ovdje (od 27. do 31.), mogao bi biti više od samo popune kadra.

Ako ne, vjerujem da će barem biti koristan u HNL-u. Pjaca - Mudri - Stojke trio iza napadača ne zvuči loše za probijanje bunkera u domaćem prvenstvu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.